2017 Aralık Anneleri

umudunu-kaybetme
Canım saat 2de emmesi içim kaldırdım ve 1saat uğraştım
Nasıl kızdı ağladı
Ya gazı vardı ya uyandığı için ağladı
Zorla ikna ettim memeye emmesi için
Uyuklamaya başlayınca emmeye başladı
Zor zamanlar beni bekliyor
Şimdi tekrar kaldırıcam korkuyorum

Nıye kaldrıyosm cnmcokmu uyumstu brak uyusun.. bnde smdı korkarsk aldm kucagıma gozunu tepeye dıkıyodu yıne zorla kendme cevrdm tıkadım agzına memeyı emıuo 15 dkdr

K Koala_anne tecrübeli bir anne olarak sana sormak istedim bu durumla karşılaşan ve çare bulan varsa yardımcı olur mu lütfen? Üç aylık olduk biz çok şükür ama başından beri geçmeyen bir hırıltı var pazartesi 6. Farklı doktora götürdüm artık yorulduk bütün doktorların söylediği burnunu serum fizyolojik ile temizle burun pompası kullanma ciğerler temiz. Son gittiğimiz doktor evin ısısı 22 geçmesin dedi 23 derecedeydi 22ye aldı bu sefer de öksürük başladı böyle gıcık tutmuş gibi özellikle geçeleri öksürüyor. Sadece bir doktor besin alerjisinden bahsetti süt ürünleri yumurta et sırayla Denedim yok geçmiyor hırıltı. Alerji testine de almadılar. Aslında bronşit ya da astım olacak diye çok korkuyorum bu hırıltının geçmesi olan fikri olan var mı?

Madem öyle dediler sen de öyle yap Canım. Dediğin gibi işlerine nasıl geliyorsa öyle yapıyorlar

Nıye kaldrıyosm cnmcokmu uyumstu brak uyusun.. bnde smdı korkarsk aldm kucagıma gozunu tepeye dıkıyodu yıne zorla kendme cevrdm tıkadım agzına memeyı emıuo 15 dkdr
Yok emmedi benimki
Memede sür birikti
Hadi içsin dedim
İçmedi sağcam mecbur biraz
Keşke uyandırmasaydım

Ne bilim canim sağlık ocagindaki Bu ebeyle gittiğim doktor takıntı yaptırdılar bana kiloyu belki benim kizim milyon olacak
Ya sinir ediyor böyle drlar. İllaki ya stres yaptırıp sütümüzü azaltacaklar sonra da gelsin mamalar. Zaten kilo durumu ırsi. Bursa'da yaşıyordum daha önce oradaki drumuz da takılmazdı hiç kiloya. Benle eşimin boyunu falan sorar ona göre normal derdi. Sonuçta uzun boylu kilolu yapılı insanın bebeği de öyle olur. Ama zayıf Ve minyon anne babanın çocuğu da minyon olur. Hasta olmasın bebekler yeter.

Yok emmedi benimki
Memede sür birikti
Hadi içsin dedim
İçmedi sağcam mecbur biraz
Keşke uyandırmasaydım

Eslla benımkıde bayada sertlesıyo ama ben sagöıyorm cok acıtıyo cnku ıyannca sert olanı verıuorm bardaktan ıcer gbı ıxıyo masallah emnce rahatlıuotm.. eskı usul elden pompalı var btane cok mwcbr kalrsam azcık sagıyorm zaten ıkı uc sırınga sagıyorm o anlık ıcaın dıye tamamına ugrasamm uc bes saatı bulur heralde.. denıcez her yolu canım baska bı uolu kuralı yok bebek bıyyöenn anladgm kadaryla

Allah kolaylık bersın cmö cok zordr bız ıkı hafta ugrastk yenı gectı allah kolaylık. Versn bu derece ısınıdr anlams deglm bıtane var bzıım termometre ew sobalı su an duvarda 27 gosterıyo eger dogruysa 22 sogk olr benve cnku su an gauey ıyı ıcerısı

Canım geçmiş olsun bahsettiğin nasıl bir hırıltı bilemedim ama peteğin üstüne koyduğum su biter ve nemsiz ortamda uyursak benimkinde de oluyor bide bunu dene istersen

Benim makine de tam sağmıyormuş bunu iyice anladım
Sağdıktan sonra elimle yapıyorum son süt geliyor
En azından yumuşatmış oldum
Dolu beklemesin üretim devam etsin :)

Canım geçmiş olsun bahsettiğin nasıl bir hırıltı bilemedim ama peteğin üstüne koyduğum su biter ve nemsiz ortamda uyursak benimkinde de oluyor bide bunu dene istersen
Petek üstünde sürekli su duruyor ayrıca gece uyutmadan önce buhar makinesini acıyorum ama yok değişen bir şey olmuyor

Geceden beri uyuyor
Uyanası da yok
Uyandırınca kızıyor
Ellemiyim bakalım 1-2saat uyanır herhalde
Gece uyutmayacak diye korkum bir de

eveet burdaym anamlarda bende kaliyo martin ilk haftasına kadar sonra yalnix bakicam bebiye artk beni bakirkoye ziyarete gelirsnz:)) yerim kafayi diye dusunuyrm
Aman iyi olun kuzum brn biliyorum dilek okuyordur mutlaka ama meşguldür diye ama arada yaz bi ses ver canım iyi olduğunu bilelim maşAllah yavrunuda öp bizim yerimize ❤

Canım evin nemini ayarlayın kuru olabilir kuru kısa öksürük kuru nemsiz havadan olur, çocuk dr undan ziyade bu işin uzmanına gösterin bebeklere çocuklara bakan kulak burun boğaz proflar var sırf bu dalla ilgilenen bi araştır derim, ayrıca çocuk drları klasik hep aynı laf.... İhmal etme gerçekten bu işi bilen uzman lazım çünkü evet astım veya bronşite yada kronik sinüzite çevirir Allah korusun ayrıca canım odanın dercesinin 22 olması iyi çünkü sıcak ortam daha çok kurutur ve üstünü sıkı giydir dereceyi düşürdüğünde ama dikkat et terlemesin kontrol et sürekli bu işler gerçekten zor....

Kiz sen zayifmissin baya ne guzel iste esim bana yuruyen arabaya döndün deyip duruyo
Kolay değil dogum yaptın kuzum hemen kilo vermemi beklemesin senden esin yuruyen araba ha bende eşime diyecem artık evlendikten sonra çok kilo aldı en son 90 kiloydu boyda var adam da ben yanında.çocuk gibi kalıyorum minyon olduguma onun.için eşim biraz kilo al.diyor su son günler çok yiyorum diye 2 kilo almışım ama sigara icmememin de etkisi var herhalde 11 aydır icmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…