Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayirli haberlerle gelirsn insallah canim.bizimde vardi bi ara sac çekme bu arada suan yok.suanda el yeme var hep agizinda biri yetmiyo ikisini birden sokmaya calsiyo ne zaman geccek bilmiyrmKızlar hastanedeyiz kan ve idrar tahlili verdik daha dogrusi idrarri daha veremedik beslenmesidigi için nasıl idrar yapsın ki inşallah temiz çıkar sonuclar
Hepsınn huyu ayrı ıste ben bu saate yakn salldım pes ettm su an yatrdım kanepeye kapattm ısıgıda survıvor ızlıyor
Canimmm kaç ayliikkizlar bizim ilk dislerimiz göründü :)bu huysuzluk uyumama ondanmis nasil fark edemedim ilk disi cikardik sirada kim var bakalim
ay masallah bizimde beyaz damaklar faha ama ellet hep agizda yaa salya tukuruk girla tabi cikartsakta rahatlasak bizde atessiz insallahkizlar bizim ilk dislerimiz göründü :)bu huysuzluk uyumama ondanmis nasil fark edemedim ilk disi cikardik sirada kim var bakalim
3 ay 1 hafta:)Canimmm kaç ayliik
canm daha tam patlamadi ama damakta gorunuyo parmagimla dokundum sertti dis oldugu bariz belli ama ortada degil bi yandakii :)ay masallah bizimde beyaz damaklar faha ama ellet hep agizda yaa salya tukuruk girla tabi cikartsakta rahatlasak bizde atessiz insallah
kuzum benimkide aglayarak uyuyor genelde hep sakinlestigi zaman hemen memeyi veriyorum tutuyo
Carssfla sallamaya alisti,baska tirlu kesinlikle uyumuyr artikArabaya binince cok agliyr.Uykusu var,orda bile uykuda dalamiyr.Bi yere gitmeye korkuyrm .Napıcaz bilmoyorum?
bende bakiyrm ama hic tomurck yok daha :))canm daha tam patlamadi ama damakta gorunuyo parmagimla dokundum sertti dis oldugu bariz belli ama ortada degil bi yandakii :)
ayaginda sallasan.yada koltuga otur dizlerine koy yastigi yan yatir onu poposuna hafif vura vura dene.carsaf cok zor.halamin kizi öyleymiş küçükken otobuste bile carsafla salladigini anlatir hepCarssfla sallamaya alisti,baska tirlu kesinlikle uyumuyr artikArabaya binince cok agliyr.Uykusu var,orda bile uykuda dalamiyr.Bi yere gitmeye korkuyrm .Napıcaz bilmoyorum?
sagol canm evet diştenmiş hic aklima gelmedi:)Bu bebekler huysz mızmız ama sizinki diştenmiş hayrlı Olsn:)
bizimde 3 gundur belirmis dun elleyince kessin dis dedim artık biberonu emmiyodu ama basligini sürekli isirmaya calisiyordu bende kendi kendime biberon emmeyi bilmiyor diyordum meger disten isirip duruyomus yarın dis kasiyici alirim artik yazik:)bende bakiyrm ama hic tomurck yok daha :))
Kaç saatte bi uyutuyosun ben uyutma işini yapamıyorun uyutamıyorum uyumuyo bi saat salladım yine uyuBe
Benim bebeğimde de var ditet yapıyorum
Benm ki kucağımdan inince kıyameti koparıyor keşke bende öle oyalansa bütün gün ağlıyor çle böle değl hem de katıla katıla çok çaresiz kalıyrm ağlayınca...
ayaginda sallasan.yada koltuga otur dizlerine koy yastigi yan yatir onu poposuna hafif vura vura dene.carsaf cok zor.halamin kizi öyleymiş küçükken otobuste bile carsafla salladigini anlatir hep