- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
Ay o bi karışıp durmasın.... Karışan koca kaynanadan beter oluyor ne güzel işte temiz hava almış kuzucuk bişey olmazAynn canım ınsallah kuxum hasta olmaz esımın cenesnden kurtulamm yksa.. kapınn önunden arabaya bındı sogk gormedı ama aksılıkya ıste olrsa ınat ettın cıkardın dıcek
:))))) aynı şeyi bende dedim onla oynamış durmuş herhal :)) yok canım doğumda çıkartmışlar eline vermiş drlar gerçek yani ve böyle kalan çok bayan var canım :)
Bu imkansiz gibi bisi sanki ya
Ne yapmis bebek elinde birakmadan 9 ay mi gecirmis
Bak aha gerçek kanıt benimle dalga neyim geçecek bu hatunlar:))) amin canım inşAllah :)))Ben kendim spiral çocuğuyum ama spiral taktırdım, Allah utandırmasın :)))
23aralık canim konuşuyorum tepki veriyor sesime gulucuk atıyor ama sesli değilCanım kav dogmluydu sennkı.. boo bol konus karsısından
Kuzum hayirli haberlerle gelirsin insallah bizimde yarın tekrar kalca usg şi var çok korkuyorum 2 gündür canımdan can gidiyor yüce rabbim insallah sifa vermiştir kizima değerleri düzelmiştir bana kalsa bugün gitmek istiyorum ama bi yanimda çok.korkuyorBugün öğlen 1 buçuk da kalça ultrasonu var kalbim yerinden çıkacak gibi sanki niyese çok korkuyorum.......
Korkma,bişey çıkmayacak inşallahBugün öğlen 1 buçuk da kalça ultrasonu var kalbim yerinden çıkacak gibi sanki niyese çok korkuyorum.......
Panik yapma,gününü bekle bence. Güzel sonuçlar alacaksın yarın inşallahKizlar ya yarin bizim tekrar kalca ultrasyonu var çok korkuyorum ama bugün gitsem mi diyorum sizce yarını mi beklemeliyim bugün mu gideyim
Korkma canım.Sen bizi hep sakinlestrdin.Allah'ı izniyle senin kuzucugunda da hic bi aksilik cıkmayacak ins.Bugün öğlen 1 buçuk da kalça ultrasonu var kalbim yerinden çıkacak gibi sanki niyese çok korkuyorum.......
Bencede gununu bekle canım.Sen de güzel hbrlerle grl ins.Kizlar ya yarin bizim tekrar kalca ultrasyonu var çok korkuyorum ama bugün gitsem mi diyorum sizce yarını mi beklemeliyim bugün mu gideyim
İnşAllah kuzum inşAllah iyi sonuçlarla gelirsin sende sanki kalbim çıkacak gibi bi tuhafım...Kuzum hayirli haberlerle gelirsin insallah bizimde yarın tekrar kalca usg şi var çok korkuyorum 2 gündür canımdan can gidiyor yüce rabbim insallah sifa vermiştir kizima değerleri düzelmiştir bana kalsa bugün gitmek istiyorum ama bi yanimda çok.korkuyor
İnşAllah canım inşAllahhhhh ❤Korkma,bişey çıkmayacak inşallah
İnşAllah canım yaa ne bileyim sanki kalbim boğazım da atıyor bi gelseydik hayırlısıyla iyi haberlerleKorkma canım.Sen bizi hep sakinlestrdin.Allah'ı izniyle senin kuzucugunda da hic bi aksilik cıkmayacak ins.
MaşAllah Rabbim esirgesin ❤ bu kundaklar on numara bende de iki tane var 3 numaraya almıştım carters den ama benim bu çılgın deliriyor içinde biraz gevşekya normal kundağa göre ama bu çok sağlıklı kalça ve bacaklar serbest gibi oluyor
Canım ben emmediği zaman doktora gittim
Kulak boğaz idrar hepsi bakıldı
Bişey yoktu
2 haftadan fazladır zorla besleniyoruz
Uykuya dalarken, uykusunda ve uykudan uyandığında emzir canım
Biz şimdilik o şekilde devam ediyoruz
Dönemsel olabilir
İnşallah geçecek
Bzmkıde ıkı gndr emzıgı dıkıyle ıtıyo sankı analmadımkı ıstemıyomu
Canım rengi soluyor hapsuruyor öksürüyor halsiz oluyor.burnundsn hırıltı gibi ses geliyor bu sayede anladım.Geçmiş olsun canım
Soğuk algınlığını nerden anlıyorsun
Öksürük falan mı oluyor
Sürekli mi yoksa ara ara mı?
Ben haftada bir banyo yaptırıyorum
Ev sıcak ama korkuyorum ki bende
İlaçlarla inmez herhalde ciğerlere canım
Kalbindeki açıklık da doğumdan sonra kapanan çok duydum ben de
Bak doktorun da kapanır demiş
Düşündükçe oraya takılı kalır bu günlerin tadını çıkaramazsın
Rahat olmak lazım da aslında
Ben de başaramıyorum onu
Makinayı alıcaz kuzum inşallah ayın 15 i gelsinde :) wewell almayı düşünüyoruz.esim netten söylerim dedi.malum ilçede yaşıyoruz mahrumiyet :) bir özel hastane bile yok.elimden geleni yapıyorum canım benim ama annem babam çok kızıyor bana.sen bu çocuğu hasta ediyorsun bakamıyorsun diyorlar çok üzülüyorum.annem diyor ki ise başlarsan bana bırak.ben minnacık bebisi nasıl bırakayım.Geçer tabi canım benim sen yine kontrole götürürsün, gerçekten düşünceni okuyan bi dr un olması çok güzel bir şey insanı rahatlatıyor ve daha olumlu bakmasını sağlıyor... Bronşit için makina şart canım soğuk buhar Herzaman iyi gelir ben şu kuru hava için sürekli çalıştırıyorum odada, gündüzleri odadan pek çıkarmıyorum havalandıracağım zaman bide ortada kızlar olmadığında bide gece herkes uyuduğunda evi geziyoruz kızçeyle oynuyoruz falan... Rabbim hastalık vermesin canım kuzularımıza srn iyi bir annesin en güzel şekilde bakarsın oğluşuna❤