2017 Aralık Anneleri

Kızlar hastanedeyiz kan ve idrar tahlili verdik daha dogrusi idrarri daha veremedik beslenmesidigi için nasıl idrar yapsın ki inşallah temiz çıkar sonuclar

Kızlar hastanedeyiz kan ve idrar tahlili verdik daha dogrusi idrarri daha veremedik beslenmesidigi için nasıl idrar yapsın ki inşallah temiz çıkar sonuclar
hayirli haberlerle gelirsn insallah canim.bizimde vardi bi ara sac çekme bu arada suan yok.suanda el yeme var hep agizinda biri yetmiyo ikisini birden sokmaya calsiyo ne zaman geccek bilmiyrm

haberleri zlediniz mi kızlar.kizamik salgini kapida diye bi haber.cogu aileler reddediyoms bu asilari sadece kizamigi degil tabi.salgin bekleniyoms hatta asili olan cocuklara bile bulablyms allah korusun.o kafadaki insanlari anlamiyrm ben ya asi isti seni korumak ici. niye cocugnu ve etrafındaki cocuklari tehlikeye atiyrsn ki.çiçek kizamik bogmaca cocuk felci bu yuzden cogalablrms.o cok bilmislerde ben cocuguma asi yaptırmadm diye gek gek gerinsinler hala

Hepsınn huyu ayrı ıste ben bu saate yakn salldım pes ettm su an yatrdım kanepeye kapattm ısıgıda survıvor ızlıyor

Benm ki kucağımdan inince kıyameti koparıyor keşke bende öle oyalansa bütün gün ağlıyor çle böle değl hem de katıla katıla çok çaresiz kalıyrm ağlayınca...

Carssfla sallamaya alisti,baska tirlu kesinlikle uyumuyr artikArabaya binince cok agliyr.Uykusu var,orda bile uykuda dalamiyr.Bi yere gitmeye korkuyrm .Napıcaz bilmoyorum?

kizlar bizim ilk dislerimiz göründü :)bu huysuzluk uyumama ondanmis nasil fark edemedim ilk disi cikardik sirada kim var bakalim
ay masallah bizimde beyaz damaklar faha ama ellet hep agizda yaa salya tukuruk girla tabi cikartsakta rahatlasak bizde atessiz insallah

ay masallah bizimde beyaz damaklar faha ama ellet hep agizda yaa salya tukuruk girla tabi cikartsakta rahatlasak bizde atessiz insallah
canm daha tam patlamadi ama damakta gorunuyo parmagimla dokundum sertti dis oldugu bariz belli ama ortada degil bi yandakii :)

Carssfla sallamaya alisti,baska tirlu kesinlikle uyumuyr artikArabaya binince cok agliyr.Uykusu var,orda bile uykuda dalamiyr.Bi yere gitmeye korkuyrm .Napıcaz bilmoyorum?

Aynı cnm bizimki de bi Türlü dalamıyor uyuyamayınca da ağlıyr bi iki yere tebriğe gitmm Laz'ım erteliyorm düzelr diye ama daha da artıyor sanki

ayaginda sallasan.yada koltuga otur dizlerine koy yastigi yan yatir onu poposuna hafif vura vura dene.carsaf cok zor.halamin kizi öyleymiş küçükken otobuste bile carsafla salladigini anlatir hep

bende bakiyrm ama hic tomurck yok daha :))
bizimde 3 gundur belirmis dun elleyince kessin dis dedim artık biberonu emmiyodu ama basligini sürekli isirmaya calisiyordu bende kendi kendime biberon emmeyi bilmiyor diyordum meger disten isirip duruyomus yarın dis kasiyici alirim artik yazik:)

Kızlar kaç gündür giremedim büyük rahatsızdı küçüğü De sünnet ettik dün. Onlarla ilgileniyorum. Koala anne çıktı mı hastaneden? İnş bütün bebekler iyidir. 4. Ay aşısı yaptıran oldu mu ateş vs yapıyor mu yazıverin çok birikmiş mesajlar okumam imkansız

Kaç saatte bi uyutuyosun ben uyutma işini yapamıyorun uyutamıyorum uyumuyo bi saat salladım yine uyuBe

Benim bebeğimde de var ditet yapıyorum

Gunduz mesela 2 de ıyandysa 3 bucuk 4 te tekrar uyuyo aksamları sıkntı bıkac saat ugrastırıyo.. bebısın baglı cnm kendı ıstemezse uyumaz bnde bazen on dk bazen yarm saat sallıyorm

Benm ki kucağımdan inince kıyameti koparıyor keşke bende öle oyalansa bütün gün ağlıyor çle böle değl hem de katıla katıla çok çaresiz kalıyrm ağlayınca...

O cok köyü cnm agladıkca hem uuzuluyo hem gerılıyo ınsan allah yardmcın olsun arada tv faalan cevrsen ızlemezmı blıyorm cok ıyı degl ama on dk olsn nefes alrsın.. yada dönence falan ızlemezmı yada altını acsan oynamazmı bızımkı pek sevıyo altı acılnca rahatlıyo

ayaginda sallasan.yada koltuga otur dizlerine koy yastigi yan yatir onu poposuna hafif vura vura dene.carsaf cok zor.halamin kizi öyleymiş küçükken otobuste bile carsafla salladigini anlatir hep

Bız bıkac kez bıkac dk salladj cok yoruyo carsaf ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…