2017 Aralık Anneleri

Aynn canım ınsallah kuxum hasta olmaz esımın cenesnden kurtulamm yksa.. kapınn önunden arabaya bındı sogk gormedı ama aksılıkya ıste olrsa ınat ettın cıkardın dıcek
Ay o bi karışıp durmasın.... Karışan koca kaynanadan beter oluyor ne güzel işte temiz hava almış kuzucuk bişey olmaz

Bu imkansiz gibi bisi sanki ya
Ne yapmis bebek elinde birakmadan 9 ay mi gecirmis
:))))) aynı şeyi bende dedim onla oynamış durmuş herhal :)) yok canım doğumda çıkartmışlar eline vermiş drlar gerçek yani ve böyle kalan çok bayan var canım :)

Bugün öğlen 1 buçuk da kalça ultrasonu var kalbim yerinden çıkacak gibi sanki niyese çok korkuyorum.......
Kuzum hayirli haberlerle gelirsin insallah bizimde yarın tekrar kalca usg şi var çok korkuyorum 2 gündür canımdan can gidiyor yüce rabbim insallah sifa vermiştir kizima değerleri düzelmiştir bana kalsa bugün gitmek istiyorum ama bi yanimda çok.korkuyor

İnşAllah kuzum inşAllah iyi sonuçlarla gelirsin sende sanki kalbim çıkacak gibi bi tuhafım...

Canım ben emmediği zaman doktora gittim
Kulak boğaz idrar hepsi bakıldı
Bişey yoktu
2 haftadan fazladır zorla besleniyoruz

Canm biz doktra gittik Boğaz ağrısı vardı zaten emiyordu az az ama artık çok olmaya başladı dünde hiç emmedi nerdeyse zorlayarak veriyorum çok kızıyor daha da ağlıyor

Uykuya dalarken, uykusunda ve uykudan uyandığında emzir canım
Biz şimdilik o şekilde devam ediyoruz
Dönemsel olabilir
İnşallah geçecek

Öle yapıyrm şimdilik kendinde değilken emiyor ama çok az emiyor umarım geçici bi durumdur

Canım rengi soluyor hapsuruyor öksürüyor halsiz oluyor.burnundsn hırıltı gibi ses geliyor bu sayede anladım.
Inşallah inmez kuzumm.ilkinde inmişti baya zor günler geçirmiştik.
Doktor kapanır sabredeceksin dedi.bende rahat olamıyorum.düşünmemeye çalışıyorum

Makinayı alıcaz kuzum inşallah ayın 15 i gelsinde :) wewell almayı düşünüyoruz.esim netten söylerim dedi.malum ilçede yaşıyoruz mahrumiyet :) bir özel hastane bile yok.elimden geleni yapıyorum canım benim ama annem babam çok kızıyor bana.sen bu çocuğu hasta ediyorsun bakamıyorsun diyorlar çok üzülüyorum.annem diyor ki ise başlarsan bana bırak.ben minnacık bebisi nasıl bırakayım. üzülüyorum bana güvenmiyorlar bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…