2017 Aralık Anneleri

Benmkıde uyannca ıyı emıyo tekrar uyuyacago zamn ıkı dk emıyo aglıyo öecbr öle uyutuyorum ı sallh sukntı olmaz doyuyodr uykudnda devamlı kaldrmk ıstemıyorm
Kaç saatte bi uyutuyosun ben uyutma işini yapamıyorun uyutamıyorum uyumuyo bi saat salladım yine uyuBe
Kızlar herkese selam, geçen hafta 3 aylik rutin kontrolumuz vardı. Oğlum memeyi çok emmek istemiyordu uyurken emzirmeye çalışıyordum, egzama çıkmıştı yanaklarında ve vucudunda kakada mukus vardı onemsemiyordum rengi normal diye.. kakayi 3 4 günde bir yapıyordu onu da gözardı ediyordum ama doktorumuz kontrolde inek sütü alerjisi olabileceğini söyledi. Tartıda ilk aydan sonra kg az almaya başlamıştı 500 600 gr fln alıyordu. Kan verdik direk çıktı inek ve keçi süt ürünlerine alerji. Eğer saydıklarım sizde de mevcutsa bi kan verip değerlere baktirin ek gıdaya geçişte eğer süt ve süt ürünlerine maruz kalırsa tehlikeli olabiliyormus.
Benim bebeğimde de var ditet yapıyorum

Tamam kuzum bugün bir 3 saate bir vermeyi deneyim baktım olmuyor yarın doktara .götürüm
3 saat gecince cok acikir canim yer insallah.yemeyen bebek cok zor ablamin ilk oglu hic yemiyid ki hala da oyle.6.ayinda basladi ek gidaya 1 bucuk yasindaydi rapor çıkarıp kilo aldrci sut vermisti dr.simdi iyi ama hala yemek secer.digerini 2 aylikken basladi ek gidaya suanda 4 yasinda 31 kilo tabi her bebek hemen yiycek diye bisey yok.hic yemekte ayirmiyo

Merhaba anneler
Şubat annesi olmam gerekirken 9 aralıkta doğdu oğullarım,aranızda yeniyim,ben de tecrübelerinize ortak olmak isterim :KK3:

degil canim.az gelirse mama biti ce de aglamaya devam eder zaten anlarsin.90 i ver bitirince bide 30 yap arkasindan vet icsin icerse bidakaine 120 yaparsin.yada direk 120 yapip ver ne kasr icerse.3 saatin sonrasida icmezse tekrar dr a gotur canim boyle olmaz cunku
Tamam kuzum bugün bir 3 saate bir vermeyi deneyim baktım olmuyor yarın doktara .götürüm
O zaman bir kaşıntı falan mı var kulak burun Boğaz’a götürün bence belki bir şey vardır , internetten de bir araştırma yapın bu belirtiler neden kaynaklanırmış anne sütü alıyor mu
Yok sadece mamayla besleniyor acaba bir sorun mi vardır ki

3 saat gecince cok acikir canim yer insallah.yemeyen bebek cok zor ablamin ilk oglu hic yemiyid ki hala da oyle.6.ayinda basladi ek gidaya 1 bucuk yasindaydi rapor çıkarıp kilo aldrci sut vermisti dr.simdi iyi ama hala yemek secer.digerini 2 aylikken basladi ek gidaya suanda 4 yasinda 31 kilo tabi her bebek hemen yiycek diye bisey yok.hic yemekte ayirmiyo
Galiba benim.kız yemeyen b ebeklerden canım kilo da almıyor iştah yok zorla iciriyorum

Kaç saatte bi uyutuyosun ben uyutma işini yapamıyorun uyutamıyorum uyumuyo bi saat salladım yine uyuBe

Benim bebeğimde de var ditet yapıyorum
Bizim doktorumuz alerji uzmanına yonlendirdi. Kesinlikle diyet yapmayacaksin dedi diyet yaptın diyelim babası süt içti bebeği öptü bu sefer anne sütünden de alamadığı için o besine iyice uzaklaştı ve öptüğü an çok daha büyüktepki verir vücut dedi. Ek gıdaya geçtiğimzde direk o besinleri almayacak alternatifler ile başlayıp ilerki zamanlarda deneyecegiz

Ya kızlar sizin bebislerde saçını kulağını cekiyormu özellikle sağ kulağını çok cekiyor

Bizim doktorumuz alerji uzmanına yonlendirdi. Kesinlikle diyet yapmayacaksin dedi diyet yaptın diyelim babası süt içti bebeği öptü bu sefer anne sütünden de alamadığı için o besine iyice uzaklaştı ve öptüğü an çok daha büyüktepki verir vücut dedi. Ek gıdaya geçtiğimzde direk o besinleri almayacak alternatifler ile başlayıp ilerki zamanlarda deneyecegiz
Öpmekle alaka kuramadım ama doktorun vardır bildiği

Kızlar merhaba.uzun süredir yazamıyorum.pazartesi ise başlıyorum.merkeze görevlendirme verdiler.okul evime 10 dk hemen.ogle aram da var.ogle arasında eve gelip emzirip geri gidicem.sabah 8.45 de okulum başlıyor 14.00 da bitiyor okulum.insallah herşey çok güzel olur :) oğlumu bakıcıya bırakıcam.icimde bir büyüklük var ama çalışmaya başlamakta bana iyi gelecek.en azından az çalışıyorum. Akşam 7 8 de eve gelen anneler var.ben az ayrilicam oğlundan inşallah ...

Ben 2 saatte bir 60 veriyorum. 7 kg oğlum şu an. 2.5-3 saati bulursa 90 veriyorum.her içtiğinde yarısını kusuyor bı de reflu var sanırım
Bizde de aynısı içmesi için z orlarsam kusuyor bu de benim kızım zayıf 5200 gram bu iştahla gidrse gelecek ay ek gıdaya baslayacaz

Kızlar herkese selam, geçen hafta 3 aylik rutin kontrolumuz vardı. Oğlum memeyi çok emmek istemiyordu uyurken emzirmeye çalışıyordum, egzama çıkmıştı yanaklarında ve vucudunda kakada mukus vardı onemsemiyordum rengi normal diye.. kakayi 3 4 günde bir yapıyordu onu da gözardı ediyordum ama doktorumuz kontrolde inek sütü alerjisi olabileceğini söyledi. Tartıda ilk aydan sonra kg az almaya başlamıştı 500 600 gr fln alıyordu. Kan verdik direk çıktı inek ve keçi süt ürünlerine alerji. Eğer saydıklarım sizde de mevcutsa bi kan verip değerlere baktirin ek gıdaya geçişte eğer süt ve süt ürünlerine maruz kalırsa tehlikeli olabiliyormus.
Bizim de kakası mukuslu uzun bi süredir. Doktor ciğerleri kontrol etti balgam yok dedi. Bakteri var mı diye bi bakalım dedi. Bi de gizli kan var mı kakada ona bakalım dedi. Bugün gittim sonuçları aldım. Hepsi negatif. Dün dönemsel de olabilir dedi. Bugün doktoru yerinde bulamadım. Konuşamadım. Hala devam ediyo. Başka neyden kaynaklı olabilir ki. Bi de hemen taşıyo bezinden

Kızlar bi de 3 aylık kontrole gittik bugün. 62 cm olmuş oğlum. Kilosu da 6.400. Bu ay önceki aylar gibi almamış. Sağlığı yerinde olsun en başta. Ama zırt pırt zayıflamış bu çocuk diyenler yüzünden kiloyu çok takar oldum

Bizim de kakası mukuslu uzun bi süredir. Doktor ciğerleri kontrol etti balgam yok dedi. Bakteri var mı diye bi bakalım dedi. Bi de gizli kan var mı kakada ona bakalım dedi. Bugün gittim sonuçları aldım. Hepsi negatif. Dün dönemsel de olabilir dedi. Bugün doktoru yerinde bulamadım. Konuşamadım. Hala devam ediyo. Başka neyden kaynaklı olabilir ki. Bi de hemen taşıyo bezinden
Kan verip besin alerjisi baktirin istersen

X