2017 Aralık Anneleri

Öyle kahkaha değil tatlım ya
Hafiften gülerken ses de çıkıyor
Siz bizden küçüksünüz daha
Yavaştan sizin de başlar
Biz 3aylık olduk nerdeyse 87 günlüğüz
Biz daha 73 gunluguz masallah yavruna kuzum eminim çok güzel bir duygudur arada hapsurduktan sonra ses çıkarıyor o bile beni mutlu ediyor aslında kaka yapsa cis yapsa gaz çıkarsa bile beni mutlu.ediyor siyirdim galiba

İşte bnde onu dıyorum vnm her gordgunuzu alarak herseye sahıp olarak kıymetsızlesrmı acaba sahıp olduklarıseylee bu sefer memnunıyetsızlık baslarmı... smdı ıcın soylemıyorum zaten anlamZda 3 5 yasnda faln mesela.. tecrubelıler anlar heralde ne demk ıstedgımı

35 yasinda iki kiz cocuk sahibi biri olarak bence
Cocugun giydigi haram yedigi helal lafina cok inanirim
Giysiye cok para harcamam ama yemesi icmesine onem veririm
Oyuncak yerine birlikte bisiler yapmak bence cok daha eglenceli pahali oyuncaklarada gerek yok zaten buyudukce giteceksiniz pahali oyuncaklarla degil tencere tava mandal veya cok basit seylerle vakit gecirecek ve illa snnesinin yaninda oynayacak yani demem o ki oyuncak olsyinida abartmamak lazim. Belli yastan sonra bir iki aktivite ye muhakkak gondermek lazim egitim hayati basladiginda hic birseyden eksik etmemek gerektiguni dusunuyorum.

Uyandım süt sağıyorum oğluma. Allah i kadar güzel yaratmış ki...her zaman hazır, her zaman sıcak. Bu saate uyanıp yavrum için uğraşıyorum. Günahlarımın kefareti olur inşallah.

Senin de isin zor vallahi Allah yardimcin olsun
Sen gida muhendisimiydin?

35 yasinda iki kiz cocuk sahibi biri olarak bence
Cocugun giydigi haram yedigi helal lafina cok inanirim
Giysiye cok para harcamam ama yemesi icmesine onem veririm
Oyuncak yerine birlikte bisiler yapmak bence cok daha eglenceli pahali oyuncaklarada gerek yok zaten buyudukce giteceksiniz pahali oyuncaklarla degil tencere tava mandal veya cok basit seylerle vakit gecirecek ve illa snnesinin yaninda oynayacak yani demem o ki oyuncak olsyinida abartmamak lazim. Belli yastan sonra bir iki aktivite ye muhakkak gondermek lazim egitim hayati basladiginda hic birseyden eksik etmemek gerektiguni dusunuyorum.

Aynn elmden gelsgnce brşkte etknlık yapmak ıstıyorm sımdıden takıp edıyorum annelern etkınlıklerını. Ayrıca ewt gydıgı haram yedıgı helal denır dgru bencede

Aslında öncelikle herşeyinin olması bizim hevesimiz değil mi :)
Hep içimizde olacak,iyisi olsun, onunda olsun diye
Paylaşmayı bildikten sonra, kıymetini bildikten sonra bence çok sorun olmaz
Ama zaten alınıyor diyip şımarıklığa vurulursa onu bilemem
Tecrübeli annelerden yardım bekliyoruz bu konuda :)

Canım her ıstedıgı annda yapılan cocuk bınsure snra mtsuzlasmaya baslıyo benım anladıgım gordugfum kadaryla.. tabıkı ıhtıyacı eksıgı alıncak ama sırf parayla mtluneeılmeye calısılan brlkte vakıt gecrlmeuen coxuklar var

Bizimkinin en zor uykusu gece uykusu canım
Bir daldı mı uyanmıyor
Ama yatırana kadar da çok zorluyor
Benim bayadır değişmedi
Huy edindi galiba
Dün uyuyorken ellerini yorganın altına koydum
Uykusunda ağlamaya başladı, geri çıkardım hemen
Uyuymaya devam etti
Benimki elleri koydurmaz artık, alışmadı

Kundak dısında bzıımkıde alınyorgann baytanıyenn altnda durmaz bıde bıkac kere kasıkla su verdım dılıyle yoklamstı ıcerken. Okı gndr emzıgıde dılıyle ıtıyo arada acaba kasıkmı sanıyo alsıkanlkmo oldukı

Ben ıyı geveler demek ve uyumaknıstıyorum :) bayarr yoktun sankı canım ıyıansr ınsalalh
Bende öyleyim evet iki çocukla uğraşmaktan fırsat bulamadım:)) hatırlanmak güzelmiş teşekkür ederim nasıl gidiyor bizimkide yeni uyudu eşime kahvaltı hazırlıyorum sonra uyurum aksilik çıkmazsa:))

X