- 8 Aralık 2016
- 8.311
- 5.628
- 37
hadi ya ben kapattim olmaz mi ki acaba acsam bisey olur mu ayy bi yogurt mayaliycam beceriksizlkte sınır tanimadim yineGeç mi yazdım bilmiyorum ama ben de kapatmadım canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi ya ben kapattim olmaz mi ki acaba acsam bisey olur mu ayy bi yogurt mayaliycam beceriksizlkte sınır tanimadim yineGeç mi yazdım bilmiyorum ama ben de kapatmadım canım
ben aksam uzeri pogaca yapmıştım ama soguktu yani ici bilmem olur mu.olmazsa yarin normal yaparim ya aksiyon araadim gece gce normali becerdim sankide gittim firinda yaptimGüzel oldu canım. Ama son yaptığımda yanlış bi şey yaptım. Aklınızda bulunsun. Fırın sıcak olmasın. Yoğurt çok katı olmadı öyle. İlk yaptığımda taş gibi olmuştu. Fırın soğuğa yakın ılıktı. İkincisinde fırını biraz fazla ısıtmışım. Yoğurdun tadı güzel oldu ama birazcık sıvı oldu
emiyorsa hic girme canim.catalla ezdim ay cok puturlu blendirla cektm gozume yine puturlu geliyo en sonda suzgecten gecir baya bi ugrasiydm ilk gunler korkuya ama simdi sadece blendr:)) emse hic ugrasmazdm ama erkende baslamak bi yandan cigneme dilini dondurme hareketlrne alistrma gibi oluyo ve ne bilim daha bi aktif oldu kudurdu desem yeridr:))Kapatmayinca nasil oldu canım.
Bende ogreniyim sizden.
Yapmaya başlatinca lazim olacak
Emziriyorum ben ek gıdaya olabildigince geç başlamak istiyorum.
Ek gıda isini sevmiyorum pek.
Cok uğrastiriyo ama elimde sonunda ugrascaz
ayyy en korktgm ben dogum kontrl hapı kullaniyrm ikinci ayim ama hala korkuyrm.sezeryan bide pit pıt atar benm dikisler kesinkizlar dun biraz leke gordum adet oldum sandim ama devami gelmedi çok acik renkli kan di sizde de oldumu hic hamilelik fikrini aklima getirmek istemiyorum cunku daha yeni korunmaya basladik
oylesine bi leke olamaz mi yaniayyy en korktgm ben dogum kontrl hapı kullaniyrm ikinci ayim ama hala korkuyrm.sezeryan bide pit pıt atar benm dikisler kesin
evet @emineperi di adet oldu sanirim ben yarına mutlaka test yapmalıyım duramam boyleBiz korkumuzdan hep korunduk valla.
Bi arkadaş vardı adeti gecikmisti sürekli takip ediyorum ama kacirdim yada okudum unuttum oldu muki acaba.
olablr canim neden olmasn yenindogum yaptik sayilirz yani insallah öyledroylesine bi leke olamaz mi yani
Doktorumb bana ilk.6 7 ay lekeleme olabilir demistikizlar dun biraz leke gordum adet oldum sandim ama devami gelmedi çok acik renkli kan di sizde de oldumu hic hamilelik fikrini aklima getirmek istemiyorum cunku daha yeni korunmaya basladik
bende yarin saglik ocağında ki ebeye gidip sorayım insallh öyle olurDoktorumb bana ilk.6 7 ay lekeleme olabilir demisti
Canım benim doğumdan bu yana lekelenmem var 3 aylık iğne yaptırmıştım ebe ondan olabilir dedibende yarin saglik ocağında ki ebeye gidip sorayım insallh öyle olur
Var canım.Disim yapiyr saniyrdum.Gercekten uykusuz kaldigimda artyr. Bu gece yine surekli besik salladim.Ozellkle gece ıyandfmda kulagım agrıyo szdede varmı basagrısı kulagamı vuruyo acaba yat kalk uykusz kslnca basmda agrıyo cunku
Bi şey olmaz Can'ım. Deneye deneye öğreniyoruz sonucu merak ediyorum. Ha bi de çıkarır çıkarmaz kaşık batırma. Bi iki gün de buzdolabında kalsın. Sonra kes yoğurduben aksam uzeri pogaca yapmıştım ama soguktu yani ici bilmem olur mu.olmazsa yarin normal yaparim ya aksiyon araadim gece gce normali becerdim sankide gittim firinda yaptim
kuzum ben daha yaptirmadim bende 3 atlik igneyle korunmayi dusunuyorum bence de normal sanırım fazla panik yaptimCanım benim doğumdan bu yana lekelenmem var 3 aylık iğne yaptırmıştım ebe ondan olabilir dedi
Var canım.Disim yapiyr saniyrdum.Gercekten uykusuz kaldigimda artyr. Bu gece yine surekli besik salladim.
Ozellkle gece ıyandfmda kulagım agrıyo szdede varmı basagrısı kulagamı vuruyo acaba yat kalk uykusz kslnca basmda agrıyo cunku
Arkadaşıma doktoru yatarak emzirmekten olır demişVar canım.Disim yapiyr saniyrdum.Gercekten uykusuz kaldigimda artyr. Bu gece yine surekli besik salladim.