Ne yapım kuzum gündüz mama içmiyor hep ac gündüz gece uykusunda ne icerebilirsem iştahı kapandı yavrumun gunduz uyusa yine uykusnda içer mamayi ama gunduzde hiç uykusu yokcanm kendine haksızlık etme 2 saatte bir uyanmaya can mi dayanır yine elinden geldigini yapiyosun bugun kalkmadin yarına kalkarsin inşallah alarm degilsin kuzum hergün ayni saate kurulasin.
Dogru soyluyorsun canım.En guzelini yapıyrsun:):)) ben ole biri optugnde aliyrn diger odaya altini degstrcm bahanesiyle siliyrm yuzunu ilik suyla :)) bilmezler mi ama herkesinki kendine kiymetli canim kendilerinki olsa yapmazlar
Benim oğlumda dün sünnrt oldu ama sargı falan yok gazlı bez bardı akşama düştü şuan açıkta dr kapatmayın dedi sizi ki neden sarılı acabaCanım bizimki de böyle. Yarın sabah hastaneye götürücem. Sünnet olduğu için sargısı filan açılsın öyle götüreyim dedim.
Bilmiyorum ki canım her pansumanda gazlı beze krem sürüp kapattı . Hatta bi kere sargısı kaydı .aradık, Açalım mı dedik . Bana getirin dedi. Pazartesiden sonra açtım artıkBenim oğlumda dün sünnrt oldu ama sargı falan yok gazlı bez bardı akşama düştü şuan açıkta dr kapatmayın dedi sizi ki neden sarılı acaba
Benim bebekte öyleYa kızlar tek benim kızım mi uykuda çok hareketli eli ayağı çok hareketli kafası sürekli sağa sola gidiyor acaba normal mi bir sorun mu var
Bizimki bir krem verdi sadece pansuman bile Yok sabah aklam krem süreceğiz rabbim şifa Versin inş hepsıne zormuş pipi işi . Her dr farklı insan şaşırıyor ne yapacagınıBilmiyorum ki canım her pansumanda gazlı beze krem sürüp kapattı . Hatta bi kere sargısı kaydı .aradık, Açalım mı dedik . Bana getirin dedi. Pazartesiden sonra açtım artık
Elini sürekli kulağına yada kulağının arkasına götürüyor saçlarını yoluyor parmaklarını boğazına kadar sokuyor alt dudağını emiyor biberon almıyor ama alt dudağını emiyor hatta emmekten b eyazladi alt dudagiBenim bebekte öyle
Aynı benim kızımi tarif etmissin.keşke bir nedenini bulabilsem.ilk biberonla mama yemediginde ve kilo kaybettiginde doktor,mama değiştirin dedi.gidip 10 farklı mama ve çeşitli biberonlar aldım ama fayda etmedi.en son bizde uyurken vermeye başladık. Uyanirken hemen 90 ya da 120'lik mama yapıp veriyoruz. Ne tam uyur ne tam uyanık oluyor.ancak öyle içiyor. Mamanin markası da farketmiyor öyle icince.ben aldiklarimi sırayla veriyorum. Ama senin işin çok zor Gülüm80,ben çalıştığım için ve 4,5 yaşında bir kızım daha var Rabbime şükürler olsun ki o yüzden kaynanam bakiciyla birlikte bakıp 2 çocuğa ancak yetişiyor. Saçını kulağını yolma işi bizde de var ve nedenini bulamadık hala.ağzının suyu çok akıyor, dişler beyazlamis,belki de o yüzden. 3 gecedir 2 saatte bir de uyanıyor. Umarım düzene girer herşey. Allah sağlık versin hepimizin çocuklarına inşallahElini sürekli kulağına yada kulağının arkasına götürüyor saçlarını yoluyor parmaklarını boğazına kadar sokuyor alt dudağını emiyor biberon almıyor ama alt dudağını emiyor hatta emmekten b eyazladi alt dudagi
Aynen canım diyorum bu tane çocuğa yetisemiyorum 2 3 tane cocugum olsaydı ne yapardım gece 2 saate bir uyanmak artık beni çok yıpratıyor gece 12 den sabah 6 ya kadar sadece 3 saat uyuyorum gündüz uyuyamiyorum kızım hiç uyumuyor uykusuzluk.önemli değil dekm kızım iyi.olsun.sağlığı yerinde olsun o yeter dış mi çıkartıyor anlamiyyorum ki acaba kulagimi ağrıyor diyorum ama agrisa mutlaka aglardi artık doktora gitmekten de yoruldum tahlil üstüne tahlilAynı benim kızımi tarif etmissin.keşke bir nedenini bulabilsem.ilk biberonla mama yemediginde ve kilo kaybettiginde doktor,mama değiştirin dedi.gidip 10 farklı mama ve çeşitli biberonlar aldım ama fayda etmedi.en son bizde uyurken vermeye başladık. Uyanirken hemen 90 ya da 120'lik mama yapıp veriyoruz. Ne tam uyur ne tam uyanık oluyor.ancak öyle içiyor. Mamanin markası da farketmiyor öyle icince.ben aldiklarimi sırayla veriyorum. Ama senin işin çok zor Gülüm80,ben çalıştığım için ve 4,5 yaşında bir kızım daha var Rabbime şükürler olsun ki o yüzden kaynanam bakiciyla birlikte bakıp 2 çocuğa ancak yetişiyor. Saçını kulağını yolma işi bizde de var ve nedenini bulamadık hala.ağzının suyu çok akıyor, dişler beyazlamis,belki de o yüzden. 3 gecedir 2 saatte bir de uyanıyor. Umarım düzene girer herşey. Allah sağlık versin hepimizin çocuklarına inşallah
karanlik oda da uyut imkanin varsa annemde yüzünü oterdi uyutrkenInşallah ayırt eder canım ışıktan gündüz uykuya dalamıyor canım gündüz bazen çok huzursuz olunca uykusuzluktan gözlerini dizimde sallarken gözlerini agiz mendiliyle kapatiyorum hemen uyudugunda mendilibl çekiyorum bir yerde isiga alismamasi iyi bir yerde de kötü canım ya
hangi biberonu kullaniysn.belki biberonun ucu dardir ben 2 numarali uca gectm az geliyo diye sinir olablr iki numara varsa onu deneKızlar bana akıl verin ya kızım almıyor uyanikken almiyor b iberonu gece 3 defa 90 cc mamayi uykusunda içti şimdi 40 cc yi içmiyor 4 5 gündür böyleyiz nasıl geri b iberonu alacak
allah yardimcilari olsun canim gecmis olsun cana gelmesn de duzelir insallahGünaydın anneler uzun zamandır yazamadım. Çok sevdiğim bir tanıdığımın evi yandı. Durumu baya kötü. Evi tamamen yandı. Çok şükür canlarına bişey olmadı. Yardım etmek isteyenler bana ulaşabilir mi
Amin amin çok teşekkür ederimallah yardimcilari olsun canim gecmis olsun cana gelmesn de duzelir insallah
2 saate 1 uyanmam lazım ama ben alarmı duymuyorum kendime cok kiziyorum zaten bir uykusunda yerse yiyor mama ama ben uyanamiyorum kendimden nefret ediyorum
Canım yüzünü ortuuorum sonra da ya bana aynısı yapılsa diyorum kendini kızıyorum gozunu aciyorumkaranlik oda da uyut imkanin varsa annemde yüzünü oterdi uyutrken
Canım biz 10 gün kullandık kilosu kadaar verdimCok sagol canim.bende anca girebildim yeni.kac gun macrolu killandiniz.ben bir haftadir hala gunde bir cay kasigindan az veriyorum.sen nasil verdin canim
Artik ne yapacagimi bilmiyorumYorldgndandır arrık cnm vucut dnlenemıuo.. bn uyanıyorm ufak sese ama kafasını cevrse ıyanıyorm kalkp bakıyorm bnde hıc dnlenemıuorm