Ya aslında korunuyoruz ama kısmette varsa oluyor yine de. Oğlum hiç değilse 1 yaşını doldurmuş olsa sıkıntı değil de ço k küçük dahaAyy ciddi misinbenc e yoktur öyle birşey daha rahim yeni yeni toparladi kendini bence on dandır ama yine de dikkatli ol.
Mersinliyim.bende ama mersinde yasamiyorum benimki elsivanin elbisesini giyiyor suan yumusacik cok rahat üsütmüyor terletmiyor. Civilden aliyorum tişortleri en azindab guvenilir yerler.diger sitelere guvenemiyorum.Ben elsivanin elbiselerine bayıldım kızım çarçabuk büyüsede giydirsem:)mersinde giyim ucuz çarşıda 10 tl ye bile kaliteli tişörtler bulabilirsin mağazadaki ürünlerle birebir nerdeyse pazara da arada giderim orada uygun dur ama şuan gidemiyorum oğlun kaç yaşında bu arada .
Haklısın Canım eskiden tartı da yoktu metre de. Ne güzel emziriyorlardı da emziriyorlardı. Kaygı da olmuyordu kimse bebeği tartıp boyunu ölçmüyordu ki. Şimdi her şey sistemli iyi güzel ama bir yerde de insanın sinirleri bozuluyor. Ölçümleri fazla olsa aman bu bebeğe az ver memeyi çok oksa aman mama takviye et. Aman bizimki 3 aylık konuştu seninki 2 yaşını doldurdu tık Yok. Boşver sen her bebeğin gelişimi farklıdır sonuçta bir evladın daha var en iyi sen bilirsin bebeğinin gelişiminde bir terslik olduğunu düşünsen hemen götürürsün Zaten dr.ların beya sistemin kalıbına girmek zorunda değilizKizlar bebekleriniz kadayi dik tutabiliyor mu hemsire omirilikte problem olabilir dedi sinir etti beni.sonucta kızim.premature suan 3 aylik 4.aya kadar tutanamasi normal diye biliyorum.oğlumda fixiksel felisim hep geriydi 17 aylikken yürüdü 9 aylikta konustu 2 yasinda 30a kadar sayiyordu 2 yasinda alfabeyi sirasini sasirmadan söylüyordu. 2 yasinda ingilizce turjce renkler sekiller hepsini biliyor ezbere sarki soylüyordu.suan 48 aylik ve kendi kendine deney yapiyor mukemmel bir konusmasi var. Gören hayret ediyor. Hatta ustun zekali tanısi koydu doktor.6 yasinda teste tabi olacak.ki bana uğramasa da :)üstün zeka genetik bizde esimin 2 yegeni ünv giris sınavında ilk 500e girdi.benim yegenim teogta derece elde etti digerleri küçük ama ögretmenleri olumlu yorumlar yapiyor.bunu övunmek icin falan söylemiyorum sonucta insan olsun karakteri düzgun olsun ama bu zekilige ragmen hepsinin fiziksel gelisimi hep geridr takip etti .kızımda daha 4 aylik konusmaya basladi.anne ve süt diyor suan. Babaya bogba diyor. Omirilikte.sorun olsa saga sola donemezki destekle tutuyor kafayi .rabdevu aldik bugün.goturecegiz ama sinir oldum her cocuk farklidir.abisini yerinde tutamiyorum suan ordan oraya zıpliyor.o da kızım gibiydi kafa yamuktu egriydi tutamazdı simdi çok da yakışıkli kafada da sorun yok hepsi duzeldi.bu insanlarin derdi ne anlayamiyorum ki yok kafa yamuk yok hoplat yok ziplat dag basinda yasayacajsin kimseyi gormeyeceksin mutlu olacajsin
sanmiyorum oyun halısı mantığı yani.bizim bebekler ayni gun dogdu eline verilen seyi kavrayabiliyor mu acaba ne zaman tutmaya başlayacaklarEki Görüntüle 2127025 kızlar donence otizime neden oluyor dediniz peki besiktteki bu aksesuarları kızım beşik sallanincca takip ediyor bu da otizime neden olur mu
abartmasnlar canim o kadar biximde tutuyi ama oyle iyice dimdik durmuyo arada düşüyo yoruluyo diye hepsi yavas yavas oluyo her gun yeni bisey ogreniyo.sen yinede gotur icin rahat etsin canimKizlar bebekleriniz kadayi dik tutabiliyor mu hemsire omirilikte problem olabilir dedi sinir etti beni.sonucta kızim.premature suan 3 aylik 4.aya kadar tutanamasi normal diye biliyorum.oğlumda fixiksel felisim hep geriydi 17 aylikken yürüdü 9 aylikta konustu 2 yasinda 30a kadar sayiyordu 2 yasinda alfabeyi sirasini sasirmadan söylüyordu. 2 yasinda ingilizce turjce renkler sekiller hepsini biliyor ezbere sarki soylüyordu.suan 48 aylik ve kendi kendine deney yapiyor mukemmel bir konusmasi var. Gören hayret ediyor. Hatta ustun zekali tanısi koydu doktor.6 yasinda teste tabi olacak.ki bana uğramasa da :)üstün zeka genetik bizde esimin 2 yegeni ünv giris sınavında ilk 500e girdi.benim yegenim teogta derece elde etti digerleri küçük ama ögretmenleri olumlu yorumlar yapiyor.bunu övunmek icin falan söylemiyorum sonucta insan olsun karakteri düzgun olsun ama bu zekilige ragmen hepsinin fiziksel gelisimi hep geridr takip etti .kızımda daha 4 aylik konusmaya basladi.anne ve süt diyor suan. Babaya bogba diyor. Omirilikte.sorun olsa saga sola donemezki destekle tutuyor kafayi .rabdevu aldik bugün.goturecegiz ama sinir oldum her cocuk farklidir.abisini yerinde tutamiyorum suan ordan oraya zıpliyor.o da kızım gibiydi kafa yamuktu egriydi tutamazdı simdi çok da yakışıkli kafada da sorun yok hepsi duzeldi.bu insanlarin derdi ne anlayamiyorum ki yok kafa yamuk yok hoplat yok ziplat dag basinda yasayacajsin kimseyi gormeyeceksin mutlu olacajsin
Canım bu çok güzelmiş.bende böyle bişey alayım ilgisini çeker.
Eki Görüntüle 2127025 kızlar donence otizime neden oluyor dediniz peki besiktteki bu aksesuarları kızım beşik sallanincca takip ediyor bu da otizime neden olur mu
canım çok geçmiş olsun size tavsiyem. silverdin krem bulundurun yanık için stilde böcek isirmalarina karsiHametan ve buz iyi geldi
Eşim de krem almış gelirken
Acısı geçti şükür
Saol canım
rabbim yardimcilari olsun inşallah.kizlar bahsettigm o bebek ameliyata girecekmis bugun kolundaki dokular yanmis islevsiz olma ihtimaline karsi doku koycaklrms kandil bugun hepinizden dua bekliyrm.annesi babasi hepimiz perisan olduk icim parcalaniyo.bide nasil hastane anlamadim anne yalnz orda iceriye baba dahil kimseyi almıyorlar 4 gundr uyumamis kuzenim perisan nasil olcak boyle anlamadim
kizlar bahsettigm o bebek ameliyata girecekmis bugun kolundaki dokular yanmis islevsiz olma ihtimaline karsi doku koycaklrms kandil bugun hepinizden dua bekliyrm.annesi babasi hepimiz perisan olduk icim parcalaniyo.bide nasil hastane anlamadim anne yalnz orda iceriye baba dahil kimseyi almıyorlar 4 gundr uyumamis kuzenim perisan nasil olcak boyle anlamadim
Bende uyku problemi de var canim gece 2 saatte bir besliyorum gündüz uykusuzluktan oluyorum akşam eşim gelinceye kadar yemek yiuemiyorum herşeyden çok çabuk sıkılıyor acaba ne zaman kendi kendilerine oynayacaklarYazık çocuklara gerçekten çok sıkılıyorlar. Havalar iyi olsaydi çıkarırdık kuzuları.benimki de öyle bensiz bir dk durmuyor ya.bir yere gitsem çığlık çığlığa.tuvalete gidemiyorum.o gün komşu geldi oturuyorduk canım dedim su çıngırağı salla da tuvalete gideyim hemen. Hemen gidip geldim tuvalete.ilk başlara döndük sanki.ne olacak böyle bilmiyorum
Canim kavrayamiyor daha 3 4 tane cingiragi var ben eline veriyorum anlık tutuyor sonra geri bırakıyor bide daha sesli görüşlerimiz yok.bizim sizin var misanmiyorum oyun halısı mantığı yani.bizim bebekler ayni gun dogdu eline verilen seyi kavrayabiliyor mu acaba ne zaman tutmaya başlayacaklar
Canım bizde hep duruyor öyle beşikte ama sürekli bakmıyor sadece o aparati kendine yaklastiryorun biraz elleriyle vuruyor cingiraga çıkan sese odaklanıyor sonrada sıkılıp birakiyorCanım saatkerce bakmıyoya soncta ben sanmıuorm yanı bZdede var donence onbes dk bakıyo en fazla zaten alıyorm snra
Canim maflorun diyare ve reflu için olanını kullanıyorum günde 5 damla bazen duruma göre günde 3 defa v erebiliyorsun motilium u da kusmamasi için kullanıyordum günde 3 defabeslenmeden yarım saat önce ama motilium a ara verdik bir süre gaviscon la idare ediypruzselam kizlar.uzun suredir giremiyorum malum.herkes iyidir insallah yavrularinizla.dun acile gittik ishal kusma gaz sikayetlerimiz vardi.ilaclarimiz maflor,motilium ve macrol kullanan var mi.macrol antibiyotikmis kullanan var mi.agir gelmez mi 3 aylik olmadik daha.
Şuan için öyle dusunuyorsun aradan 1 2 yıl geçsin istmeye başlarsın :)2. Çocuğu heleki oğlunun sıkıldığını anla ben 2.yi oğlum yanlız kalmasın diye yaptım içine kapanmıştı simdi kardesiyle oyle oynuyor anne hic gitmesin kardesim diyo:)biz daha korunmaya başlamadık esim spiral taktirmami istiyor bende korkuyorum o zaman kordonlarını baglat diyor onada asla diyorum 3 aylık igneye başlıcam sanirim .bisey yok daha :)Bnde olmadm daha agrı cekmedgm ıcıb mtluyum ama ınsallah bı surpr ılmaz rabbım usteyene nasıp etsn ben ıstemıyırm ıkncı cocuk rabbım ewladımı bagskasn. Bır ıkı kacamak oldu malesef
Test yap o zamn hem yoktur belkide kurtulursun bu şüpheden de.Hayırlısı olsun Canım yapacak bir şey Yok. Hamileysem de kısmet artık
Ya aslında korunuyoruz ama kısmette varsa oluyor yine de. Oğlum hiç değilse 1 yaşını doldurmuş olsa sıkıntı değil de ço k küçük daha