2017 Aralık Anneleri

Canım bn anlamıyorm 3.5 aylık tam net bellı oluyomu amdıden alsammı bnde dıs kasııyıcı bıde jel oluyoms heralde acısnı azaltmak ıcın amdıden sursek zararı olurmukı dktra sormaya gerk varmı

Canım bn anlamıyorm 3.5 aylık tam net bellı oluyomu amdıden alsammı bnde dıs kasııyıcı bıde jel oluyoms heralde acısnı azaltmak ıcın amdıden sursek zararı olurmukı dktra sormaya gerk varmı
evet canm dis oldugu belli bende dun farkettim her bebek ayni olmuyo ki oglum 9 aylikken cikarmisti ilk disini ama bu daha 3 bucuk bile degil bu kadr erken beklemiyordum gorunce sasirdim hatta birkac kisiye gosterdim hepsi dis dedi :)ben yarına dis kasiyici alacam isirsin dursun:)

bizimki ptesi netten baktgm kadaryla yapabilyms canim

Cnm dişi çıktı demek için damağını yırtıp çıkması gerekiyor..çıkamadığı için zorlanıyor bebekler..benim kızın da öyle..ablamız 4.ayın sonunda çıkarmıştı..bizde 4.Ayın sonundayız bakalım..ne zaman gelecek.

bu el yeme olayları ne zaman bitecek.onlukte takamiyrm onu islaniyo takinca cekip cikarmaya calsiyo bogulcak diye korkuyrm

bu el yeme olayları ne zaman bitecek.onlukte takamiyrm onu islaniyo takinca cekip cikarmaya calsiyo bogulcak diye korkuyrm
Dişler tamamlanıncaya kadar sürecek cnm..daha sonrada yersen bulduklarını yiyecekler..büyüdükçe daha zorlaşıyor herşey aslında..

canm yüzeye cikmis patladi patlicak gülünce dis görünüyo daha tam anlamiyla cikmamis zaten ama
gorundugu zmaan artik cikmak uzere olur tepeye kadar dayanmis oyle disi cikmis olmuyo mu yoksa .

Son düzenleme:
canm yüzeye cikmis patladi patlicak gülünce dis görünüyo daha tam anlamiyla cikmamis zaten ama
gorundugu zmaan artik cikmak uzere olur tepeye kadar dayanmis oyle disi cikmis olmuyo mu yoksa .
Yok cnm benim bildiğim olmuyor damağı patlatması gerek ki rahatlasın yavrucaklar..

Bizimde pazartesi..2ay aşısının 2.dozuymuş o yüzden ateş olabilirmiş..haberler deki kızamık olayı ne dilekcim fragmanı gördüm içeriği izleyemedim..
cogu aile cocuklarna igne yaptrmiyms hani karma asi olsun kizamik olsun asilattrmiyoms cocuklarni.2010 yilindan bu yana cok cogalmis hatta 2017 yilinda 23 bin bebek asilanmamis bu da yakinda kizamik salgini olablir anlamina geliyoms hatta asi olan cocuklae bile etkileneblrms.hami cok biliyolar ya aileler profor soylular ya hepsi asi zararli deyp yaptrmiyolarms iste hem kendi evlatlarni hem milletinkini felakete surukluyolar yavas yavas

ceksene resim cok merak ettim yaa bizimkide ciksin tavsan olsunlar :))
az once uyudu aksam 7 den bu saate kadr hic uyumadi simdi de gece uykusuna gecti yarin atarim insallh :)dmagini kontrol etsene parmagini yika kurcala bi belki cikariyodur sende benim gibi farkedememissindir

az once uyudu aksam 7 den bu saate kadr hic uyumadi simdi de gece uykusuna gecti yarin atarim insallh :)dmagini kontrol etsene parmagini yika kurcala bi belki cikariyodur sende benim gibi farkedememissindir
yapiyrm ole canimda henuz gorunurde yok sadece damakları beyazlasmis baya

Benimde kilosuna gore vermem lazimdi ama cok agir gelir diye cay kasigindan az veriyom.bid canim doktor mu 10 gun tek kullan dedi.yoksa sen mi kestin 10 gunden sora.izimde bugun 9 gun olsu.keseyim mi artik iglesti kakasi falanda duzelmis.
bizde balgam vardı cnm 3 gün kullandık geçmedi ciğerlere inecek diye 2 gece hastanede kaldık ordada havayla beraber devam ettik 5 gün daha kullandık kontrole gittiğimizde ciğerlerini dinleyip doktor bırakın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…