Ben bu aksam yemeklı kınaya gıdıyorum, otelde fılan kım bılır ne yemekler var dıye hayal kuruyorum , umarım sonu husran olmazBende yiyemedim işte, nasılsa vereceğiz öyle değil mi canım en azından bahanemiz var ben yerim dişime göre bişi bulsam ama canım hiç bir şey çekmiyor yaşasın yemek yemek
bu arada bende 18.aralık doğumluyum kız olursa ele avuca sığmaz dikkat et :)Ah ınsallahh , benımkı 3000 kg dogduBakalım ne olacak bunda ama ıstahım acık bulansamda tıksınsemde anam ıstahımda acık once ıtınayla ıstıfra edıp, sonra tıpıs tıpıs kahvaltıya gıdıyorum
Ay ana dedıgın 45 kg olur mu hıcsaka saka bende 45 kg dustum sonradan hastanede yattım bır sure hatta meyve suyunu bıle ıcemıyordum 0 beden oldum sonradan sonradan aldım ıste ama dogum sonrası versekde ay hamılelıkte ock almak ıstmeıyorum hareket bereket cok zor oluyor kocaman bır gobek sısmıs ayaklar.
Ben bu aksam yemeklı kınaya gıdıyorum, otelde fılan kım bılır ne yemekler var dıye hayal kuruyorum , umarım sonu husran olmazBuarada dun aksam fark ettımkı bır kac 36 beden elbıseme gıremıyorum
Ben de öyle diyorum ama bir yanım hep üzülüyor inşallah canim ben de kavuşurum yavruma hayırlı zamandaCanım vardır bunda da bir hayır.Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllah
Valla mı dıyorsun , ılkıde cok sakın herhalde koltuga baglarım belınde ıplebu arada bende 18.aralık doğumluyum kız olursa ele avuca sığmaz dikkat et :)
bende hiç olmuyo mide bulantısı falan normalmiyim acaba :S
Çok sağol canim inşallah bebegim cabuk gelirmerhabalar. bn de aralik annesi olacagim hayrlisiyla.. 2. cocugum. 1 kizim var 4 yasina girecekk. allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsinn. ins.
canimm hic uzulme. tabi uzulne demk kolay. ama tessi et kndini. bunu en iyi sen yapabilirsin. rzbbim tez zamnda verir ins. bir bebis. hem boyle durumlardan sonra cok cabuk hamile kaliniyirmuss. icini ferah tut.
Oluyordur bence , soyle zaten bu bıldıgın araba tutması gıbı bulanmıyor baska bısey bu , ınsanı s.dıklı gıbı bır hale sokuyor kendını ne yana atsan bılemıyorsun cok acayıp bır durum. Yemen gereken bazı seylerde dıslerını sıkıyorsun sankı bana herkes oluyormus gıbıme gelıyorbende hiç olmuyo mide bulantısı falan normalmiyim acaba :S
Ben de öyle diyorum ama bir yanım hep üzülüyor inşallah canim ben de kavuşurum yavruma hayırlı zamanda
Hele sen neyıne hamıle pantolonu kac kılosun suanda ? ay lıste yapanımızda yok valla ya . goremıyoruz bılgılerımızısen genede çantana çubuk kraker at canım ne olur ne olmazaslında benimde streç pantolonlarım hafiften sıkıyor sanki
ama hamile pantolonu alsak çok komik oluruz
nden gecerken tiksinti geldi bi o kadar herşeyi yiyorum homini gırtlak :) sadece tatlı sevmıyorum bu ara hiç göresim yok he meyve hep ekşiOluyordur bence , soyle zaten bu bıldıgın araba tutması gıbı bulanmıyor baska bısey bu , ınsanı s.dıklı gıbı bır hale sokuyor kendını ne yana atsan bılemıyorsun cok acayıp bır durum. Yemen gereken bazı seylerde dıslerını sıkıyorsun sankı bana herkes oluyormus gıbıme gelıyor
Hele sen neyıne hamıle pantolonu kac kılosun suanda ? ay lıste yapanımızda yok valla ya . goremıyoruz bılgılerımızı
benım kotlarım hep yuksek bel kısmen rahatım hala ama yakındır 1-2 haftaları kaldı bence
Dedim ya canım hamile kalabilmen bile çok önemli, düşüğün bir ayağı içerde olur derler Allah sana en sağlıklısını versin hepimizede.
1 hafta beklemek sana zarar vermez mi canım gerçi belki kürtaja gerek kalmaz kendiliğinden düşük olur.
Bende meyve ve eksıcıyım. Oglumdada boyleydı zaten bben normaldede tatlıya hıc duskun degılımgeçen gün dönercinin önü
nden gecerken tiksinti geldi bi o kadar herşeyi yiyorum homini gırtlak :) sadece tatlı sevmıyorum bu ara hiç göresim yok he meyve hep ekşi
AHAHA dimi kurbağa kermit var ya aynı onun gibiydim oğlumda
56 olmuşum canım
Amin inşallah canimAllah tez vakitte yüzünü güldürsün canım sağlıkla hayırla tekrar nasip etsin inşallah
55le hamile kaldım 58 olmuşum cnmBende meyve ve eksıcıyım. Oglumdada boyleydı zaten bben normaldede tatlıya hıc duskun degılım
aldın mı pekı kılo?
Ah beren , benım konularımı arat ve su baslıgı bul , derdımı paylasmak ıstıyorum. benım daha once 2 kaybım oldu bırı 16 haftalık, basından berı asırı problemlı, dıgerıde gecen sene bos gebelık. Cok uzme kenıdnı saglıklı degılmıs yapacak bıseyın yok daha sonra olsaydı ınan bana cok daha cok uzulurdunCok zor hamile kalınca korkuyorum tekrar kalamam diye.
Yok vermez dedi doktor canim suan icin hic kanamam yok hamilelik surecimde hic olmadı zaten. Başka doktora da hitmek istemedim. Bekliycem artik.