2017 Aralık Anneleri

Zaten daha çok gerildi hiç tutmadı memeyi
Ağlaştık birlikte
Sağsam içiremiyorum
Sağmasam emziremiyorum
Kucagin dolasarak hoplatarak sallayarak emzirmeyi denedin mi?
Inan bizde de var meme reddi cogumuzda var yani.
Bazen kucagimda tv ye yuzunu dondurup biraz dalmasini bekleyip emziriyorum.
Camdan gokyuzune bakarak memeyi tuttuguda oldu.
Bi dene bakalim bunları belki işe yarar.
Uykuda emiyosa yada uyanmaya yakin
Uyanma sesi duyar duymaz hemen yanina uzan emzir emip uyumaya devam ediyo bu sekilde bizimki.

Canım kucağımda hoplatmayı yemiyor artık
Uzun zamandır öyle yapıyordum
Uyuyorsa sorun yok uykusunda emzirmem lazım
Ama artık uzun saatler uyanık kalabiliyor
O zaman zor oluyor
Çişi azalmasa yine beklerim uyumasını ama çok az çiş yaptı sanki dün
Ondan canım sıkkın

Hanımlar lütfen yardım. Kızım kaç gündür kaka yapmadı zeytinyağıyla uyardım kayısı haşlayıp suyunu verdim bi iki kaşık masaj yaptım gaz çıkarıyor kaka yapmıyor ve belli çok zorlanıyor fitil vermek istemiyorum hemen. Yapacak başka bişey var mı bildiğiniz işe yarayan. 10 gün sonra 4 aylık olacak

Canım kaç gün oldu

Canım bir çay kasigi zeytinyağı verebilirsin ben kuzum nabız olduğunda mamasina koyuyorum ise yarıyor

Canım bizde de aynı sorun var kizim gündüz uyanık nerdeyse hiç uyumuyor ve 8 gündür biberon almıyor gece sürekli mama veriyorum biberon değiştirdim 2 numaraya geçtim olmadı acaba mamadan mi dedim gittim aptamil aldım onu da içmesi gittim evolvia aldım maalesef onuda icmedi gündüz 90 cc mamanin 30 40 cc bi içiyor o da 2 3 saate bir gündüz hep aç ama almıyor biberonu 2 gün kaşıkla verdim şimdi kasiktakini de resmen yüzüme püskürüyor artık delirecem cuma günü doktora gittik kan idrar kaka tahlili yapıldı bişey yok doktor dış olabilir dedi artık ek gıdaya baslayim diyorum doktor daha erken dedi diye esimde izin vermiuor

karin masaji yap zeytinyagi ile gobegine saat yonune dogru bide bisiklet hareketleri yaptr surer gibi ileri geri yap ayaklrni
hem anne sutu aliyosa normaldr canim mama veriyosan su ver arada

karin masaji yap zeytinyagi ile gobegine saat yonune dogru bide bisiklet hareketleri yaptr surer gibi ileri geri yap ayaklrni
hem anne sutu aliyosa normaldr canim mama veriyosan su ver arada
Hepsini denedim canım anne sütü veriyorum sadece bir gün dışarı çıkacaktım mama hazırlayıp bıraktım ilk defa oluyor napacam bilemedim

ay nabicaz biz bu bebilerle sana akil veirrken dunden beri bizimkide en fazla 60 iciyr.ben bugun koydum onu tasima koltgma bide tv nin karisisna bi baya daldı tv ye tam o anda soktum biberonu agzina hic kipirdatmdm dikkati dagilmasn diye içti zibidi.maymun oldum resmen nasil beslicemi sasrdm

Canım veren aşırı hariç 2. Ay aşısının 2. Dozlari canım toplamda 2 asi yapiliyor eğer rotavirusunu yaptirmadiysan bizim 3 tane yapilacak

Rota vırusu yaptrmadım cnm. Huysuzluk olmaz ınsallah dugerlernde olmamstı cok sukr

Buhunler ıauannva yada uykuda emıyo uyanıkken pek emmıyo uytmadan ınce bır dk falan Zor emZrıuorm gecede ıyı emıyo sayılr doyuyomdt acaba 3 saatte bı falan emmiş oluyo tahmınen. Merak edıyorm be kadr alms bu ay kıloyu hıc anlamadım ne emdı be emmedı

canim cok gazi mi var acaba yada agizinfa pamukcuk mu.kontrl et bakalm.bu donemler yeme reddi yasiyolarms insan cileden cikiyo ama sabredcksn canim.bide aksamlari biraz esin ilgilensn biraz nefes al sakinles

3 4 aylarda meme reddı dıye okudum bnde ama ınsann ıcı rahat etmıyo her zmaan emdgnden az emınce hem uzun uyumuyo hem uyusada bn kalkıuorm devamlı gece ryamda falan emzırıyorm hatta doydugundan emın olmadan ıyku ttmuyo benı devamlı kalkıyorm. 3 saatı gecmıyodr uyudugum oda bölük bölük tabı ınsallah hasta falan olmam

Canım bana eşim şimdi televizyonda actirmiyo izlemesi iyi değilmiş ben gündüz uyutmaya calisyorum dizimde sallarken biberonu vermeye calisyorum artık benim sarteller yandı neler denemiyorim ki tek kolum la tutup ayakta mama vermeye çalışıyorum

Uykusunda emzirdim ben de birazcık
Geçer diyorlar
Kime sorsam olur bu dönemde diyor
Ne zaman geçeceği bebeğe göre değişirmiş
Doktorun erken dediyse biraz daha bekle canım
Zaten geçsen de ilk zamanlar doyuracak kadar vermiyosun ki tadımlık veriyorsun
Ana besin yine anne sütü ya da mama olacak
O yüzden uyutup uyutup vermeye çalışcaz
Bazen kendimi avutamayıp ağlıyorum yakınıyorum
Ama görevimiz bebişlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak
Ağlayıp ağlayıp rahatlayıp içimizi döküp devam edicez yine napalım

Demek ki hemen hemen her bebiş emmek istemiyor bu aralar
Uyku avına çıkıcaz sanırım
Uyku aralıkları açıldı yoksa önceden daha kolaydı 2 saate bir uyuyordu emziriyprdum
Şimdş öyle değil ki
Benim bazen 4 saat falan oluyor
Çekip çekip bırakıyor
Doyduğunu sanmıyorum
Özellikle bu birkaç gün daha bi zordu
Ben dışarı falan çıkınca nasıl emzircem onu düşünüyorum
Saç kurutma sesinden bi kurtulmam lazım en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…