- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 34
Biz çok uğraştık değiştrdik emziği aldı dediğimiz zamn oldu ama yine tutmadı ve artık vermeye korkuyrm meme dahi istemyr
Canimm benim sen hep bizim yanımızda oldun sakinlestirdin. Allahimin izniyle bisey çıkmayacak...Bugün öğlen 1 buçuk da kalça ultrasonu var kalbim yerinden çıkacak gibi sanki niyese çok korkuyorum.......
23aralık canim konuşuyorum tepki veriyor sesime gulucuk atıyor ama sesli değil
Aynı durum bizde oldu oturup ağlıyordum artk bıraktı diye ama uyukluyorken verdim hep ağzını kilitliyordu zorla açıp verdim ayakta dolanırken vermeye çalıştım şimdi hala çok zor ama sanki günde bi iki defa da olsa uyanıkken verebiliyorum zamanla düzelir bu bir dönem ve hepsi yaşıyor bunu galiba . Sadece biberon vermemeye çalışın bu dönemde ona alışırsa artık hiç tutmaz bi süre bunu deneyimKızlar yardım oğlum bir hafta önce şakır şakır emiyordu hasta diye emmiyor emmesi az sandım ama artık mememi istemyrneyi var anlamıyrm dili ile dişlerini kalıyormuş gibi yapıyor yA da Hale'n boğazı mı ağrıyor acaba ne yapcm ben ???
Kesinlikle yaa hiç şöyle rahat oturayım dediğin bir gün olmadı.telas hasta mı oldu aman hapşırdı kaka yapmıyor niye ağlıyor falan falanCanım gecs donemlerı oluyo ben bunu anladm artık ınsallah gecıcı bı durumdur.. annelık ne zorms ne telası bıtıyo ne kostrması ne ıgrasması
Ay o bi karışıp durmasın.... Karışan koca kaynanadan beter oluyor ne güzel işte temiz hava almış kuzucuk bişey olmaz
Kesinlikle yaa hiç şöyle rahat oturayım dediğin bir gün olmadı.telas hasta mı oldu aman hapşırdı kaka yapmıyor niye ağlıyor falan falan
Esin mı diyor :)Aynn cnm ya geven gun foto attm kalca uktraaonuna gıderken bı şapka gydtmstm bana msj atmıs o sapka bıra sıkıyo gbı geldı bana demıs
Ilgılı olması guzel ama bazen sıkıuo gercekten
Beyaz gürültü diye bir uygulama var olay store de telefonda varsa onu indir uyumasına yardım eder
Esin mı diyor :)
Bugün öğlen 1 buçuk da kalça ultrasonu var kalbim yerinden çıkacak gibi sanki niyese çok korkuyorum.......
Kızlar bebeginizin ilk yılı rehberi diye bir kitap var öneririm okumanızı çok güzel bilgiler içeriyor
MaşAllah Rabbim esirgesin ❤ bu kundaklar on numara bende de iki tane var 3 numaraya almıştım carters den ama benim bu çılgın deliriyor içinde biraz gevşekya normal kundağa göre ama bu çok sağlıklı kalça ve bacaklar serbest gibi oluyor
Bence ilgili olmaları gerçekten çok iyi bir davranışAynn cnm gudrdım ewden cıkmadan foto attım yanmda yoklen bıle karatı sagolsun fotodan sağkanın sıktgnı nasıl amladn sen :) hervktende sıkmstı ama o an deglde ewe geldgmDe baktm bıraz sıkmstı gudrrken ıyı gbydı lastk yerı otrmus drdkca
Ben aldım canimm okuyorum şuan.ay ay gelişimler hakkında bilgi veriyor biricik bilgi var.adem güneş 'n kitaplarıda güzelmiş. Ondan da almayı planliyorunmYa bn aslnda ıstıyorm bu tarz bunkıtap bılgı almak nılınclenmek ıstıyorm ama bı ton kıtap var pıyasada.. sn aldmmı yoksa netten falanmı okuyosun
Ben de cok heyecanlanmistim.Doktor ultrasonla bakarken kalbim yerinden firlayacakti nerdeyseİnşAllah canım yaa ne bileyim sanki kalbim boğazım da atıyor bi gelseydik hayırlısıyla iyi haberlerle