- 6 Ocak 2017
- 1.014
- 579
komple mi beyazlamis damagi yoksa dis cikacak yer mi beyaz canmyapiyrm ole canimda henuz gorunurde yok sadece damakları beyazlasmis baya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
komple mi beyazlamis damagi yoksa dis cikacak yer mi beyaz canmyapiyrm ole canimda henuz gorunurde yok sadece damakları beyazlasmis baya
Canım allaha şükür kan ve idrar temiz çıktı herhangi bir enfeksiyon cikmadi kulakta sorun yok istahinin az olmasi dis ilgili olabilirmis damak dis cikarmak icin hazırlanıyormuş zaten dis cikarma 2 3 ayi bulurmus iştahı da bunun icin dönemsel olabilir dedihayirli haberlerle gelirsn insallah canim.bizimde vardi bi ara sac çekme bu arada suan yok.suanda el yeme var hep agizinda biri yetmiyo ikisini birden sokmaya calsiyo ne zaman geccek bilmiyrm
bu el yeme olayları ne zaman bitecek.onlukte takamiyrm onu islaniyo takinca cekip cikarmaya calsiyo bogulcak diye korkuyrm
az once uyudu aksam 7 den bu saate kadr hic uyumadi simdi de gece uykusuna gecti yarin atarim insallh :)dmagini kontrol etsene parmagini yika kurcala bi belki cikariyodur sende benim gibi farkedememissindir
Daha da artyr canım dedigin gibi.Niye boyle oldularNe kadar rahat bebekler var...Aynı cnm bizimki de bi Türlü dalamıyor uyuyamayınca da ağlıyr bi iki yere tebriğe gitmm Laz'ım erteliyorm düzelr diye ama daha da artıyor sanki
Amanin sonumuz kotu desene canım.Buyuk kız gezmek istyr,bu minik musaade etmiyr.Dün unutturmaya baslayayim dedim.Supurgeyi actim,besigine koydum,agzina emzik(emzigi de almıyr,o da ayri bi sorun).Bas bas bagırdı.Doktor odada tek basina uyut dedi.Hayal oldu artik o uyutmalar.Ayagimda hic durmuyrayaginda sallasan.yada koltuga otur dizlerine koy yastigi yan yatir onu poposuna hafif vura vura dene.carsaf cok zor.halamin kizi öyleymiş küçükken otobuste bile carsafla salladigini anlatir hep
O cok köyü cnm agladıkca hem uuzuluyo hem gerılıyo ınsan allah yardmcın olsun arada tv faalan cevrsen ızlemezmı blıyorm cok ıyı degl ama on dk olsn nefes alrsın.. yada dönence falan ızlemezmı yada altını acsan oynamazmı bızımkı pek sevıyo altı acılnca rahatlıyo
Daha da artyr canım dedigin gibi.Niye boyle oldularNe kadar rahat bebekler var...
canm geceleri bezini degistiriyomsun bizimki gece uykusuna birgun erkrn geçerse obur gun gec gecer:)Dun mısafrım vardı benmkı aksm 9 dan berı emıp emıp uyuyo bezıne bıle bakmadum bu saat oldu emsn sndı bskıcam cok yorldu dun sankı o ılgılendı mısafrle
canm geceleri bezini degistiriyomsun bizimki gece uykusuna birgun erkrn geçerse obur gun gec gecer:)
komple beyaz ama damak disindan bakinca sanki dis varda damaga sarılı gibi duruyo icerde yanikomple mi beyazlamis damagi yoksa dis cikacak yer mi beyaz canm
bizede ayni seyi demişti dr mz.kotu bisey cikmamis ya buna da şükürCanım allaha şükür kan ve idrar temiz çıktı herhangi bir enfeksiyon cikmadi kulakta sorun yok istahinin az olmasi dis ilgili olabilirmis damak dis cikarmak icin hazırlanıyormuş zaten dis cikarma 2 3 ayi bulurmus iştahı da bunun icin dönemsel olabilir dedi
kesfediyolrms iste bizimki alisti yiyo etrafinda biri olunca yemeyincede yemiyo inatDogal bı refleks o cnm yapck bsey yok ysnnda olcz dıkkat etcez.. benmkı fena taktı tvye yada emzrrken arkada bırı olrsa gorrse yada sesını duyarsa donup donup bakmaya calısıyo sessz sakın bı ortmda emzrmem lazım hergn yenı huy cıkıyo
iyice yorulmasni bekle aglaya aglayada olsa uyur ayaginda bi kac kez yapinca alisr biraz dayancan aglamasna canim ama iyice yorulsun oyle koyAmanin sonumuz kotu desene canım.Buyuk kız gezmek istyr,bu minik musaade etmiyr.Dün unutturmaya baslayayim dedim.Supurgeyi actim,besigine koydum,agzina emzik(emzigi de almıyr,o da ayri bi sorun).Bas bas bagırdı.Doktor odada tek basina uyut dedi.Hayal oldu artik o uyutmalar.Ayagimda hic durmuyr
o kdar ugrastim disin gorundugu goruntuyu alamadim damagina dokundurtmuyor:)kiz pamukcuk olmasin dis bi tane çıkar ilkin o cikan yer beyazlaşır kizarir hatta esin ne diyokomple beyaz ama damak disindan bakinca sanki dis varda damaga sarılı gibi duruyo icerde yani
o kdar ugrastim disin gorundugu goruntuyu alamadim damagina dokundurtmuyor:)kiz pamukcuk olmasin dis bi tane çıkar ilkin o cikan yer beyazlaşır kizarir hatta esin ne diyo
Az once ana kucagina koydum.Oyuncak astim.Baka baka uyudu.Her zmn bir olmuyr ama.Agladgnda kiyamiyorum iste canım ama sabretmem lazimiyice yorulmasni bekle aglaya aglayada olsa uyur ayaginda bi kac kez yapinca alisr biraz dayancan aglamasna canim ama iyice yorulsun oyle koy