2017 Aralık Anneleri

ben aksam uzeri pogaca yapmıştım ama soguktu yani ici bilmem olur mu.olmazsa yarin normal yaparim ya aksiyon araadim gece gce normali becerdim sankide gittim firinda yaptim

Kapatmayinca nasil oldu canım.
Bende ogreniyim sizden.
Yapmaya başlatinca lazim olacak
Emziriyorum ben ek gıdaya olabildigince geç başlamak istiyorum.
Ek gıda isini sevmiyorum pek.
Cok uğrastiriyo ama elimde sonunda ugrascaz
emiyorsa hic girme canim.catalla ezdim ay cok puturlu blendirla cektm gozume yine puturlu geliyo en sonda suzgecten gecir baya bi ugrasiydm ilk gunler korkuya ama simdi sadece blendr:)) emse hic ugrasmazdm ama erkende baslamak bi yandan cigneme dilini dondurme hareketlrne alistrma gibi oluyo ve ne bilim daha bi aktif oldu kudurdu desem yeridr:))

kizlar dun biraz leke gordum adet oldum sandim ama devami gelmedi çok acik renkli kan di sizde de oldumu hic hamilelik fikrini aklima getirmek istemiyorum cunku daha yeni korunmaya basladik
ayyy en korktgm ben dogum kontrl hapı kullaniyrm ikinci ayim ama hala korkuyrm.sezeryan bide pit pıt atar benm dikisler kesin

Koala anne rabbım yardmxın olsn cok merak edıyorm en kötü gnlern bnlar olaun ınsallah

insallah cnsm obur türlüsünü dusunmek bile istemiyorum

Ozellkle gece ıyandfmda kulagım agrıyo szdede varmı basagrısı kulagamı vuruyo acaba yat kalk uykusz kslnca basmda agrıyo cunku

ben aksam uzeri pogaca yapmıştım ama soguktu yani ici bilmem olur mu.olmazsa yarin normal yaparim ya aksiyon araadim gece gce normali becerdim sankide gittim firinda yaptim
Bi şey olmaz Can'ım. Deneye deneye öğreniyoruz sonucu merak ediyorum. Ha bi de çıkarır çıkarmaz kaşık batırma. Bi iki gün de buzdolabında kalsın. Sonra kes yoğurdu

Günaydın kızlar. Herkese hayırlı huzurlu ve özellikle bebişlerimiz için sağlıklı bir gün olsun. Oğlumu hastaneye götürücem. Geçen perşembe mukuslu kaka için götürdüm. Gaita tahlili temiz çıktı. Burda bi arkadaş kan tahlilini de önerdi. Bugün yaptırayım. Cuma günü uçakla İstanbul'a gidiyorum. Bebekle uçak yolculuğu yapan tecrübeli anneler önerilerinize ihtiyacım var. 3 ayımız Yen'i doldu. Kemerle rahat eder mi. Yoksa puseti uçağa aldırıp boş koltuk mu rica etsem. Yalnız pusetim araba koltuğu özelliği taşımıyor. Bi sorun olur mu acaba

Canım benim doğumdan bu yana lekelenmem var 3 aylık iğne yaptırmıştım ebe ondan olabilir dedi
kuzum ben daha yaptirmadim bende 3 atlik igneyle korunmayi dusunuyorum bence de normal sanırım fazla panik yaptim

Var canım.Disim yapiyr saniyrdum.Gercekten uykusuz kaldigimda artyr. Bu gece yine surekli besik salladim.

BIzmkıde gece uc saatte bı emıp uyrdu uc gecedr karnı tok olsada yatm saat bu saatte bu uyanıyo devamlı kalkıp sallıyorm emzrıyorm yat kalk yıtmı dega kalkuyorm galıba sırtm belm kafam kulagım agrıyo yorgn ve bitkinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…