2017 Aralık Anneleri

Kızlaaar. Sata göre 4+5 günlük hamileyim. İlk defa bugün aşırı halsizlik aşırı yorgunluk aşırı ama aşırı uyku hali başladı. Bu işler böylemi oluyormuş ya bir anda başlarmı böyle. Yürürken uyucam sankiii

Hayırlı olsun rabbim daim erdin mucizeni bizimle paylaşsana cnm hikayeni merak ettim...
Allah razi olsn canim ben 3 sene bekledim cok istiyodum ilk basta her ay test yapiyodum her negatifte aglamalar sizlamalar benim rahim filminde sorun cikti polip var dediler ameliyat oldm sonra hidrosalpinks suphesi var tup bebek yapalim olmazsa laparoskopi olursun dediler iste adetimi bekliyodum gecikince test yaptim sok oldum hala daha inanamiyorum , Rabbim herkese nasip etsin
Birde bu ay klomen+ovitrelle kullanmistm canim

Bende tedavi ile hamile kaldım 4+2 de hcg değerim 1450 çıktı iki gün soNra değer 2830 a yükseldi bir haftadır bekliyorum doktora gitmedim şu an 5+6 dayım ne zaman gitsem uygun olur sizce.
Merhaba canim gidebilirsin artik ben bugun 4+4 de gittim cok kucuk de olsa gorundu 1500 ustu gorunuyomus

Evet canm ooluyor maalesef Ben ilk gebeligimde isyerinde laptopun ustunde cok uyudugumu bilirim bebisler buyudukce vucudumuz daha fazla kan pompaliyor bu da yorgunluk yapiyor. Bulantidansa yorgunluk daha iyi ama:)

Kahverengi akıntım var bnm hala ve kılcal damar gibi parça oluyor bazen korkuyırum

Benim de 1 haftadir var, bazen cok oluyor gorunce korkmuyor degilim. Kalp atislarini duyunca biraz rahatlarim sanirim. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah.

Sorma ben de oyleydim hatta simdi daha da yorgunum 5+6 dayim, hemen enerjim bitiyor,oldugum yere yatasim geliyor.

Evet canm ooluyor maalesef Ben ilk gebeligimde isyerinde laptopun ustunde cok uyudugumu bilirim bebisler buyudukce vucudumuz daha fazla kan pompaliyor bu da yorgunluk yapiyor. Bulantidansa yorgunluk daha iyi ama:)
Ay çok şükür bulantı olmadı daha inşallah rahat atlatırım canım ya ne zaman başlıyor normalde bulantılar

Ay çok şükür bulantı olmadı daha inşallah rahat atlatırım canım ya ne zaman başlıyor normalde bulantılar
Benim ogrendigim andan itibaren artarak baslamisti canm 3.aya kadar simdide hafif biseyler var ama dua ediyorum insallah artmaz rahatsiz edici oluyor cunku:)

Benim ogrendigim andan itibaren artarak baslamisti canm 3.aya kadar simdide hafif biseyler var ama dua ediyorum insallah artmaz rahatsiz edici oluyor cunku:)
İnşallah artmaz canım maşallah nazar değmesin :)

Hamisleeeerrr :)
Neler yiyorsunuz neler yemiyorsunuz? Beslenme duzeniniz nasil?
Ayy bncede süper bir konuya değindin cnm
Sabah yumurta yıyorum gündüz ceviz üzüm akşam süt rutine eklediklerim bunlar oldu bnm
Çay kahve kola bıraktım bir de hazır gıda yememeye çalışıyorum yoğurdumu kendin yapıyırum mesela

Merhaba kizlar benim ikinci bebegim ve bebegimi ogrendigim ilk gunden beri o kadar yogunum ki yazik uzuluyorum resmen surekli ayaktayim isler ustuste geldi ne beslenmeme dikkat ediyorum ne farkli seylere ctesi randevu aldim acil yola git gel yapmamiz lazim o da kaldi ben ne zaman dinlencem diye bekliyorum resmen ayrica dis gebelik filandir diye de korkuyorum Allah korusun

Canim benim kötü düşünme iyi düşün iyi olsun ilk haftalar hormonlarinda etkisiyle yorgunlukla başa çıkmak zor elbette allah yardimcin olsun elinden geldigince kendini yipratmamaya çalış cnm ilk 13 haftayi atlatana kadar en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…