2017 Aralık Anneleri

ay bu bebileri nasil eglendircez yaa.anamda gitti kaldım yalniz esimin yollarni gozler oldum.oyun halisina koyuyorm ordan ana kucagina biraz vizgi film aciyrm renkli dikkatni cekiyo muzik aciyrm oynuyrm karsisinda cok cabuk sıkılıyo hersyden kucakta olsun gezsin istiyo.su havalar isinsa dolstrsam biraz o bile yetecek cok fenalardym evi pislik goturuyo yaaa
Benim evde saç yumakları geziyor cano yaa aynı durumdayız

canim ses önemli degil önemli olan sana tepki verecegi sesler çıkarması icini ferah tut.
İlk uyandığı zamanlarda daha mutlu olduğu için sesler çıkarıyor şükür ki
Sonra huysuz :)
Oturmaya başladıktan sonra daha iyi oluyorlarmış
Öyle dediler
Kaçıncı ayda destekli otururlar ki
5-6?

Carsafa alistirmasaydin keske onu unutmuyorlar hep.istiyorlar daha kücük unuttur sen.çarşafi akli erdikce alısır.zaten 5 6 aydan sonra gaz gecer uyku egitimi verebilirsin gazi olmadigi icin.dis cikarma döneminde de yesil sogan ve soguk havucla uyku düzenini bozmadan atlatmistik ama çarsafi.unutturmassan uyku egitimi vermrn zor olur.cok fena bunlar cok akillilar.aliskanliklarini kolay kolay birakmazlae
Canım hiç aramıyor zaten çarşafı
Sevmiyor, ağlıyor
Biz de bir çare olsun susar belki diye sallıyoruz
Ama 3-4 dk en fazla
Sonra yine kucağa
Omuz seviyor bizimki
Hiç sallamasak çarşafı aramaz
En iyisi alıştırmamak
Evde de yalnızım
Nasıl sallarım

Benim icimden gelmiyor k.valideyi cagırmak.Gelmez de ztn. Onlar rahatinı dusunuyr.Gaz,emme problemlri bi gecse cok güzel olacak her sey.Kimseye ihtiyacımız olmayacak o zmn.Az once minigim emerken uyudu ben de uyuyayim dedim.Once buyuk kızim geldi biseyler istedi,sonra esim bebebgi almıs gelmis hıckırık tuttu diye:)Uyku muyku kalmadi tabi.Insan kıziyor ama onlarsız da hayatin tadı olmaz.Allah basimizdan eksik etmesin eslerimizi.Siz naptiniz canim gezme isini?Gittiniz mi?
Yok tatlım eşim çok geç geldi
İptal ettik
Bi yandan da sevindim
Hiç hazır değilim
Çok korkuyorum :)
Ama bu ilk adımı atmam lazım
Yoksa eve tıkılıp kaldık :)

Ne zamandır emzirip sağmamıştım
Keşke sağmasaydım
Bişi çıkmadı ki
Bi yumuşama yine memelerde
Bu süt üretimi çok dalgalı bende
1 hafta iyi, 1 hafta az
Gece de ihmal ettim kaç gündür
Bakalım ne olacak

Yok tatlım eşim çok geç geldi
İptal ettik
Bi yandan da sevindim
Hiç hazır değilim
Çok korkuyorum :)
Ama bu ilk adımı atmam lazım
Yoksa eve tıkılıp kaldık :)
Bizimki gecenki maceradan sonra korksam da gezmek istiyorum bazen.Ev cok sıkıcı geliyr.Edremit merkezde msn canim sen?Yazlari cogunlukla orda oluyrz biz de

Bilmiyorum ki canım. Ne yapmak gerekiyor?Ceviz yiyorum ben her gün. Ilk 2 ay cok iyiydi.Bu ay emmiyr ztn.5 dakika anca.
Benim de öyle canım
Yarına randevu aldık bakalım
3 aylık oluyoruz
Çok çabaladım,inş boşa çıkmamıştır
Evde tarttığımdan 300gram eksik çıkıyor normalde
Bakalım tahmin ettiğim kiloda mıyız
Sütüme de bişiler oldu yine
Tam bitirmediği için
Sütü bol olanları kıskanıyorum artık :)
Bende hep bi yetti mi yetmedi mi
Çiş yaptı mı

Bizimki gecenki maceradan sonra korksam da gezmek istiyorum bazen.Ev cok sıkıcı geliyr.Edremit merkezde msn canim sen?Yazlari cogunlukla orda oluyrz biz de
Aynen canım
Merkez
Gelirseniz haberleşelim
Tanışırız
Sevdim ben seninle muhabbet etmeyi
Bebişler bebek arabasında uyurken bi kahve bile içeriz :)

Benim de öyle canım
Yarına randevu aldık bakalım
3 aylık oluyoruz
Çok çabaladım,inş boşa çıkmamıştır
Evde tarttığımdan 300gram eksik çıkıyor normalde
Bakalım tahmin ettiğim kiloda mıyız
Sütüme de bişiler oldu yine
Tam bitirmediği için
Sütü bol olanları kıskanıyorum artık :)
Bende hep bi yetti mi yetmedi mi
Çiş yaptı mı
Ins.canım.Sutu bitiremedikleri icin uretim de olmuyr tabi.Cis bariz sekilde azaldi:KK43:Kac kilo geliyr simdi senin bebis?

X