2017 Aralık Anneleri

Son süt bembeyaz oluyor sıktığımda görüyorum
Önsüt de şeffaf gibi sulu sulu
5-10dakika emmesi yeter ama aktif emmesi lazım
Bazen uyuklarken yavaştan emiyor
Aşıları yaptırdınız dimi siz
Biz daha yaptırmadık salı yaptırcaz
Ateş falan olmaz umarım

Ücretsiz izin konusunda bi kaç şey merak ediyorum musaitseniz acaba cevap verebilirmisiniz süreç nasıl işliyor? Maaş almadan kaç gün önce başvurmak gerekiyor,sadece okul idaresine dilekçe vermek yetiyor mu? Ben de öğretmenim önümüzdeki ay başlamam gerekiyor rapor işi malum sıkıntılı bu dönemi de kapatmak istiyorum

Mesela @dilekylmz22 yok bayadır

Anladım canım.Yaptrdik. O gun cok huzurszdu.3 defa calpol verdim.Atesi 37lerdeydi hep.Istersen gitmeden 1 cay kasigi ver.Atesin yaninda agri da rahatsz ediyrdur.Minicik kollari,bacaklari agriyrdur

Bu gece 7 saat uyudu oğlan. Doktor elleme diyor. Burda da paylaştık. Bırakın gece uyku kavramınolsun bebekte. Sana da yazık. Can mı dayanır. Yat uyu
Aynen katılıyorum sana benimde doktorum artık gece 2 saatte bir kalkmana gerek yok bırak uyusun acıkınca zaten kendi uyanır dedi. Bende o gunden beri uyandirmiyorum. Geceleri 12 de emzirip yatırıyorum 4te 5 te bazen 6da bile uyandığı oluyo acıkma durumuna göre.

En gec 5ine kadar haber vermek grrekiyrmus.Bizim maaslar o zmn yapiliyrmus.Ben de 12 subatta ayrilacaktim,gec kalmısim.Eger o tarihte ayrilsaydim maas haricinde vergiler de geri alınacakmis.Yani 4000 tl odeme yapacakmisim geri.Cok da anlamiyorum gerci.Simdi raporla idare etmeye calısiyorum.

ben okuyrmda yazamiurm eskisi gibi.bide genelde meme sut muhabbeti oldgu icin pek katilamiyrm mama ilr buyudugmz icin :)).cok sukur uyku duzeni haric hic bi sorunumz yok iki bucuk aylik olduk teyzeleri sesli gulmeler agular kafamizda dik artk huysuz inadiz ayrıca:)

Dilek buralardadır hissediyorum:)) ama meşguldür büyük ihtimalle babası rahatsızlanmıştı ya onlardaydı belki halen gitmemişlerdir iyi olsun da babası iyilerdir inşAllah
eveet burdaym anamlarda bende kaliyo martin ilk haftasına kadar sonra yalnix bakicam bebiye artk beni bakirkoye ziyarete gelirsnz:)) yerim kafayi diye dusunuyrm

Kımıde emzık ıcın dıyo bunu. Esım duymus ılk haftlarda geldı bunu dıyo bana fzla verme emzık dıs yapısını bozuyoms dıye. Smdı kendı her gak guk dedgnde emzık nerde dıyo hemen
Ben emzik olayına inanmıyorum hepimiz emzikle büyüdü hatta abim 4 yaşına kadar bırakmamış ama maşallah dişler inçi gibi. Şimdiki şekil bozuklukları ilaçlardan Ve gdolu yiyeceklerden bence

2. Aydaki aşılar ateş yapıyor Canım. Bebekten bebeğe değişiyor tabi. Takip etmelisin. 3 gün banyoda yasak

Tabi Canım yardımcı olurum bildiğim kadarıyla. Maaşlar genelde ayın 5-6 sı gibi yapılıyor. Maaşlar yapılmadan bildirmekte fayda var böylece geri ödemeyle uğraşmazsın. İdareden idareye değişiyor dilekçe işi kimi bir hafta kala de versen sıkıntı etmiyo kimi de 15 gün önce istiyor. Sen bir yokla idareni. Sadece okul idaresine dilekçe vermen yeterli tabi Doğum raporunu da vermiş olman gerekiyor. Bildiğim ve yaptıklarım Bunlar. Kafana başka bir şey takılırsa sorabilirsin. Kolay gelsin

Canım ben dün milli eğitimi aradım 20 martta iznim bitiyor ücretsiz izin için dilekçemi ne zaman vermeliyim dedim. İzin bitmeden veremezsiniz bittikten sonra verirsen de geri ödemeyle uğrasman gerek dediler. 14 nisana kadar rapor al 5 nişan gibi de dilekçeni ver dediler. Yine rapora bulaşmış olucam nasıl işlerine gelirse öyle yönlendiriyorlar

Ben emzik olayına inanmıyorum hepimiz emzikle büyüdü hatta abim 4 yaşına kadar bırakmamış ama maşallah dişler inçi gibi. Şimdiki şekil bozuklukları ilaçlardan Ve gdolu yiyeceklerden bence

Neye kıme ınanacagımı saardım bnde allımın yettgnce kafama ne yatarsa onu yapmaya calısııyorm allaha emanet tum yavrular

:)) Emzik buyuk kolaylik canim.Keske alsa bizimkide.Arabaya bindigimzde uyanik olursa bazen cok huysuzlaniyr.Tuttrmaya calisyrm emzigi,kesinlikle almiyr.4 cesit emzik denedim.

Ben bu konuda sanslıyım galıba ışk aldgm emzıgı emıuo ıkı tane aldım ıkısınıde verıuorm aynı türden

Anladım canım.Yaptrdik. O gun cok huzurszdu.3 defa calpol verdim.Atesi 37lerdeydi hep.Istersen gitmeden 1 cay kasigi ver.Atesin yaninda agri da rahatsz ediyrdur.Minicik kollari,bacaklari agriyrdur

ATesn kac olmadı lazmmısko 37 cokmu

Bizdeki ne görülüyor canim da doktordakinden fazlabtartiyorsa bizim kiz zayıflamış oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…