Canım çalışıyorum ben de öğretmenim aöa ücretsiz izne ayrıldım bizim de ihtiyaç var da rapor alsam hakka girmiş olacağım. Eylül'de başlayacağım inş. Keşke mümkün olsa da 2 yıl çalışmasam bebeklikleri çok güzelInsal
Insallah canım. Sen çalışıyor musun peki?
Cnm ultrason radyosyon yaymaz ki öyle olsa hamileyken rahatlıkla giremezdik..Insallah kuzum ben.başka bi doktora gidelim diyorum eşim radyasyona maruz kalmasın diyor
Ben de cok sut olmadigi icin pek rahatsz olmuyrm canım :)) Agri,sizı olmuyr.Bugun cok sertti sadece.Sagayim bari yine usenmedenMemeler beni rahatsız ediyor ama. Sen nasıl dayanıyorsun?
Aynen öyle. Bak ne güzel ücretsiz izne sorun çıkaran yok en azından . Benim annem de sınıf öğretmeni. Senin branşın ne? Hangi okul canım?Canım çalışıyorum ben de öğretmenim aöa ücretsiz izne ayrıldım bizim de ihtiyaç var da rapor alsam hakka girmiş olacağım. Eylül'de başlayacağım inş. Keşke mümkün olsa da 2 yıl çalışmasam bebeklikleri çok güzel
Gece kaç saatte bir kalkıp emziriyorsun canımBen de cok sut olmadigi icin pek rahatsz olmuyrm canım :)) Agri,sizı olmuyr.Bugun cok sertti sadece.Sagayim bari yine usenmeden
4 saat iyi yine canim.Benim guzel uyursa gece 6-7 saati buluyor.Bu ara uyku agir basıyr.Esim de bosver,yat dinlen diyr.Hic canim istemiyr o zmn.Bi de diyorum eskiden 2 yasina kadar emzirenler sagiyrlarmiydi da o kadar uzun sure emzirebildiler.Bosverr diyip yatiyorumBenim bir göğsüm 4saat bekliyor
2saatte bir tek meme emdiği için
Ona takmış durumdayım
Acaba ondan mı üretim artmıyor?
Daha sık mı boşalması lazım?
Eğer öyleyse sağma işine dönmem lazım ki çok zor geliyor
Aslında üşenmesek de sağsak
Mutlaka bir yerde işimize yarar
3ay süresi var sonuçta
Gece sürekli bir o meme, bir diğeri döndük durduk
En sonunda süt çıkardım buzluktam
Zaten 3 poşet vardı biri gitti :)
Ben o isi biraktim canim.Gece 6 saat emmeden uyudu.En son korktum ,kaldrdimGece kaç saatte bir kalkıp emziriyorsun canım
Ben 2saatte bir olayına dayanamıyorum artık
Şöyle 3-5saat uyumak istiyorummm
Sırıngayla beslemek zor olmuyor mu canim?Benim bir göğsüm 4saat bekliyor
2saatte bir tek meme emdiği için
Ona takmış durumdayım
Acaba ondan mı üretim artmıyor?
Daha sık mı boşalması lazım?
Eğer öyleyse sağma işine dönmem lazım ki çok zor geliyor
Aslında üşenmesek de sağsak
Mutlaka bir yerde işimize yarar
3ay süresi var sonuçta
Gece sürekli bir o meme, bir diğeri döndük durduk
En sonunda süt çıkardım buzluktam
Zaten 3 poşet vardı biri gitti :)
Aslında usenmemek lazım.Bence etkiliyor.Sagincada emme saati geldgnde ayni sut birikmis oluyr.7-8saat benim için çok
Bikaç kere bende uyuyakalmışım benimde kalmıştı
Sütüm ancak yetiyor bana göre
Uzun kalması da üretimi etkilemez mi
Zor evetSırıngayla beslemek zor olmuyor mu canim?
Doğru diyosunAslında usenmemek lazım.Bence etkiliyor.Sagincada emme saati geldgnde ayni sut birikmis oluyr.
Kesinlikle oyle canim.Caresiz kalinca ben de oyle yapayim.Biberona alismamalari cok ii olacak.Buyuk kızim 4-5 yasins kadar keci sutu icerken ,kokusu gelmesin diye biberonla icti.Simdi disleri sorunluZor evet
Çok fazla içemiyor
Sıkılıyor bir süre sonra
Çıngırakla idare ettik dün
Biberona alışıp memeden emmez diye biberondan vazgeçtik
Bende en azından 3saatte bir kalkayım bari gece
Doğru diyosun eskiden alarm kurup mu kalkıyorlarmış
Bebek uyanınca emiyormuştur
İngilizce öğretmeniyim Canım. Adanadaydı tayin ama memlekete Adıyamana aldım yazın. Zaten 2.5 aya da taşınacağızAynen öyle. Bak ne güzel ücretsiz izne sorun çıkaran yok en azından . Benim annem de sınıf öğretmeni. Senin branşın ne? Hangi okul canım?
Gece kaç saatte bir kalkıp emziriyorsun canım
Ben 2saatte bir olayına dayanamıyorum artık
Şöyle 3-5saat uyumak istiyorummm
Benimki de gün içinde 1 yada 2 kez yapıyor öyle..ben hemen ayağa kalkıp hem geziyorum hem sallıuprum öyle emziriyorum o zaman emiyor..biraz emdikten sonra memeyi çıkarınca emziği verip uykuya geçiriyorım cnm..ben gazdan yapıyor diye düşünüyorum..ilk yapmaya başladığında Dr a sordum Dr ilk uç ay normal ama 3 aydan sonra bunu yapıyor dersen ultrason kan idrar tahlili yapardım dedi..Emmek ıstememek degl bu cnm ya coglık cıglıga aglamazkı emmek ıstemese alr agzına memeyı oynar yanar oyun yapar ıkı ceker bırakt ac olmadgnda oyle yapıyo ama anlamıyorum. Dun hem ustune uzandım yattgı yerdn on dk emzrdm actı yanı neyse hayrlısı bakalım gecer elbet bnlarda rabbım korusun esrgesn ewlatlarımızı bıezwdr sabır kolaylk versın . Aminnn
Poponun kenarlarından bakılıyo cnm bezin cırtlarını açıyorsun o kadar..radyasyon yok..Canım kalça ultrasonu iki yana jel sürülüp yapılmıyor mı kasık yukarısına.. Acaba son 3 senede değiştide benim mi haberim yok yani radyasyon yok bildiğim
Benimki de gün içinde 1 yada 2 kez yapıyor öyle..ben hemen ayağa kalkıp hem geziyorum hem sallıuprum öyle emziriyorum o zaman emiyor..biraz emdikten sonra memeyi çıkarınca emziği verip uykuya geçiriyorım cnm..ben gazdan yapıyor diye düşünüyorum..ilk yapmaya başladığında Dr a sordum Dr ilk uç ay normal ama 3 aydan sonra bunu yapıyor dersen ultrason kan idrar tahlili yapardım dedi..
Benimki de gün içinde 1 yada 2 kez yapıyor öyle..ben hemen ayağa kalkıp hem geziyorum hem sallıuprum öyle emziriyorum o zaman emiyor..biraz emdikten sonra memeyi çıkarınca emziği verip uykuya geçiriyorım cnm..ben gazdan yapıyor diye düşünüyorum..ilk yapmaya başladığında Dr a sordum Dr ilk uç ay normal ama 3 aydan sonra bunu yapıyor dersen ultrason kan idrar tahlili yapardım dedi..
Benim bir ara emmeme sorunu da vardı yaKesinlikle oyle canim.Caresiz kalinca ben de oyle yapayim.Biberona alismamalari cok ii olacak.Buyuk kızim 4-5 yasins kadar keci sutu icerken ,kokusu gelmesin diye biberonla icti.Simdi disleri sorunlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?