2017 Aralık Anneleri

MaşAllah Rabbim esirgesin ❤ bu kundaklar on numara bende de iki tane var 3 numaraya almıştım carters den ama benim bu çılgın deliriyor içinde biraz gevşekya normal kundağa göre ama bu çok sağlıklı kalça ve bacaklar serbest gibi oluyor
Benimki de çok mutlu olmuyor içine girerken ama sonra teslim oluyor :halay:

İşte bnde onu dıyorum vnm her gordgunuzu alarak herseye sahıp olarak kıymetsızlesrmı acaba sahıp olduklarıseylee bu sefer memnunıyetsızlık baslarmı... smdı ıcın soylemıyorum zaten anlamZda 3 5 yasnda faln mesela.. tecrubelıler anlar heralde ne demk ıstedgımı
Işte senin bu anlatmaya çalıştığın şeyi biz oğlumda yaşıyoruz ilk torun olduğu için çok fazla seviliyo her istediği de alınıyo ve bu yüzden hiçbirşeyin kıymetini bilmiyor mesela bi araba ister ağlayarak aldırır hevesini alır 1 2 gün sonra kırar niye kırdın diyorum artık beğenmiyorum bana başka bi tane alin diyor bunu bu hale babaannesi getirdi ne isterse aldı aldırdı ama artık 5 şey istiyosa ben 1 nı alıyorum duzeltecem inşalla h şimdi de arabalı yatağa takmış durumda:)ama almicam diyeceğim o ki çocuğunun üstünde tek söz sahibi sen olmalısın ..

Işte senin bu anlatmaya çalıştığın şeyi biz oğlumda yaşıyoruz ilk torun olduğu için çok fazla seviliyo her istediği de alınıyo ve bu yüzden hiçbirşeyin kıymetini bilmiyor mesela bi araba ister ağlayarak aldırır hevesini alır 1 2 gün sonra kırar niye kırdın diyorum artık beğenmiyorum bana başka bi tane alin diyor bunu bu hale babaannesi getirdi ne isterse aldı aldırdı ama artık 5 şey istiyosa ben 1 nı alıyorum duzeltecem inşalla h şimdi de arabalı yatağa takmış durumda:)ama almicam diyeceğim o ki çocuğunun üstünde tek söz sahibi sen olmalısın ..

Aynen cnm bu konuda genelde sıkntı yasanıyo ananemz yok bzıım esımn annesı babasyla yakınız en cok pnlar gorucek o dengeyı ıyı ayarlamam lazım ama b aradada esımle sık sık brbrmıze grcez emınım cnku ben onlardan kıskanıyorm dıye dusuncek esım.. hıc umrmda degl ben benım eksklerım cocgmda olmasn ıstıyorum anne baba sevgısı alsın ılgı alaka alsn mtlulugu oarada yada yanls ksıılerde aramasn ıatıyorm belkı cok ılerıyı dusunuyorm ama kucukljten oluyo hersey .. ısın zor cnm allah kolaylık versn sanadabısey deden hemen kuser darılrlar ama baba dahıl olmak ızere anne kadr kmsenn soz hakkı opmamal cocuhun ustnde.. bunu basarıcam ınsallah

Aynen canm esin bisey derse de onların görevi sevmek fazlası degil onu eğitmek bize düşer diceksin ben şimdi hepsine benim çocuğumu bu hale six getirdiniz diyorum eşimde aynı fikirde ama bu 2.çocuğuma karismiyorlar bunu yetistirde gorelim diyor kaynanam hic ustune suc almiyo .

Kizlar dayanamayıp doktora gittim sabah da bezinde pembe leke vardı bezin resmini gosterdin doktora ama keşke g itmeseydim yada keşke kundak yaptormasaydim kaynanamlara resmen kundak yapıp iple bagliyorlardi degerimiz 55 ti 56 olmuş sadece 58 barı olsaydı dedi doktor arter mi karter mi takilacakmis oetepediye yönlendirenler son sözü ortopedi doktoru soyleyecek bugün 3 de gidecez ya da o cihaz takılacak yada bilmiyorum artık dayanamıyorum yüreğim dayanmıyor bu kadarını bazen ne.kadar bencilmisim diyorym dunyaya gwtirdim kendim istedigim için ama kizimin çekmediği cile kalmadı kilo.alımı mamaya göre çok azmis ne olacak bilmiyorum bide idrar tahlilinicin.torba takıldı kac defa şimdi yine takılı idrar yapmasını bekliyoruz doktorun olumlu dediği tek.şey boyu

Kizlar dayanamayıp doktora gittim sabah da bezinde pembe leke vardı bezin resmini gosterdin doktora ama keşke g itmeseydim yada keşke kundak yaptormasaydim kaynanamlara resmen kundak yapıp iple bagliyorlardi degerimiz 55 ti 56 olmuş sadece 58 barı olsaydı dedi doktor arter mi karter mi takilacakmis oetepediye yönlendirenler son sözü ortopedi doktoru soyleyecek bugün 3 de gidecez ya da o cihaz takılacak yada bilmiyorum artık dayanamıyorum yüreğim dayanmıyor bu kadarını bazen ne.kadar bencilmisim diyorym dunyaya gwtirdim kendim istedigim için ama kizimin çekmediği cile kalmadı kilo.alımı mamaya göre çok azmis ne olacak bilmiyorum bide idrar tahlilinicin.torba takıldı kac defa şimdi yine takılı idrar yapmasını bekliyoruz doktorun olumlu dediği tek.şey boyu
Canımmm sakın ol.inan iyileşecek.biliyoeum anne olarak çok tedirgin olup üzülüyoruz.asla bencil değilsin sen annesn. Moralini düzelt cubku bebeğin hissediyor arter mı takılacak o ne ve ne için...

:KK43: Bu günler gececek canim ins.Biraz daha buyusunler cok guzel olacak her sey Allah'in izniyle

Aynen canm esin bisey derse de onların görevi sevmek fazlası degil onu eğitmek bize düşer diceksin ben şimdi hepsine benim çocuğumu bu hale six getirdiniz diyorum eşimde aynı fikirde ama bu 2.çocuğuma karismiyorlar bunu yetistirde gorelim diyor kaynanam hic ustune suc almiyo .

Ahh ahh denecek cok sey varda hıc gerılmeye nıyetım yok.. dun bıle sinir ettıler on dk ugradık ew sıcak cocugun ustunu ac deyıp durdular:110:

Canım kundakta cokmu sıktınız bnde kundak yapıyorum ama kolları sabtlıyorm sıkmadan alt taraf rahat kalıyo . Ilk hafta kaynanam bızdeydı sıkıca kundak yapıyodu bn kızdm kac kere hersey onlarn bıldıgı gbı dgru degl demekkı... tabbım beterınden korusun cnm kolay degl elbet ınsann ıcı dayanmıyo reladına ama rabbım verr sıfasını elbet caresız bır dert degl sabır de duaya sarıl benmde dualarım sennle

Ben doğduğundan beri hiç kundak yapmadım yaptirmadim da arada bi penye battaniyeyle sariyodum o kadr çok şükür bi sıkıntıda olmadı kundak zamanı geçti canm sende yapma artık 3 aylık olacaklar nerdeyse
Canım kundakta cokmu sıktınız bnde kundak yapıyorum ama kolları sabtlıyorm sıkmadan alt taraf rahat kalıyo . Ilk hafta kaynanam bızdeydı sıkıca kundak yapıyodu bn kızdm kac kere hersey onlarn bıldıgı gbı dgru degl demekkı... tabbım beterınden korusun cnm kolay degl elbet ınsann ıcı dayanmıyo reladına ama rabbım verr sıfasını elbet caresız bır dert degl sabır de duaya sarıl benmde dualarım sennle

Canm sırf o kaynanan gil yüzünden bebeğinin doyasıya sevip tadını çıkaramadın .merak etme herşey duzelir inşallah doktorlar niçin var kızın düzelecek sen yeterki sakin ol sabırlı ol stresini kızına yansıtma beterin beteri var insanlar ne hastalıklarla uğraşıyor düzelecek inşallah. Yavrun o cihaz mi ne ne kadr süre kalacak

Ben doğduğundan beri hiç kundak yapmadım yaptirmadim da arada bi penye battaniyeyle sariyodum o kadr çok şükür bi sıkıntıda olmadı kundak zamanı geçti canm sende yapma artık 3 aylık olacaklar nerdeyse

Kundakla ıyı uyuyo cnm ama kolları yapıyorm bn alt taraf serbest kalıyo zararı olurmukı

Kızlar doktordan gelioz. K Koala_anne . Spiral %98 korur merak etme dedi. Benim ki tam yerinde mis . Ara kanamalar 3 ay sürebilir dedi.
Bebek içn dé d vit kullanma evet ama Hacettepeye git dedi. Baş çevresi normal ama tamamen kapanmış olması sorun cikarmasın gidin beyin cerrahi bakar iyi olur dedi. 5300 çıktı kilosu. Az dedi :KK43: ama ama 2740 doğdu kuzum ki :KK43: bol su iç 3lt dedi . iciom ki. Mama ver demedi ama şükür

Kaç aylıga kadr kındak yapılabılr bebsler... kundak yapmadmda denıyorm ama elı kolu durmuyo dalamuo ıykuya. Altı sıkmadan kolları sabtlıyorm sadece

Kızlar doktordan gelioz. K Koala_anne . Spiral %98 korur merak etme dedi. Benim ki tam yerinde mis . Ara kanamalar 3 ay sürebilir dedi.
Bebek içn dé d vit kullanma evet ama Hacettepeye git dedi. Baş çevresi normal ama tamamen kapanmış olması sorun cikarmasın gidin beyin cerrahi bakar iyi olur dedi. 5300 çıktı kilosu. Az dedi :KK43: ama ama 2740 doğdu kuzum ki :KK43: bol su iç 3lt dedi . iciom ki. Mama ver demedi ama şükür
Kaç günlüksünüz canım
2ye katlamış nerdeys kilosunu
Neden az dedi ki?
Bütün bebişler 6-7 kilo olmaz
Ayrıca kilosu da az doğmuş zaten

Makinayı alıcaz kuzum inşallah ayın 15 i gelsinde :) wewell almayı düşünüyoruz.esim netten söylerim dedi.malum ilçede yaşıyoruz mahrumiyet :) bir özel hastane bile yok.elimden geleni yapıyorum canım benim ama annem babam çok kızıyor bana.sen bu çocuğu hasta ediyorsun bakamıyorsun diyorlar çok üzülüyorum.annem diyor ki ise başlarsan bana bırak.ben minnacık bebisi nasıl bırakayım.:KK43: üzülüyorum bana güvenmiyorlar bu konuda
Makina konusunda doğru tercih bencede canım, s3nin hasta ettiğğn falan yok bence hem annen baksın bırakma o gelsin belli bi süre olmaz mı bırakılırmı sana ihtiyacı var yavrunun üzülme kuzum herşey düzelir inşAllahhhhh ❤

Kaç günlüksünüz canım
2ye katlamış nerdeys kilosunu
Neden az dedi ki?
Bütün bebişler 6-7 kilo olmaz
Ayrıca kilosu da az doğmuş zaten
2 aralik doğumlu canım 3. Ay 3 gün. Ne bilim ya. Moralim bozuldu açıkçası

X