2017 Aralık Anneleri

yogurt tutmus hanimlar:)) bu arada asilarmzida olduk ates yapmiyoms iki tane vurdular ilkinde aglamadi ikincisinde az agladi sasirdm ates yapmaz dedi ebe

yogurt tutmus hanimlar:)) bu arada asilarmzida olduk ates yapmiyoms iki tane vurdular ilkinde aglamadi ikincisinde az agladi sasirdm ates yapmaz dedi ebe
Kaçıncı ay aşısı canım, hangilerini vurdular?
Bizim bugün kontrolümüz var da 3 ay 1 haftalık olduk. Ben aşı yok sanıyordum

Yoğırdın tutmasına sevindim ben beceremedim nerde hata yaptım acaba..geçmiş olsun aşıyı da olmuşsun..bende sabah gitmek istiyorum ama benim kız huysuz bebek arabasıyla gidemiyorum mesafe de var..eşim öğlen arasında okuldan gelip götürecek..inş ağlamayız çünkü çok zor susuyoruz ağlayınca..ateş i takip et sen yinede cnm ne olur ne olmaz.. Allah korusun..

Yoğırdın tutmasına sevindim ben beceremedim nerde hata yaptım acaba..geçmiş olsun aşıyı da olmuşsun..bende sabah gitmek istiyorum ama benim kız huysuz bebek arabasıyla gidemiyorum mesafe de var..eşim öğlen arasında okuldan gelip götürecek..inş ağlamayız çünkü çok zor susuyoruz ağlayınca..ateş i takip et sen yinede cnm ne olur ne olmaz.. Allah korusun..
vallah ben diger turlu iyi saramiydm sanirm bide sutun sicklgni ayarlymdm diye olmuydu diye dusunuyrm.serce parmgmi sikup 7 saniye dayanirsa mayalnr yaziydu nette bu sefer aynisni yaptm :))

vallah ben diger turlu iyi saramiydm sanirm bide sutun sicklgni ayarlymdm diye olmuydu diye dusunuyrm.serce parmgmi sikup 7 saniye dayanirsa mayalnr yaziydu nette bu sefer aynisni yaptm :))
Ben 10 saniye sayıyorum :KK66:..sarmaya devam ben yoksa tadı iyi olmuyor..

saglik ocagina gittgmde ebeye sordum bu kizamik salgini meselesini aileler asi reddi yapiyolarms ya o da dedi bizim ilimizde yok daha cok suriyeden goz alan bolgelerde rastlanmis asi kampanyasi baslamis oralarda.kizamik asidi 1 yasinda yapiyolarms sanirim ama 9.aya cekeblrler dedi daha kesin bisey yok yetki gelince biz arayip haber vericz dedi asi için.hatay falan o bolgede bir iki vakaya rastlanms

BIzmkıde gece uc saatte bı emıp uyrdu uc gecedr karnı tok olsada yatm saat bu saatte bu uyanıyo devamlı kalkıp sallıyorm emzrıyorm yat kalk yıtmı dega kalkuyorm galıba sırtm belm kafam kulagım agrıyo yorgn ve bitkinim
En az 2 saat gecmeden emzirme canim.Sık emzirmekten oluyrdur.

saglik ocagina gittgmde ebeye sordum bu kizamik salgini meselesini aileler asi reddi yapiyolarms ya o da dedi bizim ilimizde yok daha cok suriyeden goz alan bolgelerde rastlanmis asi kampanyasi baslamis oralarda.kizamik asidi 1 yasinda yapiyolarms sanirim ama 9.aya cekeblrler dedi daha kesin bisey yok yetki gelince biz arayip haber vericz dedi asi için.hatay falan o bolgede bir iki vakaya rastlanms
sürüp suriyeliler nerden geldiyse asalak gibi yaşıyorlar kendi ülkelerine sahip çıkmaktan acizler bizim erkeklerimiz askere gidiyor onların erkekleri yan gelip yatıyor bi de cocuk basina para alduklari icin sürekli çocuk yapıp sokaklarda saliyorlar burda gorsen her yer suriyeli vekendi çocuklarına bakmaktan acizler tâbi salgın olur

sürüp suriyeliler nerden geldiyse asalak gibi yaşıyorlar kendi ülkelerine sahip çıkmaktan acizler bizim erkeklerimiz askere gidiyor onların erkekleri yan gelip yatıyor bi de cocuk basina para alduklari icin sürekli çocuk yapıp sokaklarda saliyorlar burda gorsen her yer suriyeli vekendi çocuklarına bakmaktan acizler tâbi salgın olur
sanirim asi yaptrmadklarndnmis dedgn gibi ilgilenmdklerdn.bide yok asi sagliksiz yok asinin icinde civa var diyen profesör ailelr var biliyosn onlarda cabasi bu isin

sanirim asi yaptrmadklarndnmis dedgn gibi ilgilenmdklerdn.bide yok asi sagliksiz yok asinin icinde civa var diyen profesör ailelr var biliyosn onlarda cabasi bu isin
Ya ne kadar mantiksiz insan var bu aşılar yıllardır yapılıyor hangi bebek asırdan zarar görmüş ki faydası var bence sonuçta koruyucu özelliği var bence imkani olan herkes zorunlu aşıların yanında özel aşıları da yaptirmali ki su suriyeliler gitsin artık memleketimizden insanlarla gidip oturamaz olduk

Biz korkumuzdan hep korunduk valla.
Bi arkadaş vardı adeti gecikmisti sürekli takip ediyorum ama kacirdim yada okudum unuttum oldu muki acaba.
O arkadaş ben olabilirim :olamaz:. Çok şükür 5 gün gecikmeyle de olsa oldum ama ne adetti Doğumdan beterdi. Çok korktum yani 2 tane yeter çok şükür Rabbim olmayanlara isteyenlere versin

Dayanamıyorum artık uyanıkken bu emmeme olayına
1-2 çekip bırakıyor
Çişi o kadar az ve koyuydu ki dün
En azından sağayım kaşıkla içireyim dedim onu da içmedi akıttı
Sütüm mü azaldı bilmiyorum
Sadece uykuya dalarken emiyordu bugün kaşıkla içtiğinden biraz memeyi hiç almadı
Ağlaya ağlaya omzumda uyudu
Nasıl döndürebilirim tekrar bilmiyorum
Sağıp sağıp biberonla ver diyor bir yanım ama o zaman asla dönmez ve ben pes etmek istemiyorum
Üstüne eğilince emiyor biraz onda da çekip çekip bırakıyor tam ememiyor
Zamanla düzelir diye bekledim bekledim
Çok yordu bu iş beni artık
Başta yaptığım hataların sonuçlarını mı çekiyorum bilmiyorum
O kadar özledim ki otururken gözlerimin içine baka baka emmesini
Sabahtan beri o ağlıyor ben ağlıyorum

Dayanamıyorum artık uyanıkken bu emmeme olayına
1-2 çekip bırakıyor
Çişi o kadar az ve koyuydu ki dün
En azından sağayım kaşıkla içireyim dedim onu da içmedi akıttı
Sütüm mü azaldı bilmiyorum
Sadece uykuya dalarken emiyordu bugün kaşıkla içtiğinden biraz memeyi hiç almadı
Ağlaya ağlaya omzumda uyudu
Nasıl döndürebilirim tekrar bilmiyorum
Sağıp sağıp biberonla ver diyor bir yanım ama o zaman asla dönmez ve ben pes etmek istemiyorum
Üstüne eğilince emiyor biraz onda da çekip çekip bırakıyor tam ememiyor
Zamanla düzelir diye bekledim bekledim
Çok yordu bu iş beni artık
Başta yaptığım hataların sonuçlarını mı çekiyorum bilmiyorum
O kadar özledim ki otururken gözlerimin içine baka baka emmesini
Sabahtan beri o ağlıyor ben ağlıyorum
Benimki burnu tıkanıkken öyle alıp alıp bırakıyor canım

Benimki burnu tıkanıkken öyle alıp alıp bırakıyor canım
Benim 2 aydan fazla bu şekilde
Burnunu da açıyoruz her gün
Artık emzirmeye çalışmaktan diğer hiçbir şeyine enerjim kalmıyor
O uyudu ben hala ağlıyorum
Bunu bir şekilde çÖzmem lazım ama nasıl
Ayakta emzirmeye, saç kurutmayla emzirmeye, uyurken emzirmeye hepsine ben alıştırdım
Şimdi de normal emmesini bekliyorım bebişten
O yüzden de kendime çok kızıyorum zaten
En başa dönebilsem keşke

Servis olayını bilemem canım ama normalde serbest etkinlik beden resim müzik gibi dersleri süt iznine denk getirip kullanma imkanı bir sekilde saglanıyor. Büyük okullarda öğrenciler diğer sınıflara paylaştırılıyor. Tamam haklısın öğrenciler mağdur oluyor ama diğer türlü de evlatlarımız mağdur oluyor: (
Anladım canım yok evladıma hiç bişeyi değişmem ama servis olayı var iste :KK43:

X