2017 Aralık Anneleri

Yumurtalık kisti canım biri 3 cm biri 3,5 cm suan için doktor almayı düşünmedi zaten takip edicez hamilelikte olur bunlar 1 ay sonrada gidebilir doğumdada dedi. Ama büyürse sürekli alırız dedi. Fakat ben inanıyorum gidecek çünkü yeni evlenincede oldu 1 aya geçmişti

Suan ultrasonda 3. Gozukmuyo canm gecem hafta gozukuyodu sanirim o gelisemedi digerlerine gore küçüktu zaten.rabbm bunu uygun görmüş iki tanesi saglikli sukur.

Çok sevindim canım rabbim korusun minikleri

Kızlar benim midem bugün alabora Bulantı kusma başrolde

sigorta işi zaten genetiklerde olmuyor. ben oğlumun hastalığı için 6000 tl ödedim, daha çıkmadı. o zaman genetik hocası demişti hamile kalırsan test yaparız diye ama fiyat sormamıştım kesin yakın bir miktar isteyecektir. zaten onun çıkması 6-8 ay sürüyor. harmony testin çabuk çıkması da benim için artı bir durum. şu anda 8+5 teyim, 10+1 de mi yaptrmak gerekiyor? ona göre arayıp randevu alacağım. benim asıl korkum down dan ziyade, sma dır, ne biliym böyle ölümcül sendromlar var ya bebek devamlı yatağa bağlı oluyor onlar beni ürkütüyor. downlu bebekler bir şekilde eğitim vs ile hayatta kalıyor normal şartlarda yaşayabiliyor.

11. Haftadan sonra yapılıyor. Randevu almadan çat kapı gittim ve 3 dk da halloldu.

Evet cnm, bak buda benim tahlilim

Selam kızlar, bakamıorum çok fazla evde 17aylık bebiş ve çalışınca zor oluo vakit ayırmak..
Bnm mitral kapağımda darlık var dün kalp doktoruma gittim ve ameliyat edilcek derecede ilerlemiş dedi çok moralim bozuldu.. Şimdilik takip yapıcaz ama ani bi durumda ameliyata hazırlıklı olmalıyız dedi
Yarın başka bi doktora daha gidicem, gebeliğin sonlandırılma durumu var
Bana dua edin olur mu

Çok geçmiş olsun Canm allh şifa versn ünşlh amalşyata gerek kalmz... inşşh bebeğin sennle kalır allh a emnt olun..

ğQUOTE="annekusu, post: 51398476, member: 381549"]sen genede çantana çubuk kraker at canım ne olur ne olmaz aslında benimde streç pantolonlarım hafiften sıkıyor sanki
ama hamile pantolonu alsak çok komik oluruz[/QUOTE]
oho ben 2 haftadır giymeye başladım karnım kocaman oldu...

çay ağacı yağı kullanabilirsin canım... bende de çıktı hemen geçirdi...

Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin inşallah bebeğinden ayrılmana gerek kalmaz

Duyamadim canim... 5+0 ken minicik kese görmüştüm. 7+3teyken kalp atışı için gitmiştim bebek 6+5te kalmış boyu 1 cmye yakındı doktor büyük ihtimal kalp atışı varmış ama kalbi durmuş dedi. Kalp atışı hiç olmasa bu kadar büyümezmis. 7+5te tekrar gittim gene duyulmadı ve bebegin boyu kısalmışti. ikisinde de vajinal bakti. Bugün tam 8 haftalık oldu melegim pazartesi tekrar gidicem doktor kontrol edip atmiyorsa kurtaja alacak. Doktora atma ihtimali var mi dedim yok dedi. O yüzden durumu kabullendim rabbime tevekkül ediyorum sağlıklı bir hamilelik olsun tez zamanda diye dua ediyorum.

Başağrısına çare bulan var mı?beni migren mahvetti bu hamileliğimde diğerlerinde azalmıstı bunda arttı.bir kutu parol bitirdim şimdiye kadar.masaj yapıyorum buz koyuyorum karanlık odada yatıyorum herşeyi deniyorum olmuyor.tam geçiyor bir iki gün sonra tekrar.

Ah canım çok üzüldüm her yaşadığımız şey imtihan. Sabır versın Rabbim. Aynı korkular bende de var çok iyi anlıyorum Allahın mucizesi bellı mı olur belki kalp atışını duyarsın yaşamaz dedikleri bebekler yaşıyor sonucta Allah ne verıyosa sabrıyla versin kasık ağrıların oluyo mu senin? Hani rahim buyuyomuş bebdk gelişiyomuş derler sende ağrı oluyo mu madem gelişimi durmuş

Allah acil şifa versin canım tez vakitte inşAllah.sen morelini bozma bebeklerini düşün kendini bırakma.herşey psikolojinin iyi olmasına bağlı.bol bol dua et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…