- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 34
Canım çizgi.film izletiyorum zaten onlar da kötü bişey olsa zaten.izlwtmem
Canım bu çok güzelmiş.bende böyle bişey alayım ilgisini çeker.Bıde bu var mesela ısıklı sesli
Zaten öyle kanallara sifre koyarım izletmem canim bazen açıyorum ışte ınan hiçbir iş y aptirmiyor yemek yemeyi geçtim lavaboya gidemiyorum yasa mamasinin suyunu kaynatmaya gidemiyorum başlıyor ağlamaya hem de ne ağlama kendini sıkıyor ter içinde kalıyor mecbur oyalansindiye açıyorum o da sıkılıyor sürekli beni görüyor akşamları babasını görüyor sürekli tek bu odanın içinde sobali olduguna bin geçen gün balkona çıkardım güneşe hemen etrafı izlemeye koyuldu yavrumOyle tabıkı canım smdı zatn anlamzda ılerkı yaslR ıcın bıcok yabancı cızgı fılmler uygunsuz durumlar varms.. trt cocktakıler guzel bıde semerkand tv ben ızlıyom brdakılerı :)
Zaten öyle kanallara sifre koyarım izletmem canim bazen açıyorum ışte ınan hiçbir iş y aptirmiyor yemek yemeyi geçtim lavaboya gidemiyorum yasa mamasinin suyunu kaynatmaya gidemiyorum başlıyor ağlamaya hem de ne ağlama kendini sıkıyor ter içinde kalıyor mecbur oyalansindiye açıyorum o da sıkılıyor sürekli beni görüyor akşamları babasını görüyor sürekli tek bu odanın içinde sobali olduguna bin geçen gün balkona çıkardım güneşe hemen etrafı izlemeye koyuldu yavrum
Hametan ve buz iyi geldiNil0005 geçmiş olsun eğer çok sizliyorsa dış macunu sur canm 5 dk içind e acısini alır yavruyu da allah korumuş gerçekten.
geçmiş olsun nilgün daha yeni gördüm, nasıl oldun?Kızlar ben de elimi fena yaktım bugün
Hatta kızım kucağımdaydı
Onu yaksaydım vicdan azabından kahrolurdum
Dikkat edin diye size de anlatayım
Dişlik aldık sulu olanlardan yumuşak olsun diye
Eve gelince de ben onu bi kaynattım
Sonra bi baktım yamulmuş
Elimle bastırmamla suyun fışkırıp elime gelmesi sonucunda yandım ve yeni kaynamıştı daha soğumadan çıkarmıştım
Sonra bi okudum ki kaynatılmaz yazıyor
Çok saçma hiç kaynamayan şey bebişe verilir mi
Sert dişliklerden almak lazım demek ki
Kötü bir tecrübe oldu ama olsun
Hala şükrediyorum kızım kucağımdaydı ya ona fışkırsaydı
Allahım korudu
Buz tuttum hametan sürdüm de daha ancak geçiyor sızısı
@dilekylmz22 canım o bebişin acısını tahmin bile edemiyorum
Çok geçmiş olsun Allahım bebişlerimizi korusun
Benim minis de aynı canım.Baskasında aglıyr.Basa donduk sanki tekrar,memeye yapısık oldugu zamanlarda hic bi isimi halledemiyrdum,yine oyle oldu.Bu tv izletme herkesin kendi tercihi ben 1 yaşına kadar düşünmüyorum :) oyun halısında yattigig zamanlar tv yi açıyorum zaten koltuktan görmüyor ama ayaktayken hemen dikkatini çekiyor bakmak istiyor .Bende kapatıyorum. Bizde izlemişiz evet ama ne bilim içim rahat etmiyor . Ama artık bensiz durmaz oldu.bsn yokken ağlıyor.bu işi napcam bilmiyorum.once babasında duruyordu tüm işlerimi yapıyordum su 3 4 gündür bensiz durmuyor.babasini kucağında da sürekli göz bende
Canimmm çok geçmiş olsun yaaHametan ve buz iyi geldi
Eşim de krem almış gelirken
Acısı geçti şükür
Saol canım
Ben bileklikleri ek yapıp biraz uzattım sıkıyo gibi geldi bana çorapları parmağımıza geçirip oynatıyoruz şimdilik ama biraz küçük çorapları.oglumun ilgisini çekiyo bileğine takınca inşallah sizinkide severBundan siparş verdm kızlar ınsallh ısımıze yarayn bıseydr
Yazık çocuklara gerçekten çok sıkılıyorlar. Havalar iyi olsaydi çıkarırdık kuzuları.benimki de öyle bensiz bir dk durmuyor ya.bir yere gitsem çığlık çığlığa.tuvalete gidemiyorum.o gün komşu geldi oturuyorduk canım dedim su çıngırağı salla da tuvalete gideyim hemen. Hemen gidip geldim tuvalete.ilk başlara döndük sanki.Zaten öyle kanallara sifre koyarım izletmem canim bazen açıyorum ışte ınan hiçbir iş y aptirmiyor yemek yemeyi geçtim lavaboya gidemiyorum yasa mamasinin suyunu kaynatmaya gidemiyorum başlıyor ağlamaya hem de ne ağlama kendini sıkıyor ter içinde kalıyor mecbur oyalansindiye açıyorum o da sıkılıyor sürekli beni görüyor akşamları babasını görüyor sürekli tek bu odanın içinde sobali olduguna bin geçen gün balkona çıkardım güneşe hemen etrafı izlemeye koyuldu yavrum
Canım Allah yardımcısı olsun inşallah...ahh çok zor cooookkkkkkk. Allahım yardım etsin bebise acısını azaltsin. Ah ne zordurkizlar bahsettigm o bebek ameliyata girecekmis bugun kolundaki dokular yanmis islevsiz olma ihtimaline karsi doku koycaklrms kandil bugun hepinizden dua bekliyrm.annesi babasi hepimiz perisan olduk icim parcalaniyo.bide nasil hastane anlamadim anne yalnz orda iceriye baba dahil kimseyi almıyorlar 4 gundr uyumamis kuzenim perisan nasil olcak boyle anlamadim
Ben bileklikleri ek yapıp biraz uzattım sıkıyo gibi geldi bana çorapları parmağımıza geçirip oynatıyoruz şimdilik ama biraz küçük çorapları.oglumun ilgisini çekiyo bileğine takınca inşallah sizinkide sever
Hayırlısı olsun Canım yapacak bir şey Yok. Hamileysem de kısmet artıkAyy ciddi misinbenc e yoktur öyle birşey daha rahim yeni yeni toparladi kendini bence on dandır ama yine de dikkatli ol.
kizlar bahsettigm o bebek ameliyata girecekmis bugun kolundaki dokular yanmis islevsiz olma ihtimaline karsi doku koycaklrms kandil bugun hepinizden dua bekliyrm.annesi babasi hepimiz perisan olduk icim parcalaniyo.bide nasil hastane anlamadim anne yalnz orda iceriye baba dahil kimseyi almıyorlar 4 gundr uyumamis kuzenim perisan nasil olcak boyle anlamadim