2017 Aralık Anneleri

Mersinliyim.bende ama mersinde yasamiyorum benimki elsivanin elbisesini giyiyor suan yumusacik cok rahat üsütmüyor terletmiyor. Civilden aliyorum tişortleri en azindab guvenilir yerler.diger sitelere guvenemiyorum.

kızlar donence otizime neden oluyor dediniz peki besiktteki bu aksesuarları kızım beşik sallanincca takip ediyor bu da otizime neden olur mu

Haklısın Canım eskiden tartı da yoktu metre de. Ne güzel emziriyorlardı da emziriyorlardı. Kaygı da olmuyordu kimse bebeği tartıp boyunu ölçmüyordu ki. Şimdi her şey sistemli iyi güzel ama bir yerde de insanın sinirleri bozuluyor. Ölçümleri fazla olsa aman bu bebeğe az ver memeyi çok oksa aman mama takviye et. Aman bizimki 3 aylık konuştu seninki 2 yaşını doldurdu tık Yok. Boşver sen her bebeğin gelişimi farklıdır sonuçta bir evladın daha var en iyi sen bilirsin bebeğinin gelişiminde bir terslik olduğunu düşünsen hemen götürürsün Zaten dr.ların beya sistemin kalıbına girmek zorunda değiliz

abartmasnlar canim o kadar biximde tutuyi ama oyle iyice dimdik durmuyo arada düşüyo yoruluyo diye hepsi yavas yavas oluyo her gun yeni bisey ogreniyo.sen yinede gotur icin rahat etsin canim

Hametan ve buz iyi geldi
Eşim de krem almış gelirken
Acısı geçti şükür
Saol canım
canım çok geçmiş olsun size tavsiyem. silverdin krem bulundurun yanık için stilde böcek isirmalarina karsi
lavman kabızlık için
bu ilaçlar mutlaka evde bulundurun kızlar acil zamanlarda çok lazım oluyor.

rabbim yardimcilari olsun inşallah.

Allahim yardim etsin ins.

Bende uyku problemi de var canim gece 2 saatte bir besliyorum gündüz uykusuzluktan oluyorum akşam eşim gelinceye kadar yemek yiuemiyorum herşeyden çok çabuk sıkılıyor acaba ne zaman kendi kendilerine oynayacaklar

sanmiyorum oyun halısı mantığı yani.bizim bebekler ayni gun dogdu eline verilen seyi kavrayabiliyor mu acaba ne zaman tutmaya başlayacaklar
Canim kavrayamiyor daha 3 4 tane cingiragi var ben eline veriyorum anlık tutuyor sonra geri bırakıyor bide daha sesli görüşlerimiz yok.bizim sizin var mi

selam kizlar.uzun suredir giremiyorum malum.herkes iyidir insallah yavrularinizla.dun acile gittik ishal kusma gaz sikayetlerimiz vardi.ilaclarimiz maflor,motilium ve macrol kullanan var mi.macrol antibiyotikmis kullanan var mi.agir gelmez mi 3 aylik olmadik daha.

Canim maflorun diyare ve reflu için olanını kullanıyorum günde 5 damla bazen duruma göre günde 3 defa v erebiliyorsun motilium u da kusmamasi için kullanıyordum günde 3 defabeslenmeden yarım saat önce ama motilium a ara verdik bir süre gaviscon la idare ediypruz

Bnde olmadm daha agrı cekmedgm ıcıb mtluyum ama ınsallah bı surpr ılmaz rabbım usteyene nasıp etsn ben ıstemıyırm ıkncı cocuk rabbım ewladımı bagskasn. Bır ıkı kacamak oldu malesef
Şuan için öyle dusunuyorsun aradan 1 2 yıl geçsin istmeye başlarsın :)2. Çocuğu heleki oğlunun sıkıldığını anla ben 2.yi oğlum yanlız kalmasın diye yaptım içine kapanmıştı simdi kardesiyle oyle oynuyor anne hic gitmesin kardesim diyo:)biz daha korunmaya başlamadık esim spiral taktirmami istiyor bende korkuyorum o zaman kordonlarını baglat diyor onada asla diyorum 3 aylık igneye başlıcam sanirim .bisey yok daha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…