2017 Aralık Anneleri

bu aksam koyayim corbasina bakalm yiycek mi.baska neler koyablrm sebze olarak
Cnm mevsim sebzeler inden koy..koyacağın sebzenin alerji durumuna bak netten yoksa rahatlıkla koyabilirsin..irmik de koy biraz kaynar..irmik çok faydalı.. Ruşeym diyorlardı bir ara bebekler için ben hiç almadım ama araştır bi bakalım..

Bebek mamasında da şeker var sonuçta tatlandırır yani..

Cok geçmiş olsun canm rabbim sifasini versin insllh sana da sabirlar versin dualarimzdasinz canm. dert veren allh derman da verir üzülme canm rabbim kuveet versin sana ve meleğine... evinize bi an once donersiniz ins..

(O kadar uzuldum ki anlatamam o yatısıni görunce.Allahım sifa versin ins.Bi an once iyilessin

Kizlar bugn bebeğim beni çok korkttu sirt üstü uyuyrdu birden nefessz kaldi baya oksrdu falan yutkunmayi unuttu sanırım ben yanin da olmasaydim allh korsun kaldrdim twrs cevirip sirtina vurdum ama ya yaninda olmasaydim diye düşünüp duryrm

onu duydum ama almadm .irmik koydm u aksam bi cay kasigi

benmde oluyo sık sık yuzune ufle hemen duzeliyo yutkunmayi unutuylr

çok geçmiş olsun canım benim kuzum ya rabbim şifa versin bu an önce.hastane.sürecinde sen.ne kadar dinç olursan bebegin o kadar erken toparlar inşallah.

Bosver kuzum sen onlari cevrendrkiler daha zayif cümlesini tmamlamadan sen kizim sağlıklı olsun yeter kilo önemli değil de sende zayif olur dert kilolu olur dert benimde çevremdekiler bu cocuk cok kilolu deyip moralimi bozuyorlar ne yapim cocugu ac mi birakayim onlar güzel yorum yapsın diye boşver hepsini salla gitsin:)

Yaaaa kuzum benim. Rabbim ikinizin de yardımcısı olsun. Çok üzüldüm o haline.

Canımmm cok gecmiş olsun dualarımız seninle tez zamanda iyileşip çıkın İnşAllah sen çok güçlü bir annesin kozon senin de desteğinle çok daha iyi olacak İnşAllah :))

Allahım yardımcınız olsun inşalalh dünyanın sürede ataltirsiniz.cok zor çok doktorlar ne diyor neden olurmuş bu ?

Allahım yardımcınız olsun inşalalh dünyanın sürede ataltirsiniz.cok zor çok doktorlar ne diyor neden olurmuş bu ?
Amiiiiiiiiiin inşâAllah canım...... Şimdi sana anlatayım kızlar da burdan okur kusura bakmasınlar tek tek yazamıyorum hepsini öpüyorum ❤ Canım boğmacaya griple yakalandık vücut direncini düşürdü akabinde boğmaca nüksetti zaten ben öksürüğünden hiç hoşlanmıyordum böyle nasıl desem kesik kesik sert at gibi öksürüyor derlerya öyle ciğerden değil boğaz dan geliyor o minik bedeninden o öksürük nasıl çıkıyor anlamamışım sağolsun drlarda bi naneden anlamadı ama ben hep bi huylandım iyi ki de huylanmışım, bazıları tıpı boşa okuyor yemin ederim .... Neyse çocuk peş peşe 10 dan fazla nefes almadan öksürüyor kıpkırmızı oluyor arkasından kusuyor ve rahatlıyor 20 dk sonra yine aynı ses mes kalmadı tabi.... Acil müşahede odasında 3 gün yatırdılar kalabalık bi gör enfeksiyon katında boş oda yok, alamıyorlar oraya ama ben krizdeyim ne dr kaldıııı ne hemşire hepsiyle kavga ettim ..... Şükür çıktık enfeksiyon katına kızımda bende rahatladık(hastaneden ayrılmak istiyoruz bırakmıyorlar evde bişey olsa sorumluluk alamayız diyorlar) o üç gün yavrum ememedi doğru düzgün kilo kaybetti haliyle bide öksürük den ememiyor ki.... Antıbıytk bitti boğmaca bitti gibi bir şey öksürük yok denecek kadar az ama gel gör ki mikrop kapmış bağırsak da enfeksiyon çıktı.... Olacağı belliydi hemşireler bi ona elliyor bi diğer hastaya delirdim.... Ki benim eller tahriş oldu sabun dan dezenfekte ilacından... Yavrumu koklamıyorum bile ağzımda maske falan yani..Baştan düşük dozlu antibiyotik verselerdi bu kadar ilaç almazdı kuzum.... Hiç hali yok ama yinede gülümsüyor miniğim annesini görünce... O gülünce gönlümde çiçekler açıyor... Canım velhasıl kelam yarında tekrar tahlil yapılacak kakasından ona göre taburcu ve evde tedaviye devam.. Odada banyo var güzelce cifledim, eşimdende malzeme istedim evden getirdi kızımı güzelce yıkadım pakladım uyuttum eşim durdu başında bende duşa girip çıktım eşim eve gitti,miniğim uyuyor bende onu seyrediyorum, gücüm hiç kalmadı psikolojik olarak ama Rabbim beni sınava tabi tutuyor bunu bildiğim için gönlüm ferah.... Şer sandığımız bizim için hayr dır bunuda biliyorum, iyi ki benim kızım iyi ki ben onun annesiyim iyi ki Rabbim onu lutfedip yuvamıza yolladı..... Yanındayken bile özlüyorum annem kuzum miniciğim.....

Şimdi okudum yazdıklarını bayağıdır giremiyordum bende. Rabbim iyilik şifa versin inşallah gerçekten çok üzüldüm. Yavrularımız hasta olmasa biz olsak keşke ama oluyor malesef. Allah güç kuvvet versin sana inşallah. Tez zamanda iyi olup evine dönsün minik prenses. Her zaman dualarımızdasın.

Sonunda haber alabildik cok meeak ediyorduk seni cok gecmis olsun ya .rabbim acil sifalar versin kuzuna sen cok guclusun eminim ki dimdik duruyosundur kizinin sana ihtiyaci var cunku keske her anne senin gibi olsa gececek inşallah dualarimdasiniz..

Günlük yapmak lazim o zaman dimi yoğurdu canım ben de mi baslasam ki gelecek ay baslatacaklar ben bir program indirdim tlfn orada bebek.yoğurdu için 90 ml su kaynatip içine devam sutu ve bir tatlinkasigi yoğurt atıp 5 saat bekleteceksin yazıyor ama su ne alakaysa

Canım ya neler yasamıssın rabbım guc bersın sana rabbım beterınden korusun ınsallah en kotu hununz byle olsn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…