2017 Aralık Anneleri

canım doktor kalp atımı varmış durmuş diyorsa daha doğrusunu biliyordur ama bazı doktorlarda çok sabırsız o nedenle yazayım dedim. inşallah tez zamanda sağlıklı bir bebişin olur canım

S
Sagol canım rabbim kimseye yasatmasin inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Hiç kanama akıntı mide bulantisi kasik agrisi olmadi canim

Insallah canım bır sorun olmaz buarada ben b12 kullanıyorum benexol ıcıyorum ama b12 testım yapılmısmıydı yapıldıysada kac cıkmsıtı hatırlamıyorum bakmam lazım bır
Benim de b12 hep düşer hasimato hastasi olduğum için ama tahliller de 200 civarinda dikmişti benexol içerim ara ara
Benim de kizdan sonra hasimato cikti 5 yildir ilaç kullaniuorum düzenli hic yikselmezdi hamilelikle 4 un üstüne cikmis tsh. ilaç dozunu arttirdik merakla tahlil sonucu bekliyorum. TSH i yuksek cikanlar muhakkak baktirsin ilacini düzenli kullansin. Kizimda da hamileyken 8 cikmaisti ilaçla dusurduk ve sorun yasamadim.

O bas agrisini hic sorma bende de migren var ve artik ne yapacagimi sasirdim buz koyuyorum ama ise yaramiyor bitkisel cozumu var mi onu da bilmiyorum cok zorluyor

S

Sagol canım rabbim kimseye yasatmasin inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Hiç kanama akıntı mide bulantisi kasik agrisi olmadi canim

Rabbim seni hayırlı sonuca ulaştırsın inşallah her iki sonuç içinde sabır ve gönlüne ferahlık versin dualarımdasın haberdar et durumunu olur mu?

Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için

Şşmşd benm testlerim norml mi yanı igm olarak bakılmış negatif çıkmış...

Toxoplasma negatifse ortada bi sorun yok cnm, diğer arkadaşının anlattığı gibi hayvansan diskidan, iyi yikanmamis sebze iyi pişmemiş tavuk ve yumurtadan kaçınılmalı

Geçmiş olsun cnm, allah acil şifalar versin insAllah. hamile iken bazı ameliyatlar yapılabiliyor ama kalp ameliyatı daha komplikasyonlu olduğu içinmi olmuyor acaba? Başka bir çıkış yolu yokmu?

bana ılac adıda vermedı bır bakayım dedıgın ılaca benımkı cok beter bur yerde cıktı tam ust dudagımın ortasında sankı bana cok yayılacak bır yer gıbı geldı ama .
Canım hiç uğraşma ilaçla falan sarmısağı ikiye böl biraz sık suyu çıkınca sür iki üç kez hemen kabuk bağlar büyümez kurur. Kimyasal değil bişey değil sonuçta.

O bas agrisini hic sorma bende de migren var ve artik ne yapacagimi sasirdim buz koyuyorum ama ise yaramiyor bitkisel cozumu var mi onu da bilmiyorum cok zorluyor

Gecmis olsun arkadaslar,insallah en kisa zamanda sifa bulursunuz. Acaba aromaterapi iyi gelir mi bir arastirsaniz. Bakirkoy'e yakinsaniz Carsi Camii' nin yakininda Sadikahmet eczanesi var,eczaci hanim bu konuda egitimli, ayni zamanda homeopat. Belki fayda saglar bu sikintiniza, telefonla ulasin olmadi yine bilgilendirir sizi. Mide bulantisi icin nane yagini bilek icine damlatmayi onerdi mesela, oradan koklamak fayda sagliyormus. Benim bulantilar artik gectigi icin denememe gerek kalmadi. Tabii daha karmasik olceklerde hazirlanan tedavi amacli yaglar var. Boyle dogal, alternatif yontemleri arastirmak lazim.

Canımm ben migren için nane yağı kullanıorum kesinlikle tavsiye ederim, nane yağı ile eşim alnıma masaj yapar ztn hafifte yanıo gibi anlamıosun geçio hemen , dene mutlaka

Allah acil şifa versin canım tez vakitte inşAllah.sen morelini bozma bebeklerini düşün kendini bırakma.herşey psikolojinin iyi olmasına bağlı.bol bol dua et.
Aminnn canımm, iyi olmaya çalışıorum, pozitif düşünüorum inşallahh hayırlısı olsunn

Selam kızlar Bugün etimekle ilk defa doyduğumu hisetim. Benim gibi olanlar tavsiye ediyorum bir deneyin.
Benim kusma hiç olmadı sadece istahsizlik var, yemek görmek bile istemiyorum. Meyveyle geciniyorum ama doyurmadigi için sürekli açlık hisi var.
Ayrıca benim hiç kasik ağrım olmamıştı bu haftaya kadar. İkinci adet dönemindeyiz acaba ondan mi:\ göğüste hasasiyet gelip geçici

Ben de haşimato hastasıyım. Hamilelik boyunca da düzenli her ay endokrinologa gidiyorum. Tsh ın dengede tutulması çok önemli... maksimum 2.5 düzeyinde tutuluyor benimki...

Benim de bir doula arkadaşım var Ve bulantı için portakal yağı koklamamı önermişti. Alternatif yöntemlere şans vermek gerek . Hele ki hamilelikte ....

Son düzenleme:
Ay kızlar akşam akşam çok acayip biseyboldu karnımı elleyecektim elimden karnım elektrik çarptı elime top gibi biaey geldi aklım çıktım sonrada eve geldim o ara kuş kus geberdim kusardan çok acı bir tat sonuç olarak ilaç yazdirmaya gidiyorum kan sulandiricim bitecek cuma günü bebegede baktiracagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…