Canım çok geçmiş olsun çok şükür sağlıkları yerindeymiş keşke maddi durumum iyi olsada yardım edebilsemGünaydın anneler uzun zamandır yazamadım. Çok sevdiğim bir tanıdığımın evi yandı. Durumu baya kötü. Evi tamamen yandı. Çok şükür canlarına bişey olmadı. Yardım etmek isteyenler bana ulaşabilir mi
kuzym mamayi acikmadan verdigin icin icmiyodur belki doktor mu dedi 2 saate bir besleyin diye su veriyosun degilmjNe yapım kuzum gündüz mama içmiyor hep ac gündüz gece uykusunda ne icerebilirsem iştahı kapandı yavrumun gunduz uyusa yine uykusnda içer mamayi ama gunduzde hiç uykusu yok
Kızlar herkese selam, geçen hafta 3 aylik rutin kontrolumuz vardı. Oğlum memeyi çok emmek istemiyordu uyurken emzirmeye çalışıyordum, egzama çıkmıştı yanaklarında ve vucudunda kakada mukus vardı onemsemiyordum rengi normal diye.. kakayi 3 4 günde bir yapıyordu onu da gözardı ediyordum ama doktorumuz kontrolde inek sütü alerjisi olabileceğini söyledi. Tartıda ilk aydan sonra kg az almaya başlamıştı 500 600 gr fln alıyordu. Kan verdik direk çıktı inek ve keçi süt ürünlerine alerji. Eğer saydıklarım sizde de mevcutsa bi kan verip değerlere baktirin ek gıdaya geçişte eğer süt ve süt ürünlerine maruz kalırsa tehlikeli olabiliyormus.
Canım bizim beşik yatak odasında ve ben yatak odasına siyah perde taktım karanlık olduğu için güzel uyuyo sende oturduğun odaya yapabilirsin uyutacagın zaman çekersin uyanınca açarsın ben yüz örtmekten çok korkuyorum benimkide uyurken sağa sola kafasını çok döndürüyo yanıdaysa elini gögüsüne koy ben öyle yapıyorum elinin sıcaklığından kendini güvende hisstettiği için uykuya devam ediyorCanım yüzünü ortuuorum sonra da ya bana aynısı yapılsa diyorum kendini kızıyorum gozunu aciyorum
Avant philips kullanıyorum canım 1 numara olmasına rağmen çoğu zmaan boğazına kaçıyor oksuruyor allah göstermesin akcigerlerine dolar diye odum kopuyor 2 numara da mama akışı fazla olacağından daha çok boğazına kaçmaz mihangi biberonu kullaniysn.belki biberonun ucu dardir ben 2 numarali uca gectm az geliyo diye sinir olablr iki numara varsa onu dene
Oturma odasindayiz canım sobadan dolayı benim oturma odamda 3 tane pencere var ve güneş alıyor siyah perde olur muda ama elimi kalbine.koyacam insallah ise yarafCanım bizim beşik yatak odasında ve ben yatak odasına siyah perde taktım karanlık olduğu için güzel uyuyo sende oturduğun odaya yapabilirsin uyutacagın zaman çekersin uyanınca açarsın ben yüz örtmekten çok korkuyorum benimkide uyurken sağa sola kafasını çok döndürüyo yanıdaysa elini gögüsüne koy ben öyle yapıyorum elinin sıcaklığından kendini güvende hisstettiği için uykuya devam ediyor
Evet canim doktor dedi kilo alımı az olduğu için su her mamadan sonra 10 cc kadar veriyorum suyu da zor içiyor yakuzym mamayi acikmadan verdigin icin icmiyodur belki doktor mu dedi 2 saate bir besleyin diye su veriyosun degilmj
bizimki iki bucuk aylik falandi dedgn gibi embriyosu yarim yarim birakiyodu o zamanlar.bende bi 1 bide 3 numara vardi.ucu taktim emdi ama tikandi dedgn gibi ama ikide tikanmadi.alisti hemen.o tıkanması az az cekip toplu halde yutmaya calistgi icinde olablr.bi dene istersen korkma bisey olmaz bizim yasadgmz tikanmalari yasaydin kalptn giderdin ki kac kere kiyisindan döndüm ozaman laringomalazi vardi cok sukur simdi gecti.elinde varsa bi kez dene yoksa satiliyo onlar ikili haldeAvant philips kullanıyorum canım 1 numara olmasına rağmen çoğu zmaan boğazına kaçıyor oksuruyor allah göstermesin akcigerlerine dolar diye odum kopuyor 2 numara da mama akışı fazla olacağından daha çok boğazına kaçmaz mi
bi kezde 3 saatte bir vermeyi dene aciksin canim.Evet canim doktor dedi kilo alımı az olduğu için su her mamadan sonra 10 cc kadar veriyorum suyu da zor içiyor ya
Tamam canım olması aldirayim esime bir denetwyim ben de kac defa oldu o an dondurup sırtına hafif vuruyorum öyle ustume bile kustugu oluyorbizimki iki bucuk aylik falandi dedgn gibi embriyosu yarim yarim birakiyodu o zamanlar.bende bi 1 bide 3 numara vardi.ucu taktim emdi ama tikandi dedgn gibi ama ikide tikanmadi.alisti hemen.o tıkanması az az cekip toplu halde yutmaya calistgi icinde olablr.bi dene istersen korkma bisey olmaz bizim yasadgmz tikanmalari yasaydin kalptn giderdin ki kac kere kiyisindan döndüm ozaman laringomalazi vardi cok sukur simdi gecti.elinde varsa bi kez dene yoksa satiliyo onlar ikili halde
3 saate bir 90 cc az degil mi ki canimbi kezde 3 saatte bir vermeyi dene aciksin canim.
tikandignda yuzune üfle hemen kendine gelir duzelmyince yuz ustu yatir sirtina vur hafifceTamam canım olması aldirayim esime bir denetwyim ben de kac defa oldu o an dondurup sırtına hafif vuruyorum öyle ustume bile kustugu oluyor
degil canim.az gelirse mama biti ce de aglamaya devam eder zaten anlarsin.90 i ver bitirince bide 30 yap arkasindan vet icsin icerse bidakaine 120 yaparsin.yada direk 120 yapip ver ne kasr icerse.3 saatin sonrasida icmezse tekrar dr a gotur canim boyle olmaz cunku3 saate bir 90 cc az degil mi ki canim
Teşekkür ederim allah razı olsun dua edinCanım çok geçmiş olsun çok şükür sağlıkları yerindeymiş keşke maddi durumum iyi olsada yardım edebilsem
Oylr yuzustu yatirip sırtına vurdugum m oluyordu da canım üflemeyi bilmiyordumtikandignda yuzune üfle hemen kendine gelir duzelmyince yuz ustu yatir sirtina vur hafifce
Tamam kuzum bugün bir 3 saate bir vermeyi deneyim baktım olmuyor yarın doktara .götürümdegil canim.az gelirse mama biti ce de aglamaya devam eder zaten anlarsin.90 i ver bitirince bide 30 yap arkasindan vet icsin icerse bidakaine 120 yaparsin.yada direk 120 yapip ver ne kasr icerse.3 saatin sonrasida icmezse tekrar dr a gotur canim boyle olmaz cunku
O zaman bir kaşıntı falan mı var kulak burun Boğaz’a götürün bence belki bir şey vardır , internetten de bir araştırma yapın bu belirtiler neden kaynaklanırmış anne sütü alıyor muElini sürekli kulağına yada kulağının arkasına götürüyor saçlarını yoluyor parmaklarını boğazına kadar sokuyor alt dudağını emiyor biberon almıyor ama alt dudağını emiyor hatta emmekten b eyazladi alt dudagi
canm kasikla verdinmi kimi bebekler biberon emmeyi sevmiyo benim kizim hicbir sekilde biberon almaz suyu bile kasikla veriyorum her bebek biberon tutacak diye bi kaide yok ki seninkide belki onlardandir.su mamanin tadina baksana tadi kotu olabilir.Evet canim doktor dedi kilo alımı az olduğu için su her mamadan sonra 10 cc kadar veriyorum suyu da zor içiyor ya
Benimde kilosuna gore vermem lazimdi ama cok agir gelir diye cay kasigindan az veriyom.bid canim doktor mu 10 gun tek kullan dedi.yoksa sen mi kestin 10 gunden sora.izimde bugun 9 gun olsu.keseyim mi artik iglesti kakasi falanda duzelmis.Canım biz 10 gün kullandık kilosu kadaar verdim