2017 Aralık Anneleri

bende cok baktrmamaya calisyrmda daha henuz konusma donemnde olmadgi icin renkler ilgisini cekiyo guluyo ciglik atiyo onlara.e koca gunde sarki soyle konus ona iflahm kesiliyo yani.arada baktryrm yapcak bisey yok hepimz izledik cevremdeki butun cocuklar izledi cok sukur bisey olmadi hic birine ha telefon tablete karsiym o ayri elimden geldgnce uzak tutcam

Ya bende gece uykuya dalarken çarşafta sağlamaktan Yoruldum ellerin kas yaptı resmen..dün gece eşimle arama yayırdım sırtına pis pis yaparken daldı oh dedim ne güzel bundan sonra böyle uyuturm ama w dk sonra bi ağlama kalktım salona geldim annemi kaldırdım salladık çarşafla..

Ben büyük kızıma 1 yaşına kadar izletmemiştim..sonra başladı saatle izlemeye..şimdi ise beni bunaltıyor açmayınca bazen can kurtarıcı oluyor valla..bi de benim kız canlandırıyor izlediklerini gül gül çatlıyoruz..

Cok acıkınca emer bence.3-4 saat bekle bakalim.Bi de damak dusme muhabbeti olmustu.Damagı falan mi dustu acaba? Keske hic alıstrmasaydik bazi seylere.Az once sitenin bahcesine cıkardik.Cıktigimizla döndugumuz bir oldu.Cıkar cikmaz biri sevmeye kalkti,bastı cıglıgı:)Sonra park tarafina aldim,ablasi sallanirken 1 dakika snca izledi.Arabasina koyduk,gezdirelim diye,kıyamet koptuEve cıkardik carsafla salladik aninda uyudu.

Canım 5 gün bitti bugün artk zorlanıyor mahvetti kendini
Canım ben zeytinyağı da verdim gene de yapmadı 5 gün olmuştu çok huzursuzdu ve ağlıyordu doktorunu aradım fitil önerdi, fitil verdim mecburen ama rahatladı yavrum. Çok geçmiş olsun

Bzde dun ılk defa dıaarı cıktık cnm dolsnak ıcın bebek arabasyla bı saat dolastık ızledı etrafı aglamadı hıc snrada uyudu daha fazla duramaZdık uzun sutelu byere gıdemem bnde aksamları falan emmesı zor cnku ewde bıle seklden sekle gırıyorm emsn dıye gttgmz yerde hc olmaZ bı duzen ılana kadr byleyız galıba.. uyku duzenıde haftada bu degsııyo hayrlsıı bakalım en kötü gunumuz byle olsn yınede

Bnde arada baktırıyorm trtr cocuk ızlıyorz :)

Cok zor isimiz canim.Tek basima kalınca uykusu gelince kiyamet kopuyr.Bu saatten sonra unutturulur mu ki?

izletmemek ancak tv yi kapatark mumkun oluyo canim zaten 2 aya kadar hep odasndaydi yeni yeni tv li odaya gectik tvde dev gibi zaten bakmamasi mumkun degil.bendede hata var ama bende bunaliyrm kurtarici gibi oluyo bi yerde

Vallahi bende baby tv aciyorum karsina koyuyorum ana kucagiyla napim butun gun uyumazssa hel mahvoluyorum konus konus ne is yap ne yemek ye bebisle konus

Aynn cnm zatn saatkerce ızletmıyorzya herkesn kendı tercıgı tabıkı bnde arada bes on dk ızletıyorm devamlı tv bakmıyo zaten cevırıyo kafayı

izletmemek ancak tv yi kapatark mumkun oluyo canim zaten 2 aya kadar hep odasndaydi yeni yeni tv li odaya gectik tvde dev gibi zaten bakmamasi mumkun degil.bendede hata var ama bende bunaliyrm kurtarici gibi oluyo bi yerde
Ben göremeyeceği şekilde yatırıyorum şimdi.kapatınca olmuyor o kadar alışmışız ki TV sabah açılıyo gece yatarken kapanıyor..

Canım haklısın aynı dertten muzdaribiz. Çok az emiyor onu da sadece uykuluyken. O anları bekliyorum ki bazen o zaman da emmiyor. Ama pes etmek Yok. Dönecek bebeler az daha sabır.

Cok zor isimiz canim.Tek basima kalınca uykusu gelince kiyamet kopuyr.Bu saatten sonra unutturulur mu ki?

Aynı cnm uyuma vakti gelince deli gibü ağlıyr ve ne yaparsam susmuyor emzirmeyi deniyrm imkansız tabi o sinirle emmesi ... umarım düzelr yoksa cidden ev kuşu oluruz bütün yaz

Cnm çoğumuzda bu durum var senn bebi baştan böle idi bizimki dönemlik çok zorlanıyrm ve sanırım emmesi için bişyler deniyrm hata yapıyrm kaç gündr ağlarken ayakta emzirurm öle sakinleşiyor şimdş ayakta emmezrmsem emmiyr bu bebişler ne biliyr öle yA bunun bi çözümü olmalı yoksa biz anne yüreği o ağlamalara dayanamayıp emmesi için uçarak bile emzrirz

Cnm nasılsnz tahller ii çıkmıştır umarım,, eyer bebişin uyumada ve emmede zorluk çıkarmıyorsa hiç bir zorluğu yoktr bence ( Maşlh diyelim )ben de yaz ayında Kıbrıs'a gidecktim ama iptal ettim
çok ağlıyr rahat emmiyr çünkü,,, umarım düzelr bebişimin huyu hiç olmzsa avm giderm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…