2017 Aralık Anneleri

canm kendine haksızlık etme 2 saatte bir uyanmaya can mi dayanır yine elinden geldigini yapiyosun bugun kalkmadin yarına kalkarsin inşallah alarm degilsin kuzum hergün ayni saate kurulasin.
Ne yapım kuzum gündüz mama içmiyor hep ac gündüz gece uykusunda ne icerebilirsem iştahı kapandı yavrumun gunduz uyusa yine uykusnda içer mamayi ama gunduzde hiç uykusu yok

Canım bizimki de böyle. Yarın sabah hastaneye götürücem. Sünnet olduğu için sargısı filan açılsın öyle götüreyim dedim.
Benim oğlumda dün sünnrt oldu ama sargı falan yok gazlı bez bardı akşama düştü şuan açıkta dr kapatmayın dedi sizi ki neden sarılı acaba

Benim oğlumda dün sünnrt oldu ama sargı falan yok gazlı bez bardı akşama düştü şuan açıkta dr kapatmayın dedi sizi ki neden sarılı acaba
Bilmiyorum ki canım her pansumanda gazlı beze krem sürüp kapattı . Hatta bi kere sargısı kaydı .aradık, Açalım mı dedik . Bana getirin dedi. Pazartesiden sonra açtım artık

Bilmiyorum ki canım her pansumanda gazlı beze krem sürüp kapattı . Hatta bi kere sargısı kaydı .aradık, Açalım mı dedik . Bana getirin dedi. Pazartesiden sonra açtım artık
Bizimki bir krem verdi sadece pansuman bile Yok sabah aklam krem süreceğiz rabbim şifa Versin inş hepsıne zormuş pipi işi . Her dr farklı insan şaşırıyor ne yapacagını

Kızlar bana akıl verin ya kızım almıyor uyanikken almiyor b iberonu gece 3 defa 90 cc mamayi uykusunda içti şimdi 40 cc yi içmiyor 4 5 gündür böyleyiz nasıl geri b iberonu alacak

Günaydın anneler uzun zamandır yazamadım. Çok sevdiğim bir tanıdığımın evi yandı. Durumu baya kötü. Evi tamamen yandı. Çok şükür canlarına bişey olmadı. Yardım etmek isteyenler bana ulaşabilir mi

Eklentiler

• 9979C615-CD80-48E2-A916-FBDCAFCAABCA.jpeg
    43,2 KB · Görüntüleme: 67
  • 3FBCD762-8F25-466E-A28D-0C642FB9C996.png
    716 KB · Görüntüleme: 67
  • BC2FC0CC-0326-43AF-810B-1D8E359993EA.png
    857,7 KB · Görüntüleme: 68
  • 1B9A7413-ED18-4115-B817-FC483B8F476C.png
    844,7 KB · Görüntüleme: 72
  • D90AAC30-AA5A-45AD-85F2-D3F362569682.png
    764,7 KB · Görüntüleme: 71
Aynı benim kızımi tarif etmissin.keşke bir nedenini bulabilsem.ilk biberonla mama yemediginde ve kilo kaybettiginde doktor,mama değiştirin dedi.gidip 10 farklı mama ve çeşitli biberonlar aldım ama fayda etmedi.en son bizde uyurken vermeye başladık. Uyanirken hemen 90 ya da 120'lik mama yapıp veriyoruz. Ne tam uyur ne tam uyanık oluyor.ancak öyle içiyor. Mamanin markası da farketmiyor öyle icince.ben aldiklarimi sırayla veriyorum. Ama senin işin çok zor Gülüm80,ben çalıştığım için ve 4,5 yaşında bir kızım daha var Rabbime şükürler olsun ki o yüzden kaynanam bakiciyla birlikte bakıp 2 çocuğa ancak yetişiyor. Saçını kulağını yolma işi bizde de var ve nedenini bulamadık hala.ağzının suyu çok akıyor, dişler beyazlamis,belki de o yüzden. 3 gecedir 2 saatte bir de uyanıyor. Umarım düzene girer herşey. Allah sağlık versin hepimizin çocuklarına inşallah

Aynen canım diyorum bu tane çocuğa yetisemiyorum 2 3 tane cocugum olsaydı ne yapardım gece 2 saate bir uyanmak artık beni çok yıpratıyor gece 12 den sabah 6 ya kadar sadece 3 saat uyuyorum gündüz uyuyamiyorum kızım hiç uyumuyor uykusuzluk.önemli değil dekm kızım iyi.olsun.sağlığı yerinde olsun o yeter dış mi çıkartıyor anlamiyyorum ki acaba kulagimi ağrıyor diyorum ama agrisa mutlaka aglardi artık doktora gitmekten de yoruldum tahlil üstüne tahlil

karanlik oda da uyut imkanin varsa annemde yüzünü oterdi uyutrken

Kızlar bana akıl verin ya kızım almıyor uyanikken almiyor b iberonu gece 3 defa 90 cc mamayi uykusunda içti şimdi 40 cc yi içmiyor 4 5 gündür böyleyiz nasıl geri b iberonu alacak
hangi biberonu kullaniysn.belki biberonun ucu dardir ben 2 numarali uca gectm az geliyo diye sinir olablr iki numara varsa onu dene

allah yardimcilari olsun canim gecmis olsun cana gelmesn de duzelir insallah

2 saate 1 uyanmam lazım ama ben alarmı duymuyorum kendime cok kiziyorum zaten bir uykusunda yerse yiyor mama ama ben uyanamiyorum kendimden nefret ediyorum

Yorldgndandır arrık cnm vucut dnlenemıuo.. bn uyanıyorm ufak sese ama kafasını cevrse ıyanıyorm kalkp bakıyorm bnde hıc dnlenemıuorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…