- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
Duyamadim canim... 5+0 ken minicik kese görmüştüm. 7+3teyken kalp atışı için gitmiştim bebek 6+5te kalmış boyu 1 cmye yakındı doktor büyük ihtimal kalp atışı varmış ama kalbi durmuş dedi. Kalp atışı hiç olmasa bu kadar büyümezmis. 7+5te tekrar gittim gene duyulmadı ve bebegin boyu kısalmışti. ikisinde de vajinal bakti. Bugün tam 8 haftalık oldu melegim pazartesi tekrar gidicem doktor kontrol edip atmiyorsa kurtaja alacak. Doktora atma ihtimali var mi dedim yok dedi. O yüzden durumu kabullendim rabbime tevekkül ediyorum sağlıklı bir hamilelik olsun tez zamanda diye dua ediyorum.
Sagol canım rabbim kimseye yasatmasin inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Hiç kanama akıntı mide bulantisi kasik agrisi olmadi canimAh canım çok üzüldüm her yaşadığımız şey imtihan. Sabır versın Rabbim. Aynı korkular bende de var çok iyi anlıyorum Allahın mucizesi bellı mı olur belki kalp atışını duyarsın yaşamaz dedikleri bebekler yaşıyor sonucta Allah ne verıyosa sabrıyla versin kasık ağrıların oluyo mu senin? Hani rahim buyuyomuş bebdk gelişiyomuş derler sende ağrı oluyo mu madem gelişimi durmuş
Benim de b12 hep düşer hasimato hastasi olduğum için ama tahliller de 200 civarinda dikmişti benexol içerim ara araInsallah canım bır sorun olmaz buarada ben b12 kullanıyorum benexol ıcıyorum ama b12 testım yapılmısmıydı yapıldıysada kac cıkmsıtı hatırlamıyorum bakmam lazım bır
Benim de kizdan sonra hasimato cikti 5 yildir ilaç kullaniuorum düzenli hic yikselmezdi hamilelikle 4 un üstüne cikmis tsh. ilaç dozunu arttirdik merakla tahlil sonucu bekliyorum. TSH i yuksek cikanlar muhakkak baktirsin ilacini düzenli kullansin. Kizimda da hamileyken 8 cikmaisti ilaçla dusurduk ve sorun yasamadim.@oz__ canım tsh benımde oyle ıc hastalıklarına gıtmeye basladım doktora gıttıkce kontrol edılecek tsh yukseklıgı dusuge, ve cocukta zeka gerılıgıne sebeb olabılıyormus ılac kullanıyorum ben suanda
O bas agrisini hic sorma bende de migren var ve artik ne yapacagimi sasirdim buz koyuyorum ama ise yaramiyor bitkisel cozumu var mi onu da bilmiyorum cok zorluyorBaşağrısına çare bulan var mı?beni migren mahvetti bu hamileliğimde diğerlerinde azalmıstı bunda arttı.bir kutu parol bitirdim şimdiye kadar.masaj yapıyorum buz koyuyorum karanlık odada yatıyorum herşeyi deniyorum olmuyor.tam geçiyor bir iki gün sonra tekrar.
S
Sagol canım rabbim kimseye yasatmasin inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Hiç kanama akıntı mide bulantisi kasik agrisi olmadi canim
Çok teşekkür ederim cevap verdiğin içinSelam canım..2li test devlet hastanelerinde ücretsiz diye biliyorum..Özelde yaptırırsanda yaptırdığın yere göre 150-300 arası ortalama..2700tl lik test harmony testi diye bişeyden bahsetmişler ilk kez duyuyorum onun fiyatıymış bu..Normalde 2li test çok pahalı değil ve biçok yerde ücretsizmiş yani sonuç olarak onu söyleyim..
Şşmşd benm testlerim norml mi yanı igm olarak bakılmış negatif çıkmış...
Selam kızlar, bakamıorum çok fazla evde 17aylık bebiş ve çalışınca zor oluo vakit ayırmak..
Bnm mitral kapağımda darlık var dün kalp doktoruma gittim ve ameliyat edilcek derecede ilerlemiş dedi çok moralim bozuldu.. Şimdilik takip yapıcaz ama ani bi durumda ameliyata hazırlıklı olmalıyız dedi
Yarın başka bi doktora daha gidicem, gebeliğin sonlandırılma durumu var
Bana dua edin olur mu
Canım hiç uğraşma ilaçla falan sarmısağı ikiye böl biraz sık suyu çıkınca sür iki üç kez hemen kabuk bağlar büyümez kurur. Kimyasal değil bişey değil sonuçta.bana ılac adıda vermedı bır bakayım dedıgın ılaca benımkı cok beter bur yerde cıktı tam ust dudagımın ortasında sankı bana cok yayılacak bır yer gıbı geldı ama .
Ay bende ya özellikle tavuk kokusunda direk çıkartma modundayım kokulara iyice hassaslaştımBulantim varken ben yiyemiyorum ya.
Yemesem tabi daha cok bulaniyor. Hele hic et gormek istemiyorum iyice tiksindim
O bas agrisini hic sorma bende de migren var ve artik ne yapacagimi sasirdim buz koyuyorum ama ise yaramiyor bitkisel cozumu var mi onu da bilmiyorum cok zorluyor
Canım teşekkür ederimmm, inşallahh benimle kalır, ameliyat sonrası zaten çocuk doğurmam mümkün deil, birdaha evlat sahibi olamamÇok geçmiş olsun Canm allh şifa versn ünşlh amalşyata gerek kalmz... inşşh bebeğin sennle kalır allh a emnt olun..
Çok saol cnmmm aminnn inşallahhhh yaaCanım çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin inşallah bebeğinden ayrılmana gerek kalmaz
Canımm ben migren için nane yağı kullanıorum kesinlikle tavsiye ederim, nane yağı ile eşim alnıma masaj yapar ztn hafifte yanıo gibi anlamıosun geçio hemen , dene mutlakaBaşağrısına çare bulan var mı?beni migren mahvetti bu hamileliğimde diğerlerinde azalmıstı bunda arttı.bir kutu parol bitirdim şimdiye kadar.masaj yapıyorum buz koyuyorum karanlık odada yatıyorum herşeyi deniyorum olmuyor.tam geçiyor bir iki gün sonra tekrar.
Aminnn canımm, iyi olmaya çalışıorum, pozitif düşünüorum inşallahh hayırlısı olsunnAllah acil şifa versin canım tez vakitte inşAllah.sen morelini bozma bebeklerini düşün kendini bırakma.herşey psikolojinin iyi olmasına bağlı.bol bol dua et.
Yok, herkes iyi yapmışsınız dedi...Bizimki daha küçük ama ben de 12.hafta gibi söylemeyi düşünüyorum. Alınan kırılan oldu mu geç haber verdin diye
Ben de haşimato hastasıyım. Hamilelik boyunca da düzenli her ay endokrinologa gidiyorum. Tsh ın dengede tutulması çok önemli... maksimum 2.5 düzeyinde tutuluyor benimki...Benim de b12 hep düşer hasimato hastasi olduğum için ama tahliller de 200 civarinda dikmişti benexol içerim ara ara
Benim de kizdan sonra hasimato cikti 5 yildir ilaç kullaniuorum düzenli hic yikselmezdi hamilelikle 4 un üstüne cikmis tsh. ilaç dozunu arttirdik merakla tahlil sonucu bekliyorum. TSH i yuksek cikanlar muhakkak baktirsin ilacini düzenli kullansin. Kizimda da hamileyken 8 cikmaisti ilaçla dusurduk ve sorun yasamadim.
Benim de bir doula arkadaşım var Ve bulantı için portakal yağı koklamamı önermişti. Alternatif yöntemlere şans vermek gerek . Hele ki hamilelikte ....Gecmis olsun arkadaslar,insallah en kisa zamanda sifa bulursunuz. Acaba aromaterapi iyi gelir mi bir arastirsaniz. Bakirkoy'e yakinsaniz Carsi Camii' nin yakininda Sadikahmet eczanesi var,eczaci hanim bu konuda egitimli, ayni zamanda homeopat. Belki fayda saglar bu sikintiniza, telefonla ulasin olmadi yine bilgilendirir sizi. Mide bulantisi icin nane yagini bilek icine damlatmayi onerdi mesela, oradan koklamak fayda sagliyormus. Benim bulantilar artik gectigi icin denememe gerek kalmadi. Tabii daha karmasik olceklerde hazirlanan tedavi amacli yaglar var. Boyle dogal, alternatif yontemleri arastirmak lazim.