Ben hatayda yasıyorum canımsaglik ocagina gittgmde ebeye sordum bu kizamik salgini meselesini aileler asi reddi yapiyolarms ya o da dedi bizim ilimizde yok daha cok suriyeden goz alan bolgelerde rastlanmis asi kampanyasi baslamis oralarda.kizamik asidi 1 yasinda yapiyolarms sanirim ama 9.aya cekeblrler dedi daha kesin bisey yok yetki gelince biz arayip haber vericz dedi asi için.hatay falan o bolgede bir iki vakaya rastlanms
Arkadaşıma doktoru yatarak emzirmekten olır demiş
En az 2 saat gecmeden emzirme canim.Sık emzirmekten oluyrdur.
4.ay asisi canim.3.ayda yok zaten.menenjit 2.doz dedi bide karma asi dedi
Giderim canım boyle olursa.SagolasinO zaman bir doktora görün istersen canım. Enfeksiyon falan olmasın Allah muhafaza
evet vurdrdm ikinci dozda mayista olcak canimRota aşısı vurdurdun mu sen canım
Nilguncum 4.ay kontrolune gitmedin di mi?Ben o kontrolu bekliyorum.Sut yeterszse ek gidaya gecirirler.Napalim?Saglikli olsunlar da...Bizim kızlar cok nazli.Bizim de araba sıkıntımiz var.1 saatlik yolu aglayarak,kuckta gelip gidiyr.Cok moralim bozuluyor.Yaz icin bi suru hayalim vardiDayanamıyorum artık uyanıkken bu emmeme olayına
1-2 çekip bırakıyor
Çişi o kadar az ve koyuydu ki dün
En azından sağayım kaşıkla içireyim dedim onu da içmedi akıttı
Sütüm mü azaldı bilmiyorum
Sadece uykuya dalarken emiyordu bugün kaşıkla içtiğinden biraz memeyi hiç almadı
Ağlaya ağlaya omzumda uyudu
Nasıl döndürebilirim tekrar bilmiyorum
Sağıp sağıp biberonla ver diyor bir yanım ama o zaman asla dönmez ve ben pes etmek istemiyorum
Üstüne eğilince emiyor biraz onda da çekip çekip bırakıyor tam ememiyor
Zamanla düzelir diye bekledim bekledim
Çok yordu bu iş beni artık
Başta yaptığım hataların sonuçlarını mı çekiyorum bilmiyorum
O kadar özledim ki otururken gözlerimin içine baka baka emmesini
Sabahtan beri o ağlıyor ben ağlıyorum
iki tane ikisi de bacaktan yapiliyo canim4. Ayda kac ası var yaklasıyo bızımkı 15 16 sı gbı
arabada gürültülü müzik:)) biz ole yapiytz aglamiyo ama bi sure sonra sıkılıyo ama muzigi acip camdan baktrnca agu agu agu konusa konusa gidiyrzNilguncum 4.ay kontrolune gitmedin di mi?Ben o kontrolu bekliyorum.Sut yeterszse ek gidaya gecirirler.Napalim?Saglikli olsunlar da...Bizim kızlar cok nazli.Bizim de araba sıkıntımiz var.1 saatlik yolu aglayarak,kuckta gelip gidiyr.Cok moralim bozuluyor.Yaz icin bi suru hayalim vardi
Bu gidisle eve tikılip kalıcaz.Nasil alıstrcaz arabaya?Uykya direniyr resmen arabaya binince.
okula giden cocugn varsa cok dikkat et canim sanirim oralarda kizamik asisini erken yapcaklarms.ebe asi kampanyasi basladi gibi birşeyler soylediBen hatayda yasıyorum canım(((
canim cok gazi mi var acaba yada agizinfa pamukcuk mu.kontrl et bakalm.bu donemler yeme reddi yasiyolarms insan cileden cikiyo ama sabredcksn canim.bide aksamlari biraz esin ilgilensn biraz nefes al sakinlesDayanamıyorum artık uyanıkken bu emmeme olayına
1-2 çekip bırakıyor
Sadece uykuya dalarken emiyordu bugün kaşıkla içtiğinden biraz memeyi hiç almadı
Sağıp sağıp biberonla ver diyor bir yanım ama o zaman asla dönmez ve ben pes etmek istemiyorum
Canım veren aşırı hariç 2. Ay aşısının 2. Dozlari canım toplamda 2 asi yapiliyor eğer rotavirusunu yaptirmadiysan bizim 3 tane yapilacak4. Ayda kac ası var yaklasıyo bızımkı 15 16 sı gbı
Cnm benim ki de gün içinde çekip çekip bırakıp ağlıyo..büyük kız bana yapışık gezerdi emmek için..bu da özgür takılıyo..sağlık ocağında aşı olduk bugün 3 haftada 300 gr almışız 5800 böyümüz da 3cm uzamış 64 cm olmuş..Dayanamıyorum artık uyanıkken bu emmeme olayına
1-2 çekip bırakıyor
Gurultulu muzigi hic denemedim.Bugun deneyeyim bakayim.Sagol canimarabada gürültülü müzik:)) biz ole yapiytz aglamiyo ama bi sure sonra sıkılıyo ama muzigi acip camdan baktrnca agu agu agu konusa konusa gidiyrz
Moralininbozma cnm..o da hisseder bunu..sakin sakin konuş onunla..Dayanamıyorum artık uyanıkken bu emmeme olayına
1-2 çekip bırakıyor
5 günümüz var canım 4 aylık kontrol içinNilguncum 4.ay kontrolune gitmedin di mi?Ben o kontrolu bekliyorum.Sut yeterszse ek gidaya gecirirler.Napalim?Saglikli olsunlar da...Bizim kızlar cok nazli.Bizim de araba sıkıntımiz var.1 saatlik yolu aglayarak,kuckta gelip gidiyr.Cok moralim bozuluyor.Yaz icin bi suru hayalim vardi
Bu gidisle eve tikılip kalıcaz.Nasil alıstrcaz arabaya?Uykya direniyr resmen arabaya binince.
Canım 2 ay öncede götürdüm doktoracanim cok gazi mi var acaba yada agizinfa pamukcuk mu.kontrl et bakalm.bu donemler yeme reddi yasiyolarms insan cileden cikiyo ama sabredcksn canim.bide aksamlari biraz esin ilgilensn biraz nefes al sakinles
Zaten daha çok gerildi hiç tutmadı memeyiMoralininbozma cnm..o da hisseder bunu..sakin sakin konuş onunla..
Annelik işte dayanılmıyo bende kilosuna üzüldüm şimdi emiyor ama gündüz bazen tam boşaltmıyor memeyi..Dr mama mı başlatır acaba..benim büyüğe başlatmamıştı o da bu aylarda bu kadar dı hemen hemen bi de küçük doğmuştu..yemeyen çocuk çok zor..Zaten daha çok gerildi hiç tutmadı memeyi
Ağlaştık birlikte
Sağsam içiremiyorum
Sağmasam emziremiyorum
Kaç gram almış canımAnnelik işte dayanılmıyo bende kilosuna üzüldüm şimdi emiyor ama gündüz bazen tam boşaltmıyor memeyi..Dr mama mı başlatır acaba..benim büyüğe başlatmamıştı o da bu aylarda bu kadar dı hemen hemen bi de küçük doğmuştu..yemeyen çocuk çok zor..