Çok uykusu gelmiştirEmmek ıstememek degl bu cnm ya coglık cıglıga aglamazkı emmek ıstemese alr agzına memeyı oynar yanar oyun yapar ıkı ceker bırakt ac olmadgnda oyle yapıyo ama anlamıyorum. Dun hem ustune uzandım yattgı yerdn on dk emzrdm actı yanı neyse hayrlısı bakalım gecer elbet bnlarda rabbım korusun esrgesn ewlatlarımızı bıezwdr sabır kolaylk versın . Aminnn
Canım kalça ultrasonu iki yana jel sürülüp yapılmıyor mı kasık yukarısına.. Acaba son 3 senede değiştide benim mi haberim yok yani radyasyon yok bildiğimInsallah kuzum ben.başka bi doktora gidelim diyorum eşim radyasyona maruz kalmasın diyor
Peki doktorun tartisiyla aynı çıkıyor mu kuzum çıkan kilo ben daha yeni başladım bana kalsa ben hergün tartarim da eşim takıntı haline getiririm diye pili sakladı
Kızzz tamam bibdaha ilkel olanı kullanacağım :))Atın havanızı atın ooohhh
Memeler beni rahatsız ediyor ama. Sen nasıl dayanıyorsun?Ben sagma isini bıraktjm.Bi gogus 7-8 saat duruyr.Kotu mu yapiyrm?Ilerde sagdgm sutler ise yarar da yetmezse cok pisman olurum
Radyasyon yok aynenCanım kalça ultrasonu iki yana jel sürülüp yapılmıyor mı kasık yukarısına.. Acaba son 3 senede değiştide benim mi haberim yok yani radyasyon yok bildiğim
Aynen canım malesef bazı bebekler çok terler ve bu genetik oluyor genellikle bunun için yapacak bir şey yok ne yazık ki ilerde sinizüt olmaması için çok dikkat etmek lazım yatarken avcunun içinde mendil olsun ağız bezleri varya alışkanlık haline getir uyku arası bile silersin istem dışıK Koala_anne
Benim kızın yatarken ya da emerken boynu ve kafası çok terliyor
Arada bez koyuyorum hemen siliyorım falan ama gece sersemi bazen yapamıyorum
Hasta olcak diye korkuyorum
Bu ter işi genetik mi?
Sizin bebişler de terliyor mu kafadan?
Evet yani sonuçda bi ultrason daha çekilir en fazla tekrardan onda da yok yaniRadyasyon yok aynen
Film çektirse orada var
Ama ultrasonda radyasyon yok ki
İnş yardımcı olurlar ya.Evet, özel sektördeyim.
Canım bizim dr ayda 500 gr alıyorsa yeterli dedi. Sen de takma kafanaKizlar ya evdeki tartilar ne kadar guvenilirdir kizim 9 günde 180 gram almış yarın kontrol ha kilo alımı için sizce kilo alımı az mi doktora gotirsem mi kı aslında hiç de götürmek istemiuoru
Insallah canım. Sen çalışıyor musun peki?İnş yardımcı olurlar ya.
Terliyor Canım benimki de. Emmek için çok uğraştıklarından terliyorlar. Dikkat etmek lazım. Terleyip kalınca hasta oluyorlar. Benimkinin boğazında da balgam va bu sabah. Dün dışarı çıktık ondan mı anlamadımK Koala_anne
Bu ter işi genetik mi?
Terliyor Canım benimki de. Emmek için çok uğraştıklarından terliyorlar. Dikkat etmek lazım. Terleyip kalınca hasta oluyorlar. Benimkinin boğazında da balgam va bu sabah. Dün dışarı çıktık ondan mı anlamadımK Koala_anne
Bu ter işi genetik mi?
Insal
Insallah canım. Sen çalışıyor musun peki?[/QUOTE. Ben de çalışıyorum Canım. öğretmenim ama Şubat 15de ücretsiz izne ayrıldım. Bizim de ihtiyaç var ama rapor işi halka girmek olur diye almak istemedim pek. Kızım da da 1 yıl ücretsiz izin almıştım arkasından da 2 numara yetişince nerdeyse hiç bırakmamış oldum. Eylül'de başlayacağım inş çalışmaya. Elimden gelse 2 sene çalışmam bir daha geri gelmeyecek bu güzel günleri.
Asıl ne kadar veriyosun canım rezene yi?Kızlar rezeneyi deneyin kesinlikle çok etkili oldu bizim kızda gaz sancısı diye bisey kalmadi uyku da düzene girdi .bilseydim bu kadr etkili daha önce den kullanırdım gaz damlalarına verdiğimiz paralara yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?