2017 Aralık Anneleri

:)) bende merak ediyrm o vizi anne sutuyle besleniyo sandi diye dusunuyrm cunku kakamizi gordu altini actgnda anne sutuyle besleniyo sandi ben mama falan dedim ama anlamamas olablr cunku cok yogundu kadin.o da dusundu sanirim nasilsa anne sutu emiyo diye sonra ben sordum ne zaman basliycz diye 5.ayin sonunda dedi bide o direk pureyle basliycz dedi bide yogurt hic meyve suyuna girmiycz dedi sadece tatliya alismasnms

Olmadı mı olmuyor işte canım yapı herhalde. Ben ek gıdaya başlamayı hiç istemiyorum aslında, anne sütünün yerini hiçbir şey tutmaz ama gelişimi geri kalırsa diye korkuyorum yoksa derdim kilo da değil. Emmemek için neden bu kadar direniyor onu da anlamış değilim.

Benim kızım da 2940 doğdu, her şey iyi gidiyordu 3. Ayda 400 gram alınca az dediler şimdilik geceleri uyandırıyorum, çok kusuyordu onun için de gaviscon verdi onun da faydasını gördüm. Bakalım 4. Ay kontrolünde ne diyecek doktor

Sağol canım ama yanlış mı yazdım hatırlamıyorum 240 gram aldı 15 günde, şu ana kadar sadece emzirdim bu ayın 9.da kontrol ama yarın sağlık ocağına gidip yine tarttıracağım.

Buhun ılk defa gezmk ıcın dısarı cıktk basul ızkefı yavrm etrafı uyudu snrada hc aglamadı bebk arabasnda

Eee diğer derslerde kim girecek canım bide ben göçmen kampında çalışıyorum otobus yok sadece öğretmen servisi var oda sabah bırakıp aksam alıyor

Bugün deneyeçektim canım eşim izin vermedi daha erken dedi

Canım anne sutu alıyorsa başlama bence benim eğer sutum olsaydı kesinlik le ek gıdaya baslamazdim

kizceler kizceler yogurt mayaliycm firinda nette baktim kapagini kapatmayn diyo tencerenin nasil olcak kapatym mi kapatmaym mi cvp yazon cabik cabik

Eee diğer derslerde kim girecek canım bide ben göçmen kampında çalışıyorum otobus yok sadece öğretmen servisi var oda sabah bırakıp aksam alıyor
Servis olayını bilemem canım ama normalde serbest etkinlik beden resim müzik gibi dersleri süt iznine denk getirip kullanma imkanı bir sekilde saglanıyor. Büyük okullarda öğrenciler diğer sınıflara paylaştırılıyor. Tamam haklısın öğrenciler mağdur oluyor ama diğer türlü de evlatlarımız mağdur oluyor: (

kizceler kizceler yogurt mayaliycm firinda nette baktim kapagini kapatmayn diyo tencerenin nasil olcak kapatym mi kapatmaym mi cvp yazon cabik cabik
Bi arkadas firinda gzl olmadi diye yazmisti cnm ama

kizlar dun biraz leke gordum adet oldum sandim ama devami gelmedi çok acik renkli kan di sizde de oldumu hic hamilelik fikrini aklima getirmek istemiyorum cunku daha yeni korunmaya basladik

Geç mi yazdım bilmiyorum ama ben de kapatmadım canım
Kapatmayinca nasil oldu canım.
Bende ogreniyim sizden.
Yapmaya başlatinca lazim olacak
Emziriyorum ben ek gıdaya olabildigince geç başlamak istiyorum.
Ek gıda isini sevmiyorum pek.
Cok uğrastiriyo ama elimde sonunda ugrascaz

kizlar dun biraz leke gordum adet oldum sandim ama devami gelmedi çok acik renkli kan di sizde de oldumu hic hamilelik fikrini aklima getirmek istemiyorum cunku daha yeni korunmaya basladik
Biz korkumuzdan hep korunduk valla.
Bi arkadaş vardı adeti gecikmisti sürekli takip ediyorum ama kacirdim yada okudum unuttum oldu muki acaba.

Kapatmayinca nasil oldu canım.
Bende ogreniyim sizden.
Yapmaya başlatinca lazim olacak
Emziriyorum ben ek gıdaya olabildigince geç başlamak istiyorum.
Ek gıda isini sevmiyorum pek.
Cok uğrastiriyo ama elimde sonunda ugrascaz
Güzel oldu canım. Ama son yaptığımda yanlış bi şey yaptım. Aklınızda bulunsun. Fırın sıcak olmasın. Yoğurt çok katı olmadı öyle. İlk yaptığımda taş gibi olmuştu. Fırın soğuğa yakın ılıktı. İkincisinde fırını biraz fazla ısıtmışım. Yoğurdun tadı güzel oldu ama birazcık sıvı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…