2017 Aralık Anneleri

Kızlar doktordan gelioz. K Koala_anne . Spiral %98 korur merak etme dedi. Benim ki tam yerinde mis . Ara kanamalar 3 ay sürebilir dedi.
Bebek içn dé d vit kullanma evet ama Hacettepeye git dedi. Baş çevresi normal ama tamamen kapanmış olması sorun cikarmasın gidin beyin cerrahi bakar iyi olur dedi. 5300 çıktı kilosu. Az dedi :KK43: ama ama 2740 doğdu kuzum ki :KK43: bol su iç 3lt dedi . iciom ki. Mama ver demedi ama şükür
Masallah kuzucuga kilosa iyi gibi kac aylık ki az demis doktor bizim ebede bingildagina bakti dvit 3 versende olur vermesende dedi bende vermiyorym artik .Spiral takılırken acımismiydi ben hala takmadım korkuyorum vakumla rahmi aciyolarmis felan diyolar cesaret edemiyorum

Aynn cnm ya geven gun foto attm kalca uktraaonuna gıderken bı şapka gydtmstm bana msj atmıs o sapka bıra sıkıyo gbı geldı bana demıs:halay:
Ilgılı olması guzel ama bazen sıkıuo gercekten
Iyyyy ıyyy illet olurum valla böyle yapsa eşim boğar köşeye atarım boşver:))

Cuma gunu bnde oyleydım sacma sapan kurdum kafamda co sukr bısey cıkmadımınsallah snde guzel haberlerle gelıceksın cnm.. dıger cocuhunda bınsıknyı yasamıssınya ondan belkı aklına takılıyodur ama allahn ıznyle bıseycık olmaz:KK54:
Ayy çok şükür canım yaa geldim valla dört döndüm zaten ana baba günüydü bir sürü bebek vardı kalça ultrasonu için biri ağlıyor diğerleride ağlamaya başlıyor cinnet geçirdim kalabalıkdan atlattık Elhamdülillah hızla uzaklaştım hastaneden :))

Kizlar dayanamayıp doktora gittim sabah da bezinde pembe leke vardı bezin resmini gosterdin doktora ama keşke g itmeseydim yada keşke kundak yaptormasaydim kaynanamlara resmen kundak yapıp iple bagliyorlardi degerimiz 55 ti 56 olmuş sadece 58 barı olsaydı dedi doktor arter mi karter mi takilacakmis oetepediye yönlendirenler son sözü ortopedi doktoru soyleyecek bugün 3 de gidecez ya da o cihaz takılacak yada bilmiyorum artık dayanamıyorum yüreğim dayanmıyor bu kadarını bazen ne.kadar bencilmisim diyorym dunyaya gwtirdim kendim istedigim için ama kizimin çekmediği cile kalmadı kilo.alımı mamaya göre çok azmis ne olacak bilmiyorum bide idrar tahlilinicin.torba takıldı kac defa şimdi yine takılı idrar yapmasını bekliyoruz doktorun olumlu dediği tek.şey boyu
Kuzum yaa kıyamam sana öyle deme Allahın gücüne gider yapma Rabbim korusun yavrunu seni çok iyi anlıyorum yavrum benim.........

Kızlar doktordan gelioz. K Koala_anne . Spiral %98 korur merak etme dedi. Benim ki tam yerinde mis . Ara kanamalar 3 ay sürebilir dedi.
Bebek içn dé d vit kullanma evet ama Hacettepeye git dedi. Baş çevresi normal ama tamamen kapanmış olması sorun cikarmasın gidin beyin cerrahi bakar iyi olur dedi. 5300 çıktı kilosu. Az dedi :KK43: ama ama 2740 doğdu kuzum ki :KK43: bol su iç 3lt dedi . iciom ki. Mama ver demedi ama şükür
Kuzum ne alaka kilosu az hayret yaa bu yavrunun doğduğu kilo belli çok çok iyi kilo aldı bi kere sakın moralini bozma gayet iyi çok bile bi defolsun o dr!

Ayy çok şükür canım yaa geldim valla dört döndüm zaten ana baba günüydü bir sürü bebek vardı kalça ultrasonu için biri ağlıyor diğerleride ağlamaya başlıyor cinnet geçirdim kalabalıkdan atlattık Elhamdülillah hızla uzaklaştım hastaneden :))

Cok sukr cnm :) nasıl sonclar

Kendi kendine dönmeye başlayana kadar tavsiye ediliyor diye biliyorum. Yani 3-4 aylık dönemlere kadar yani

Haff yan donuyo bızımkı ama tam donemıyo tabı ben bukac haftaya alıstrymaya calısıyım o zaman kundaksız uyur ınsallah el kol durmuyokı dalamıyo bı trlu ölede

X