2017 Aralık Anneleri

Biz çok uğraştık değiştrdik emziği aldı dediğimiz zamn oldu ama yine tutmadı ve artık vermeye korkuyrm meme dahi istemyr

Canım gecs donemlerı oluyo ben bunu anladm artık ınsallah gecıcı bı durumdur.. annelık ne zorms ne telası bıtıyo ne kostrması ne ıgrasması

23aralık canim konuşuyorum tepki veriyor sesime gulucuk atıyor ama sesli değil

Canım bızımkı 15 aralık ınan bırgun bıle farkedıyo yenı bısey kesfetmesı ıcın gecen hafta yumrgnu agzına sokmaya basladı bı sabah heralde dedım cocuk ac ama baktm aclende tokkende yapıyo snra brdan okudum bu ayda normalms bu

Aynı durum bizde oldu oturup ağlıyordum artk bıraktı diye ama uyukluyorken verdim hep ağzını kilitliyordu zorla açıp verdim ayakta dolanırken vermeye çalıştım şimdi hala çok zor ama sanki günde bi iki defa da olsa uyanıkken verebiliyorum zamanla düzelir bu bir dönem ve hepsi yaşıyor bunu galiba . Sadece biberon vermemeye çalışın bu dönemde ona alışırsa artık hiç tutmaz bi süre bunu deneyim

Canım gecs donemlerı oluyo ben bunu anladm artık ınsallah gecıcı bı durumdur.. annelık ne zorms ne telası bıtıyo ne kostrması ne ıgrasması
Kesinlikle yaa hiç şöyle rahat oturayım dediğin bir gün olmadı.telas hasta mı oldu aman hapşırdı kaka yapmıyor niye ağlıyor falan falan

Ay o bi karışıp durmasın.... Karışan koca kaynanadan beter oluyor ne güzel işte temiz hava almış kuzucuk bişey olmaz

Aynn cnm ya geven gun foto attm kalca uktraaonuna gıderken bı şapka gydtmstm bana msj atmıs o sapka bıra sıkıyo gbı geldı bana demıs
Ilgılı olması guzel ama bazen sıkıuo gercekten

angel_lovee canimmm doktora git açıl bence.hastaligindan dolayı nefessiz kalıp ememiyor olabilir.bizim ilk hastaligimizda öyle olmuştu.oglum ememedi kaşıkla verdim onu bile yutamiyordu.bir gün emmedi yavrum 2.gunun akşamı hastaneye götürdük.ki hastalıktan edemediği ortaya çıktı.

Beyaz gürültü diye bir uygulama var olay store de telefonda varsa onu indir uyumasına yardım eder

Uyurken actgm nınnı be muzıkler var oyuncagnda ama bazen ıse yatamıyor.. suprge fön sesı gbımı muzıkler cnm onları denemstm hc bı faydaaını gormedım ben o ıse eger

Bugün öğlen 1 buçuk da kalça ultrasonu var kalbim yerinden çıkacak gibi sanki niyese çok korkuyorum.......

Cuma gunu bnde oyleydım sacma sapan kurdum kafamda co sukr bısey cıkmadımınsallah snde guzel haberlerle gelıceksın cnm.. dıger cocuhunda bınsıknyı yasamıssınya ondan belkı aklına takılıyodur ama allahn ıznyle bıseycık olmaz

Kızlar bebeginizin ilk yılı rehberi diye bir kitap var öneririm okumanızı çok güzel bilgiler içeriyor

Ya bn aslnda ıstıyorm bu tarz bunkıtap bılgı almak nılınclenmek ıstıyorm ama bı ton kıtap var pıyasada.. sn aldmmı yoksa netten falanmı okuyosun

Bndede var ama boyun kısmı az kucuk helıuo artık

Bence ilgili olmaları gerçekten çok iyi bir davranış benim eşimde oğlum kussun mesela üzerine bir damla geliyor değişelim kıyafeti diyor ya bir damla diyotum ne olacak.olsun diyor değişiyor mesela oğluma şunu alalım diyom hemen alalım diyor bana gelince para yok.

Ya bn aslnda ıstıyorm bu tarz bunkıtap bılgı almak nılınclenmek ıstıyorm ama bı ton kıtap var pıyasada.. sn aldmmı yoksa netten falanmı okuyosun
Ben aldım canimm okuyorum şuan.ay ay gelişimler hakkında bilgi veriyor biricik bilgi var.adem güneş 'n kitaplarıda güzelmiş. Ondan da almayı planliyorunm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…