cnm kistin cıkolata kıstı ıse ameliyata gerek yok cunku hamile olunca kist küçülüyor doktorlar teadvı olarak hamıle kal dedıler hep
bnm 5cm ve 2cmdı ve kuculmeye basladılar
senın kaç cnm
bence ameliyat olma kıst için
Suan ultrasonda 3. Gozukmuyo canm gecem hafta gozukuyodu sanirim o gelisemedi digerlerine gore küçüktu zaten.rabbm bunu uygun görmüş iki tanesi saglikli sukur.
Ge-Lab da yaptırdım. Hastane 900 tl daha fazla fiyat verdi buradan. Harmoni testine, Hastanenin verdiği fiyat 2700 idi, burası 1800 fiyat verdi. Cinsiyet anomalisi ile birlikte 2250 ödedim. Maalesef özel sigortalar karşılamıyor Ve çok maliyetli bir test. Ama riske girmek istemediğim için gözüm görmedi.
11. Haftadan sonra yapılıyor. Randevu almadan çat kapı gittim ve 3 dk da halloldu.sigorta işi zaten genetiklerde olmuyor. ben oğlumun hastalığı için 6000 tl ödedim, daha çıkmadı. o zaman genetik hocası demişti hamile kalırsan test yaparız diye ama fiyat sormamıştım kesin yakın bir miktar isteyecektir. zaten onun çıkması 6-8 ay sürüyor. harmony testin çabuk çıkması da benim için artı bir durum. şu anda 8+5 teyim, 10+1 de mi yaptrmak gerekiyor? ona göre arayıp randevu alacağım. benim asıl korkum down dan ziyade, sma dır, ne biliym böyle ölümcül sendromlar var ya bebek devamlı yatağa bağlı oluyor onlar beni ürkütüyor. downlu bebekler bir şekilde eğitim vs ile hayatta kalıyor normal şartlarda yaşayabiliyor.
Geçmiş olsun. Bol bol dinlen...Kızlar benim midem bugün alaboraBulantı kusma başrolde
Geçmiş olsun. Bol bol dinlen...
Evet cnm, bak buda benim tahlilimbenm testim toxo igm Negatif,,
toxo igg pozitif olmalı öle anladım.. pozitif çıkanlar acaba igg mi bi bakar mısınz...
Forumda bakındım kızlar böle yazıyordu....
korkulacak hiçbirşey yok ıgg nin pozitif olması demek bu hastalığı daha önce geçirdiğiniz yada aşı olarak bağışıklık kazanmış olduğunuzdandır..ıgm negatif demek ise şu anda bu hastalığı geçirmiyosunuz demektir..
Evet cnm, bak buda benim tahlilim
Selam kızlar, bakamıorum çok fazla evde 17aylık bebiş ve çalışınca zor oluo vakit ayırmak..
Bnm mitral kapağımda darlık var dün kalp doktoruma gittim ve ameliyat edilcek derecede ilerlemiş dedi çok moralim bozuldu.. Şimdilik takip yapıcaz ama ani bi durumda ameliyata hazırlıklı olmalıyız dedi
Yarın başka bi doktora daha gidicem, gebeliğin sonlandırılma durumu var
Bana dua edin olur mu
çay ağacı yağı kullanabilirsin canım... bende de çıktı hemen geçirdi...Ya kızlar bendede ucuk cıktı dudagımda doktoru aradım , asıstanı sorun degıl ılac kullanabılırsınız dedı ama hıc tatmın olmadım dogru mu acaba ?
Benım 29 mayısta ben 11 haftalık olacagım zaten zamanı kacırmamıs olurum dıye dusunuyorum bende sorucam bakalım
Selam kızlar, bakamıorum çok fazla evde 17aylık bebiş ve çalışınca zor oluo vakit ayırmak..
Bnm mitral kapağımda darlık var dün kalp doktoruma gittim ve ameliyat edilcek derecede ilerlemiş dedi çok moralim bozuldu.. Şimdilik takip yapıcaz ama ani bi durumda ameliyata hazırlıklı olmalıyız dedi
Bana dua edin olur mu
Duyamadim canim... 5+0 ken minicik kese görmüştüm. 7+3teyken kalp atışı için gitmiştim bebek 6+5te kalmış boyu 1 cmye yakındı doktor büyük ihtimal kalp atışı varmış ama kalbi durmuş dedi. Kalp atışı hiç olmasa bu kadar büyümezmis. 7+5te tekrar gittim gene duyulmadı ve bebegin boyu kısalmışti. ikisinde de vajinal bakti. Bugün tam 8 haftalık oldu melegim pazartesi tekrar gidicem doktor kontrol edip atmiyorsa kurtaja alacak. Doktora atma ihtimali var mi dedim yok dedi. O yüzden durumu kabullendim rabbime tevekkül ediyorum sağlıklı bir hamilelik olsun tez zamanda diye dua ediyorum.canım günaydın
bebişinin kalp atışını duyamadın mı? biraz daha beklesen 10. haftaya kadar normal diyor çoğu doktorlar bizim grupta da 7.8. haftada duyamayanlar vardı ama bekleyip duydular çok şükür kesen dolu mu? bebişin içindeyse yolk sacı falan varsa lütfen biraz daha bekle alttan vajinal ultrasonla baktılar mı?
Bizimki daha küçük ama ben de 12.hafta gibi söylemeyi düşünüyorum. Alınan kırılan oldu mu geç haber verdin diyeBenim ilk trimester bitmek üzere. Ailelere yeni söyledik. Bizim gibi geç kalan var mı???
Ah canım çok üzüldüm her yaşadığımız şey imtihan. Sabır versın Rabbim. Aynı korkular bende de var çok iyi anlıyorum Allahın mucizesi bellı mı olur belki kalp atışını duyarsın yaşamaz dedikleri bebekler yaşıyor sonucta Allah ne verıyosa sabrıyla versin kasık ağrıların oluyo mu senin? Hani rahim buyuyomuş bebdk gelişiyomuş derler sende ağrı oluyo mu madem gelişimi durmuşDuyamadim canim... 5+0 ken minicik kese görmüştüm. 7+3teyken kalp atışı için gitmiştim bebek 6+5te kalmış boyu 1 cmye yakındı doktor büyük ihtimal kalp atışı varmış ama kalbi durmuş dedi. Kalp atışı hiç olmasa bu kadar büyümezmis. 7+5te tekrar gittim gene duyulmadı ve bebegin boyu kısalmışti. ikisinde de vajinal bakti. Bugün tam 8 haftalık oldu melegim pazartesi tekrar gidicem doktor kontrol edip atmiyorsa kurtaja alacak. Doktora atma ihtimali var mi dedim yok dedi. O yüzden durumu kabullendim rabbime tevekkül ediyorum sağlıklı bir hamilelik olsun tez zamanda diye dua ediyorum.
8. Hafta icindeyim canm.tesekurleray çok sevindim kaç haftalıksın canım sen Allah tamamına erdirsin
Yok cnm normal yolla oldu 1 yasinda da 1 kizim varAy masallahhhhh demek ikiz annesi olacaksın. Tüp bebek falan. Mi. Allah yardimcin olsun .kolay gebelik geçirelim
Allah acil şifa versin canım tez vakitte inşAllah.sen morelini bozma bebeklerini düşün kendini bırakma.herşey psikolojinin iyi olmasına bağlı.bol bol dua et.Selam kızlar, bakamıorum çok fazla evde 17aylık bebiş ve çalışınca zor oluo vakit ayırmak..
Bana dua edin olur mu