2017 Aralık Anneleri

Canım m inika çocuk da çilek kız 13.30 ile 14.00 arası ilgiyle izliyor renkler dikkatini çekiyor herhalde
Daha 3 aylık izletme bence ben uzun süre tv telefon tablet bilgisayar hic biriyle tanıştırmayı düşünmüyorum oğlumu onun ayına göre gelisimine katkı sağlayacak oyuncaklar araştırıp onları aliyorum şimdiden biz biraz rahat edelim diye onlara tv izletmek hiç doğru gelmiyor bana

Canım annelik iç gücüne dayanarak hareket etmelisin bence.kan sayımına batırıp damla veya pekmez ver.dusuk çıkarsa yoksa verme.bizimki bir hayli düşük Allah korusun kan takviyesine gerek kalır diye korkuturum için hem suruphem pekmez veriyorum

Cok sanslisin masallah canım.Bizimki 10 gunu zor verdi.1500 lira maas geri odemesi yaptik.Bi 10 gin daha vermeye korktu

Canım m inika çocuk da çilek kız 13.30 ile 14.00 arası ilgiyle izliyor renkler dikkatini çekiyor herhalde

Canım o daha onu ayıry edecek durumda degıl renk ısık hareket ılgısını cekıyo aadece mumkn oldgnca az ızlet bnce

Hıc bakmadan 4. Aydan verıyolar galıba ama 4x ayda oekmez dgru olurmu oda var

Maşallah canimmm...bende 1 ay daha heyet buldum ama almaya korkuyorum sorun çıkar mi diye.sonrasinda doktorum 20 günlük rapor yazicak. Sorun çıkmaz sanırım.

Bn daha bıtek sıngrak aldım beler aldın sen cnm fıkr olsn ne uygun olr gelısımı ıcın

Hıc bakmadan 4. Aydan verıyolar galıba ama 4x ayda oekmez dgru olurmu oda var
Valla canım sen bilirsin :) ben mecbur olunca veriyorum.surupdan çok pekmezi seviyor :) ben elma suyuna falanda başlıcam.yemeyi sevsin diye :) doktora göre hareket etmiyorum yani.dogru değil belki ama bu da benim çocuk büyütme şeklim:)

Ben tv seyretmiyorum asla. Oyun halısında müzikler açıyorum.sarkilar söylüyorum. Hafıza kartları aldım.dikkat süresini uzatsın diye önaldı gösterip anlatıyorum.oyun halısında renkleri anlatıyorum.surekli sohbet ediyorum konuşuyorum.o da buna alıştığı için gensiz durmuyor su birkaç gündür.
Netten sipariş vericem hikaye kitapları.resimleri büyük olan hikaye kitapları hem gösterip hemde okumayı düşünüyorum. 1 tanrını birkaç kere okuyabiliriz.cunku hemen herşeyi unutuyorlar. Ben çizgi film açmıyorum.ama herkesin çocuk büyütme şekli farklı acani da yargılayamam:)

Maşallah canimmm...bende 1 ay daha heyet buldum ama almaya korkuyorum sorun çıkar mi diye.sonrasinda doktorum 20 günlük rapor yazicak. Sorun çıkmaz sanırım.
Ben tekrar bulamam sanırım
Neden sorun çıkaın ki
Art arda 2 kere alan arkadaşlarım olmuştu
Raporlarımı kullanıcam ben de sonrasında
Şu seminer dönemine kadar bi gelebilsek

Ahh ahh ıste yanls bsey yapmk ıstemıyırm cnm kım ne derse desn aklıma yatmadıkca yapamıyorm bnde

Bnde konusuyorum bolca cenem yoruluyo artık ewımızı gezdrp tanıyıyorm oğluma :) zaten dısarı cıktgmz yok ewı barı gezsın dıye camdan agacları arabaları anlatıyorum sıngrak verıyorm elıne azcık onnla oyalanıyo kuran acıp dnletıyorum.... oyun halısı almadım yer sogk dıyenyere hıc yatrmıyorm.. cıZgı fılmde smdı deglde 1 yasndan snra semerkand tv ve trt cocuktakı cıZgı fılmlerını ızleterm onları bnde ızlıyorm bı zararı yanls bıseyı nı gormedım egıtıcı ve ogretııcı.. amaa saatlerce degl tabık

Hareketli oyuncaklar gelişimi için önemli zaten canım. Ama dönence tam tepede duruyor ya. Duruş açısı önemliymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…