2017 Aralık Anneleri

Canim masallah cok erken baslamisin ek gidaya.basliycagin seylerde 3 gun kuralini unutma.her baslicagini 3 gun azar azar tattir ondan basla karistirmaya.bende firinda mayaliyorum aklinda bulunsun.bi kiloya bi yemek kasigi yogurt bi cay kasigi seker koyup hic sarmadan kapagini kapamadan soguk firina kkoyuyorum.aksam 10 gibi falan koyuyosam sabak 10 gibi aliyorum tas gibi oluyo valla.
tattirmayla basladim zaten canim.oyle uc tam ogun vermiyrm.gunde bir kez hafif ve az seyler veriyrm hala tirsiyrm ama cok şükür yiyo.mama reddimiz var o yuzden.hem bazen dr lar erken baslatiyo baslanabliysa neden bisey olsun doye dusunuyrm ama hem anne sutu alsaydi baslamazdm tabi keske daha uzun sure emzireblsydm

tattirmayla basladim zaten canim.oyle uc tam ogun vermiyrm.gunde bir kez hafif ve az seyler veriyrm hala tirsiyrm ama cok şükür yiyo.mama reddimiz var o yuzden.hem bazen dr lar erken baslatiyo baslanabliysa neden bisey olsun doye dusunuyrm ama hem anne sutu alsaydi baslamazdm tabi keske daha uzun sure emzireblsydm
Valla canim sagliklari yerinde olsunda napalim.bende tek goguse kaldim oda artik nekadar dolarsa artik 5 kere 120 cc mama veriyoruz.basta bende cok takiliyodum emzirme olayina ama napalim bunada sukur.valla bende bazen tattiriyorum dun patates puresi yapmistim mesela sapur supjr yalaniyo versem yicek daha yani.aman insallah yiyen bebekler olurlarda ugrastirmazlar bizi cok fazla.bu arada sen aptamilmi kullaniyodun

Giremiyodum nezamandır hepsini okuyamadım 3 5 sayfa atlıya atlıya okudum sırt dikenleri yoğurt mayalamaları bir sürü muhabbet kaçırmışım...

K Koala_anne canımmm çoookkk geçmişş olsun çok zor ama geçicek ve çok güzel günleriniz olcak inşallah Rabbim kızına şifa sana güç kuvvet versib sağlıklı uzun yıllarınız olsun

S sultan__ canım sendin galiba doktor yanlış teşhis koymuştu çok geçmiş olsun daha kasları tam gelişmedi bebişlerimizin çok güçlü olacaklar Allahın izniyle şu 6 ayı bi bulalım herşey çok daha güzel olacak yanlış etiketlediysem kusura bakmayın

Kızlar ben işe başladım bugün dua edin n'olur bebeğimin günü iyi geçsin bikaç gündür sürekli ağlıyor simdi emme de olmayacak nasıl yapar bilmiyorum bir de çalışan anneler den yardım 7 saat yokum evde lac cc süt içer ki bu zaman da anne sütünü sağıp bırakıyorum önceden depo etmiştim 240 cc falan bıraktım yeter mi yoksa mamayada baslıyım mı :KK43:
Bebeğin ne kadar süt içtiğine bağlı galiba , ben daha fazla bırakıyorum ama tabi ben işe başlamadan depo yapmıştım depodan gidiyor.

Valla canim sagliklari yerinde olsunda napalim.bende tek goguse kaldim oda artik nekadar dolarsa artik 5 kere 120 cc mama veriyoruz.basta bende cok takiliyodum emzirme olayina ama napalim bunada sukur.valla bende bazen tattiriyorum dun patates puresi yapmistim mesela sapur supjr yalaniyo versem yicek daha yani.aman insallah yiyen bebekler olurlarda ugrastirmazlar bizi cok fazla.bu arada sen aptamilmi kullaniyodun
evet aptamil kullaniyrm canm

Biz çok huysuzuz bu ara kızlar meme çıkınca ağızdan hemen eller giriyor..galiba dişlerimiz bizi zorluyor damak bembeyaz olmuş..ablamızın da 4. Ayın sonunda çıkmıştı galiba bebiş de erken çıkaracak..

Eklentiler

• 20180326_195205.jpg
    20180326_195205.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 106
Canlar öncelikle hepinizden Allah razı olsun ❤ yazamıyorum arada girip hemen çıkıyorum... Halen hastanedeyiz......... Mutsuzum,sükunet içinde sabretmeye çalışıyorum...... Yavrumun mecali kalmadı sesi hiç yok ........ Boğmaca geçiyor Allahın izniyle inşâAllah... Ama ishal kusma ve ateş devam ediyor çok çaresiz hissediyorum kendimi yetersiz aciz.... Yarım kilo kaybetti dua edin ne olur bağırsak enfeksiyonu geçiriyor çok dua ediyorum vardır bunda da bir hayr diyorum....... Fırsat buldukça yazmaya çalışırım duanızı eksik etmeyin bizden Allah'a emanet olun......
Canım Allah yardımcın olsun çok üzülüyoruz hepimiz dualarımız seninle inş en kısa zamanda meleğinle çıkarsın hastaneden

Biz çok huysuzuz bu ara kızlar meme çıkınca ağızdan hemen eller giriyor..galiba dişlerimiz bizi zorluyor damak bembeyaz olmuş..ablamızın da 4. Ayın sonunda çıkmıştı galiba bebiş de erken çıkaracak..

Ikı aksmdr bıxımkıde 11 e kadr aksam 7den snra aglıyo hele bı saat faln hıc durmadu ne emdı ne kuckta durdu ne yattı bıyeeı kopuyp gbı ahladı böle olnca sasp kalıyorum cok uzuluyorm ıkı gndr aksmkarı byle bu bı hafta on gun suree buyuk ıhtımal .. damagada bakmya calştk ama anlamıyormkı ben :KK43:

Ya 2 gündür kizim manasını icmiyor ya 90 cc mamanin 30 40 cc ni ancak içiyor o da zorla ağlayarak elleri sürekli ağzında ne yapacam ya ac yavrum 2 gündür

X