2017 Aralık Anneleri

E bebekte stokta yokmuş
Güzel mi yorumları
Ben de alayım hemen :)
Ben civilden almayı düşünüyorum oranın oyuncakları uygun orda da vardır bence hamileyken gitmiştim vardı baya çeşit şarkı soyluyo birkaç özelliği de var sanirsam netten bi bak istersen.

Kiz sen zayifmissin baya ne guzel iste esim bana yuruyen arabaya döndün deyip duruyo

Kesinlikle oyle canim.Caresiz kalinca ben de oyle yapayim.Biberona alismamalari cok ii olacak.Buyuk kızim 4-5 yasins kadar keci sutu icerken ,kokusu gelmesin diye biberonla icti.Simdi disleri sorunlu
Biberon kullandığı için mi sorunlu..benim kiz da kardeşinden gördüğü için şimdi başladı biberonla süt içmeye..zararı olur mu ki..

Bizim de ayrı sonuçlar çıkıyor
Alt açmayı koyuyorum bazen tartıya
bebişi de üstüne
Öyle daha iyi anlıyorum
Bazen debeleniyor tabi, bazen de ayakları kaldırmıyor
Tam tartmıyor
BI daha eşim pili verdiğinde bende alt degistirmeyle tartarim da nasıl.duracaksa benim kiz

Gazdanmıstr bence.Bizim de su an cok sıkıntılı.Surekli ıkınıyr emerken.Bi de burun tikanikligı,cok zor isimiz2.ay icin emme suresi 5-10 dakika yeterliymis.Bi de canim son sut ne zaman geliyr?Emiyor emiyor,en son yogun bi sut geliyt,o son sut mu oluyor ki?

Yumusakken cok beklemek gerekiyr.Yarim saati buluyr benim.Ilk basta yogun olarak gelen sut 30-40 cc anca yapiyr.Sonra sagdikca bi daha artyr.

Vay anneeem neler yaşamışsın gerilmek bile yeterli bu işlerde hem güldüm hemde gerildim.... Hiç sorma bu zalımın gızları bi başlıyor yazmaya bazen de ara ki bulasın piyasadan kayboluyorlar :)) şaka bi yana geçmiş olsun canım... Bebiş nasıl daha iyi değil mi ameliyatdan bu yana

Poponun kenarlarından bakılıyo cnm bezin cırtlarını açıyorsun o kadar..radyasyon yok..
Kuzucuğum onu biliyırumda yani haliyle 4. Ya benim ki :)) sadece acaba 3 senede yapılma işlemi mi değişti diye merak ettim radyasyon denilince noluyo dedim bi anda yinede sağol canım❤

Bence oyle canim.Biberon damak yapısini bozuyrmus.Disleri yamuk cıkıyr

Kımıde emzık ıcın dıyo bunu. Esım duymus ılk haftlarda geldı bunu dıyo bana fzla verme emzık dıs yapısını bozuyoms dıye. Smdı kendı her gak guk dedgnde emzık nerde dıyo hemen

Bir çay bardağını bebek mi içiyo sen mi içiyorum?

Ben arada kendı ıctgm rezeneden verıyorum.. sallama cay olarak ıcıyorm bn ondn ıkı cay kasıgı falan verdm ıkı kere onnda hepsı mıdeye gtmedı zaten agznn kenarndan aktı

Kımıde emzık ıcın dıyo bunu. Esım duymus ılk haftlarda geldı bunu dıyo bana fzla verme emzık dıs yapısını bozuyoms dıye. Smdı kendı her gak guk dedgnde emzık nerde dıyo hemen
:)) Emzik buyuk kolaylik canim.Keske alsa bizimkide.Arabaya bindigimzde uyanik olursa bazen cok huysuzlaniyr.Tuttrmaya calisyrm emzigi,kesinlikle almiyr.4 cesit emzik denedim.

Gece kaç saatte bir kalkıp emziriyorsun canım
Ben 2saatte bir olayına dayanamıyorum artık
Şöyle 3-5saat uyumak istiyorummm
Bu gece 7 saat uyudu oğlan. Doktor elleme diyor. Burda da paylaştık. Bırakın gece uyku kavramınolsun bebekte. Sana da yazık. Can mı dayanır. Yat uyu

Çok şükür gayet iyi şu anda

Yumusakken cok beklemek gerekiyr.Yarim saati buluyr benim.Ilk basta yogun olarak gelen sut 30-40 cc anca yapiyr.Sonra sagdikca bi daha artyr.
Benim işte ilk başta ne gelirse o
Tekrar bi akım gelmiyor
Benim makineyle alakalı galiba
Avent daha iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…