kizlar benim kanim cok dusuk. tahlillerde cok dusuk cikti. demir ilaci kullaniyorum. bugun kontrole gittim ipaci gunde 2 ye cikardii. sizce ilac disinda ne yapmaliyimm.
tesekkrler cnmm. yumurta hic yiyemiyorumm yaa.Et yemelisin cnm yeşillik, dalak, pekmez her gün yumurta aklıma bunlar geldi.
Allah tez vakitte yüzünü güldürsün canım sağlıkla hayırla tekrar nasip etsin inşallahKızlar bebegim melek olmuş kalp atışı gene yok kurtaj olcam korkuyorum. Hem kendimi boşlukta hissediyorum üzülüyorum hem de allahın takdiri böyleymiş diyorum. Rabbim size saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Bana da dua eder misiniz rabbim çok bekletmeden daha sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
Benimde hiç belirtim Yok mide bulantım hiç olmadı çok hafif göğüslerde hassasiyet var o kadar herkes farklı yaşıyor bu süreci inşallah sağlıkla hayırla kucaklamakta nasip olurGecen kasiklarim cok agriyordu.akintimda cok sari renkte.ama bu iki gundur kasiklarim agrimiyor akintim devam ediyor ama.korkuyorum acaba bir sorun mu var.kendimi hamile gibi hissetmiyorum.
Sorma, aynen öyleymiş..Şimdi beni 2li tarama stresi bastı..Bir sürü yorum okuyorum..Yok kalbinde yok böbreğinde yok beyninde vs. bir ton sorunlu hamilelikŞu endişelenmelerimiz hiç bitmeyecek nasipse, çocuklarımız 50 yaşına da gelse hep aynı olacak. Resmen annelik Rahimde başlıyor
Sorma, aynen öyleymiş..Şimdi beni 2li tarama stresi bastı..Bir sürü yorum okuyorum..Yok kalbinde yok böbreğinde yok beyninde vs. bir ton sorunlu hamilelikAllahım hiçbirimizi böyle şeylerle testetmesin..Sağlıkla evlatlatımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Canım gece okudum , gozun aydın olsun kalp atıslarını gormussunBak işte okumayacaksın, bakmayacaksın en önemlisi kötüyü çağırmayacaksın, her şeyin en güzeli olacak hep öyle düşün.
Olumlu bakıyoruz ve bol bol dua ediyoruz hepimiz ve karnımızdakiler ONA emanetler
YETERLİ DEĞİL DEDİ SADECE. İYİ OLDUM SANIP BIRAKMA VEYA KANAMANIN RENGİ AÇILINCA İYİYE GİDİYOR SANMA DEDİ.Kanama alanımı var cnm dozunu niye yükselti birşey dedimi
YETERLİ DEĞİL DEDİ SADECE. İYİ OLDUM SANIP BIRAKMA VEYA KANAMANIN RENGİ AÇILINCA İYİYE GİDİYOR SANMA DEDİ.
Canım gece okudum , gozun aydın olsun kalp atıslarını gormussun
Darısı gormeyen kaldımı bılmıyorum yavas yavas buyuyoruz ama :) Onların basına olsun ınsallah
İnşallah canım sorunsuzca ınsallahCanım çok teşekkür ederim, valla keyfim yerine geldi doktorda her şey yolunda deyince kendimi artık hamile moduna soktum. Sonuna kadar inşallah hep beraberce
hafif akıntı içinde kahverengi lekeler vardı baya açıldı şu anda renk ama doktor rengin açık olması çok önemli değil iyi olduğun anlamına gelmez 3 ay 200 mg günde 3 defa porogestan kullanacaksın dedi
hafif akıntı içinde kahverengi lekeler vardı baya açıldı şu anda renk ama doktor rengin açık olması çok önemli değil iyi olduğun anlamına gelmez 3 ay 200 mg günde 3 defa porogestan kullanacaksın dedi
Sadece bebiş 6+4 günlük bende son adet tarihime göre 7+1 günlüğüm, doktor bu sorun değil geç döllenmiştir ama canavar gibi kalp atışı dedi hafif takılır gibi oldum sonra üzülme dedimİnşallah canım sorunsuzca ınsallah
bır arkadasında oyle demıstı ama sonradan yakalamıstı arayı merak etme sen Allahın ıznıyle ınsallahSadece bebiş 6+4 günlük bende son adet tarihime göre 7+1 günlüğüm, doktor bu sorun değil geç döllenmiştir ama canavar gibi kalp atışı dedi hafif takılır gibi oldum sonra üzülme dedim