2017 Aralık Anneleri

Bende yiyemedim işte, nasılsa vereceğiz öyle değil mi canım en azından bahanemiz var ben yerim dişime göre bişi bulsam ama canım hiç bir şey çekmiyor yaşasın yemek yemek
Ben bu aksam yemeklı kınaya gıdıyorum, otelde fılan kım bılır ne yemekler var dıye hayal kuruyorum , umarım sonu husran olmaz Buarada dun aksam fark ettımkı bır kac 36 beden elbıseme gıremıyorum

Valla hortlak gibiydim boyda yok zaten, ayy çok fena günlerdi o günler..
aman umrumda değil alabiliriz kilo az da alabiliriz bebekler iyi olsunda gerisi teferruat

Ben bu aksam yemeklı kınaya gıdıyorum, otelde fılan kım bılır ne yemekler var dıye hayal kuruyorum , umarım sonu husran olmaz Buarada dun aksam fark ettımkı bır kac 36 beden elbıseme gıremıyorum

sen genede çantana çubuk kraker at canım ne olur ne olmaz aslında benimde streç pantolonlarım hafiften sıkıyor sanki
ama hamile pantolonu alsak çok komik oluruz

Çok sağol canim inşallah bebegim cabuk gelir

bende hiç olmuyo mide bulantısı falan normalmiyim acaba :S
Oluyordur bence , soyle zaten bu bıldıgın araba tutması gıbı bulanmıyor baska bısey bu , ınsanı s.dıklı gıbı bır hale sokuyor kendını ne yana atsan bılemıyorsun cok acayıp bır durum. Yemen gereken bazı seylerde dıslerını sıkıyorsun sankı bana herkes oluyormus gıbıme gelıyor

Ben de öyle diyorum ama bir yanım hep üzülüyor inşallah canim ben de kavuşurum yavruma hayırlı zamanda

Cancağızım üzme kendini hep dua etmez miyiz hamile olunca da allahım sen sağlıksını hayırlısını ver diye, ben hep öyle dua ediyorum, bu zamanda hamile kalmak ve sağlıklı bebek doğurmak çok zor.
Allah zamanını biliyorsum sen merak etme

sen genede çantana çubuk kraker at canım ne olur ne olmaz aslında benimde streç pantolonlarım hafiften sıkıyor sanki
ama hamile pantolonu alsak çok komik oluruz
Hele sen neyıne hamıle pantolonu kac kılosun suanda ? ay lıste yapanımızda yok valla ya . goremıyoruz bılgılerımızı
benım kotlarım hep yuksek bel kısmen rahatım hala ama yakındır 1-2 haftaları kaldı bence

geçen gün dönercinin önü
nden gecerken tiksinti geldi bi o kadar herşeyi yiyorum homini gırtlak :) sadece tatlı sevmıyorum bu ara hiç göresim yok he meyve hep ekşi

AHAHA dimi kurbağa kermit var ya aynı onun gibiydim oğlumda
56 olmuşum canım

Cok zor hamile kalınca korkuyorum tekrar kalamam diye.

Yok vermez dedi doktor canim suan icin hic kanamam yok hamilelik surecimde hic olmadı zaten. Başka doktora da hitmek istemedim. Bekliycem artik.

geçen gün dönercinin önü

nden gecerken tiksinti geldi bi o kadar herşeyi yiyorum homini gırtlak :) sadece tatlı sevmıyorum bu ara hiç göresim yok he meyve hep ekşi
Bende meyve ve eksıcıyım. Oglumdada boyleydı zaten bben normaldede tatlıya hıc duskun degılım
aldın mı pekı kılo?

Cok zor hamile kalınca korkuyorum tekrar kalamam diye.

Yok vermez dedi doktor canim suan icin hic kanamam yok hamilelik surecimde hic olmadı zaten. Başka doktora da hitmek istemedim. Bekliycem artik.
Ah beren , benım konularımı arat ve su baslıgı bul , derdımı paylasmak ıstıyorum. benım daha once 2 kaybım oldu bırı 16 haftalık, basından berı asırı problemlı, dıgerıde gecen sene bos gebelık. Cok uzme kenıdnı saglıklı degılmıs yapacak bıseyın yok daha sonra olsaydı ınan bana cok daha cok uzulurdun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…