- 8 Aralık 2016
- 8.311
- 5.628
- 37
bende cok baktrmamaya calisyrmda daha henuz konusma donemnde olmadgi icin renkler ilgisini cekiyo guluyo ciglik atiyo onlara.e koca gunde sarki soyle konus ona iflahm kesiliyo yani.arada baktryrm yapcak bisey yok hepimz izledik cevremdeki butun cocuklar izledi cok sukur bisey olmadi hic birine ha telefon tablete karsiym o ayri elimden geldgnce uzak tutcamCanım bana eşim şimdi televizyonda actirmiyo izlemesi iyi değilmiş ben gündüz uyutmaya calisyorum dizimde sallarken biberonu vermeye calisyorum artık benim sarteller yandı neler denemiyorim ki tek kolum la tutup ayakta mama vermeye çalışıyorum
Ya bende gece uykuya dalarken çarşafta sağlamaktan Yoruldum ellerin kas yaptı resmen..dün gece eşimle arama yayırdım sırtına pis pis yaparken daldı oh dedim ne güzel bundan sonra böyle uyuturm ama w dk sonra bi ağlama kalktım salona geldim annemi kaldırdım salladık çarşafla..Demek ki hemen hemen her bebiş emmek istemiyor bu aralar
Uyku avına çıkıcaz sanırım
Uyku aralıkları açıldı yoksa önceden daha kolaydı 2 saate bir uyuyordu emziriyprdum
Şimdş öyle değil ki
Benim bazen 4 saat falan oluyor
Çekip çekip bırakıyor
Doyduğunu sanmıyorum
Özellikle bu birkaç gün daha bi zordu
Ben dışarı falan çıkınca nasıl emzircem onu düşünüyorum
Saç kurutma sesinden bi kurtulmam lazım en azından
Ben büyük kızıma 1 yaşına kadar izletmemiştim..sonra başladı saatle izlemeye..şimdi ise beni bunaltıyor açmayınca bazen can kurtarıcı oluyor valla..bi de benim kız canlandırıyor izlediklerini gül gül çatlıyoruz..bende cok baktrmamaya calisyrmda daha henuz konusma donemnde olmadgi icin renkler ilgisini cekiyo guluyo ciglik atiyo onlara.e koca gunde sarki soyle konus ona iflahm kesiliyo yani.arada baktryrm yapcak bisey yok hepimz izledik cevremdeki butun cocuklar izledi cok sukur bisey olmadi hic birine ha telefon tablete karsiym o ayri elimden geldgnce uzak tutcam
Cok acıkınca emer bence.3-4 saat bekle bakalim.Bi de damak dusme muhabbeti olmustu.Damagı falan mi dustu acaba? Keske hic alıstrmasaydik bazi seylere.Az once sitenin bahcesine cıkardik.Cıktigimizla döndugumuz bir oldu.Cıkar cikmaz biri sevmeye kalkti,bastı cıglıgı:)Sonra park tarafina aldim,ablasi sallanirken 1 dakika snca izledi.Arabasina koyduk,gezdirelim diye,kıyamet koptu5 günümüz var canım 4 aylık kontrol için
En son geçen hafta 150gram almıştı 9 günde
Ara ara gittiğim için takipteyim kiloyu
Doktor bişey demiyor ki emmiyor mu diyor, nasıl emziriyorsun diyor, mamaya başlamayalım diyor, sağıp mı verdin diyor
Öyle yardımcı olacak bir iki kelime etmedi hiç
Ben burda savaş veriyorum 2 aydan fazla oldu
Bugün saç kurutma açmamayı planlıyorum
Arkadaşa gittim emmesi için saç kurutma istedim
Neden normal emişemiyoruz ki
Ben alıştırdım hep
Sağdım ne zamandır makinenin yüzüne bakmıyordum
Onu da içiremedim
Ne yapıcam o zaman ben sağmak da çözüm değil
Uykusunda emzirmesem uyanınca emer mi acaba
Yoksa daha da aç mı kalır
Arabayı bütün bebişler sever
Bizimkiler orijinal bak
Benimki çarşaf sevmiyor ağlıyor
Senimki araba sevmiyor ağlıyor
İşimiz zor
Pes etme noktasına gelip gelip dönüyorum
Ağlayıp ağlayıp devam ediyorum
Canım ben zeytinyağı da verdim gene de yapmadı 5 gün olmuştu çok huzursuzdu ve ağlıyordu doktorunu aradım fitil önerdi, fitil verdim mecburen ama rahatladı yavrum. Çok geçmiş olsunCanım 5 gün bitti bugün artk zorlanıyor mahvetti kendini
Demek ki hemen hemen her bebiş emmek istemiyor bu aralar
Uyku avına çıkıcaz sanırım
Uyku aralıkları açıldı yoksa önceden daha kolaydı 2 saate bir uyuyordu emziriyprdum
Şimdş öyle değil ki
Benim bazen 4 saat falan oluyor
Çekip çekip bırakıyor
Doyduğunu sanmıyorum
Özellikle bu birkaç gün daha bi zordu
Ben dışarı falan çıkınca nasıl emzircem onu düşünüyorum
Saç kurutma sesinden bi kurtulmam lazım en azından
bende cok baktrmamaya calisyrmda daha henuz konusma donemnde olmadgi icin renkler ilgisini cekiyo guluyo ciglik atiyo onlara.e koca gunde sarki soyle konus ona iflahm kesiliyo yani.arada baktryrm yapcak bisey yok hepimz izledik cevremdeki butun cocuklar izledi cok sukur bisey olmadi hic birine ha telefon tablete karsiym o ayri elimden geldgnce uzak tutcam
Ya bende gece uykuya dalarken çarşafta sağlamaktan Yoruldum ellerin kas yaptı resmen..dün gece eşimle arama yayırdım sırtına pis pis yaparken daldı oh dedim ne güzel bundan sonra böyle uyuturm ama w dk sonra bi ağlama kalktım salona geldim annemi kaldırdım salladık çarşafla..
izletmemek ancak tv yi kapatark mumkun oluyo canim zaten 2 aya kadar hep odasndaydi yeni yeni tv li odaya gectik tvde dev gibi zaten bakmamasi mumkun degil.bendede hata var ama bende bunaliyrm kurtarici gibi oluyo bi yerdeBen büyük kızıma 1 yaşına kadar izletmemiştim..sonra başladı saatle izlemeye..şimdi ise beni bunaltıyor açmayınca bazen can kurtarıcı oluyor valla..bi de benim kız canlandırıyor izlediklerini gül gül çatlıyoruz..
aynen bende onu izletyrm ama bide minikacocuk izliyo ama cok bakmiyo bazen dikkati dagiliyo unitedeki biblolari izliyo :))Bnde arada baktırıyorm trtr cocuk ızlıyorz :)
Vallahi bende baby tv aciyorum karsina koyuyorum ana kucagiyla napim butun gun uyumazssa hel mahvoluyorum konus konus ne is yap ne yemek ye bebisle konusBnde arada baktırıyorm trtr cocuk ızlıyorz :)
aynen bende onu izletyrm ama bide minikacocuk izliyo ama cok bakmiyo bazen dikkati dagiliyo unitedeki biblolari izliyo :))
Vallahi bende baby tv aciyorum karsina koyuyorum ana kucagiyla napim butun gun uyumazssa hel mahvoluyorum konus konus ne is yap ne yemek ye bebisle konus
Evet dedigin gibi surekli bakmiyor zatem kafayi saga sola ceviriyo beni gorunce agliyo :)Aynn cnm zatn saatkerce ızletmıyorzya herkesn kendı tercıgı tabıkı bnde arada bes on dk ızletıyorm devamlı tv bakmıyo zaten cevırıyo kafayı
Bende tek kalmaya korkuyorum..ama gündüz genelde emerken uyuyo zorumuz gece..sallanmadan uyunuyo maalesef..Cok zor isimiz canim.Tek basima kalınca uykusu gelince kiyamet kopuyr.Bu saatten sonra unutturulur mu ki?
Ben göremeyeceği şekilde yatırıyorum şimdi.kapatınca olmuyor o kadar alışmışız ki TV sabah açılıyo gece yatarken kapanıyor..izletmemek ancak tv yi kapatark mumkun oluyo canim zaten 2 aya kadar hep odasndaydi yeni yeni tv li odaya gectik tvde dev gibi zaten bakmamasi mumkun degil.bendede hata var ama bende bunaliyrm kurtarici gibi oluyo bi yerde
Canım haklısın aynı dertten muzdaribiz. Çok az emiyor onu da sadece uykuluyken. O anları bekliyorum ki bazen o zaman da emmiyor. Ama pes etmek Yok. Dönecek bebeler az daha sabır.Dayanamıyorum artık uyanıkken bu emmeme olayına
1-2 çekip bırakıyor
Çişi o kadar az ve koyuydu ki dün
En azından sağayım kaşıkla içireyim dedim onu da içmedi akıttı
Sütüm mü azaldı bilmiyorum
Sadece uykuya dalarken emiyordu bugün kaşıkla içtiğinden biraz memeyi hiç almadı
Ağlaya ağlaya omzumda uyudu
Nasıl döndürebilirim tekrar bilmiyorum
Sağıp sağıp biberonla ver diyor bir yanım ama o zaman asla dönmez ve ben pes etmek istemiyorum
Üstüne eğilince emiyor biraz onda da çekip çekip bırakıyor tam ememiyor
Zamanla düzelir diye bekledim bekledim
Çok yordu bu iş beni artık
Başta yaptığım hataların sonuçlarını mı çekiyorum bilmiyorum
O kadar özledim ki otururken gözlerimin içine baka baka emmesini
Sabahtan beri o ağlıyor ben ağlıyorum
Cok zor isimiz canim.Tek basima kalınca uykusu gelince kiyamet kopuyr.Bu saatten sonra unutturulur mu ki?
Dayanamıyorum artık uyanıkken bu emmeme olayına
1-2 çekip bırakıyor
Çişi o kadar az ve koyuydu ki dün
En azından sağayım kaşıkla içireyim dedim onu da içmedi akıttı
Sütüm mü azaldı bilmiyorum
Sadece uykuya dalarken emiyordu bugün kaşıkla içtiğinden biraz memeyi hiç almadı
Ağlaya ağlaya omzumda uyudu
Nasıl döndürebilirim tekrar bilmiyorum
Sağıp sağıp biberonla ver diyor bir yanım ama o zaman asla dönmez ve ben pes etmek istemiyorum
Üstüne eğilince emiyor biraz onda da çekip çekip bırakıyor tam ememiyor
Zamanla düzelir diye bekledim bekledim
Çok yordu bu iş beni artık
Başta yaptığım hataların sonuçlarını mı çekiyorum bilmiyorum
O kadar özledim ki otururken gözlerimin içine baka baka emmesini
Sabahtan beri o ağlıyor ben ağlıyorum
Günaydın kızlar. Herkese hayırlı huzurlu ve özellikle bebişlerimiz için sağlıklı bir gün olsun. Oğlumu hastaneye götürücem. Geçen perşembe mukuslu kaka için götürdüm. Gaita tahlili temiz çıktı. Burda bi arkadaş kan tahlilini de önerdi. Bugün yaptırayım. Cuma günü uçakla İstanbul'a gidiyorum. Bebekle uçak yolculuğu yapan tecrübeli anneler önerilerinize ihtiyacım var. 3 ayımız Yen'i doldu. Kemerle rahat eder mi. Yoksa puseti uçağa aldırıp boş koltuk mu rica etsem. Yalnız pusetim araba koltuğu özelliği taşımıyor. Bi sorun olur mu acaba