2017 Aralık Anneleri

beren20 beren20 canım cok gecmıs olsun sımdıden, Allah bunları unutacak acılar yasatmasın ınsallah. Daha once bızde yasadık malesef hayat bazzen boyle olabılıyor, yeterkı pes etme
Sağol canim rabbim yasatmasin inşallah bir daha. Bebegime 18 ay sonunda aşılama sonucu kavusunca yıkıldım ama yapacak bisey yok. Rabbim hayirli ve sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Sağol canim rabbim yasatmasin inşallah bir daha. Bebegime 18 ay sonunda aşılama sonucu kavusunca yıkıldım ama yapacak bisey yok. Rabbim hayirli ve sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

çok üzüldüm ama yıkıldım demeyin, allah nelerle sınıyor ne kadar hasta zor durumda çocuk var. dilerim en kısa zamanda sağlıkla kavuşacaksınız evladınıza. geçmiş olsun, her an hepimizin başına gelebilir allahın takdiri.

Test sonuçlarımda idrar yolu enfeksiyonu ve karaciğer enzimlerimde yükseklik gördü. Takip edeceğiz haftaya aynı testlerden bir daha yapacağız bakalım inşallah normale döner. O kadar su içmeme rağmen bu enfeksiyon nasıl olur ya :KK43:

çok üzüldüm ama yıkıldım demeyin, allah nelerle sınıyor ne kadar hasta zor durumda çocuk var. dilerim en kısa zamanda sağlıkla kavuşacaksınız evladınıza. geçmiş olsun, her an hepimizin başına gelebilir allahın takdiri.
Sağol canim rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin inşallah. Rabbim daha büyük acılar yasatmasin

beren20 beren20 canım ne zaman kürtaja gideceksin doktora mutlaka sor ne kadar beklemelim diye bazen doktorlar korunmayın diyor inşallah birdahaki ay daha güzel haberler alırız :dua:

beren20 beren20 canım ne zaman kürtaja gideceksin doktora mutlaka sor ne kadar beklemelim diye bazen doktorlar korunmayın diyor inşallah birdahaki ay daha güzel haberler alırız :dua:
Doktorum kongreye gidecekmiş haftaya pazartesi yapacak. Bak üç ay sonra hamile kalirsin üzülme sağlıklı gebelik değilmiş falan dedi baska konuşmadık ayrıntılı bilgi verir herhalde. İnşallah canim bir dahaki ay olmasa bile rabbim tez zamanda tekrar bu mutluluğu yasatsin

Doktorum kongreye gidecekmiş haftaya pazartesi yapacak. Bak üç ay sonra hamile kalirsin üzülme sağlıklı gebelik değilmiş falan dedi baska konuşmadık ayrıntılı bilgi verir herhalde. İnşallah canim bir dahaki ay olmasa bile rabbim tez zamanda tekrar bu mutluluğu yasatsin

Amin canım rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizin başına gelebilecek bir olay gebelik diyoruz kolay zannediyoruz ama her saniyesi önemli aslında. Rabbim son yaşadığın acı olay bu olsun inşallah güzel günlerin yakın olsun

Cnm Cok gecmis olsun inan cok üzüldüm.. Rabbim güç ve sabır versin insAllah. Lütfen umutsuzluğa kapilma o kadar çok mucize bı şekilde bebisine kavuşan ciftler varki.. Allah'ım insAllah tez zamanda sizinde yüzünüzü guldursun hata çifter çifter bebiş nasip etsin insAllah:))) :KK200::KK200::KK200::KK200:

Merhaba taze anneler. 9 aydır ateş testi, lh testi, o bu şu derken çok şükür bebeğime kavuştum. Ama kavuşmamla birlikte sorunlar da başladı.

3 haftadır kahverengi leke görüyorum. bazen bir iki gün kesiliyor. İki kere ciddi kanamaya döndüğü de oldu.

Progestan kullanıyorum. Bir kere de iğne vuruldum.

Doktor kanama alanı kesenin altında, rahim ağzına yakın, düşecek bir bebeğe benzemiyor dedi. Etrafında veya üstünde olsaydı kanarken keseyi de iterdi dedi. 2 saatten fazla ayakta kalmadan günlük hayatına dönebilirsin dedi.
Ben emin olmayıp bir doktora daha göründüm o da, 12 hafta olana kadar yemeğini dahi yatakta ye dedi. 3 haftadır yatıyorum. Bir kaç kere kısa yürüyüşe çıktım. Onun dışında hep evdeyim.. :KK17:

Kalbini duydum, minnoşu da gördüm. :emir_bebek:

Bir sürü kan ve idrar testi yapıldı, onları göstereceğim bugün doktora. İnşallah bari onlar yolunda gidiyordur. Normalde artık ayda 1 gitmem gerekiyor kontrole ama düşük tehdidi dolayısıyla her hafta kontrol altında olmam lazım..

Ama ben inanıyorum, herşey güzel olacak. :dua:

Merhaba taze anneler. 9 aydır ateş testi, lh testi, o bu şu derken çok şükür bebeğime kavuştum. Ama kavuşmamla birlikte sorunlar da başladı.

3 haftadır kahverengi leke görüyorum. bazen bir iki gün kesiliyor. İki kere ciddi kanamaya döndüğü de oldu.

Doktor kanama alanı kesenin altında, rahim ağzına yakın, düşecek bir bebeğe benzemiyor dedi. Etrafında veya üstünde olsaydı kanarken keseyi de iterdi dedi. 2 saatten fazla ayakta kalmadan günlük hayatına dönebilirsin dedi.
Ben emin olmayıp bir doktora daha göründüm o da, 12 hafta olana kadar yemeğini dahi yatakta ye dedi. 3 haftadır yatıyorum. Bir kaç kere kısa yürüyüşe çıktım. Onun dışında hep evdeyim.. :KK17:

Bir sürü kan ve idrar testi yapıldı, onları göstereceğim bugün doktora. İnşallah bari onlar yolunda gidiyordur. Normalde artık ayda 1 gitmem gerekiyor kontrole ama düşük tehdidi dolayısıyla her hafta kontrol altında olmam lazım..

Canım çok geçmiş olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini

Cnm Cok gecmis olsun inan cok üzüldüm.. Rabbim güç ve sabır versin insAllah. Lütfen umutsuzluğa kapilma o kadar çok mucize bı şekilde bebisine kavuşan ciftler varki.. Allah'ım insAllah tez zamanda sizinde yüzünüzü guldursun hata çifter çifter bebiş nasip etsin insAllah:))) :KK200::KK200::KK200::KK200:
Çok sağol canim inşallah rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Selam canım öncelikle gözünaydın..Bende çok yoğun olmasada 2 kez lekelenme yaşadım ve banada doktor full istirahat verdi. Bende h.sonları arabayla dolaşmak dışında sürekli evde dinleniyorum..Umarım bugün sonuçlarında doktor güzel şeyler söyler, bizide haberdar et lütfen..Allah tüm yavrularımızı bize bağışlasın inşallah..

Canım vardır bunda da bir hayır.Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllah

kızlar ben ameliyat olduğumdan beri özele gidiyordum bundan 14 gun önce bebe gim 7 hafta 3 günlüktü bugün tahlil için devlet gittim malum ultrason aletleri pek gelişmiş değil ve bebe gim 7 hafta 6 günlük çıktı aslında 9 hafta 2 günlük olması lazımdı acaba ultrason farkından mi yoksa gelişmesi mi yavas çok korktum gerçi yarın özele git cem gene ama korkum ağır bastı bilen varsa olabilme ihtimali nedir o arada ozelde vajinal muayene oldum hep devlette karından bakıldı sizce herşey normal midir :KK43:

kızlar ben ameliyat olduğumdan beri özele gidiyordum bundan 14 gun önce bebe gim 7 hafta 3 günlüktü bugün tahlil için devlet gittim malum ultrason aletleri pek gelişmiş değil ve bebe gim 7 hafta 6 günlük çıktı aslında 9 hafta 2 günlük olması lazımdı acaba ultrason farkından mi yoksa gelişmesi mi yavas çok korktum gerçi yarın özele git cem gene ama korkum ağır bastı bilen varsa olabilme ihtimali nedir o arada ozelde vajinal muayene oldum hep devlette karından bakıldı sizce herşey normal midir :KK43:
Canım bebeginin kalp atışları var mıydı. Eğer kalp atışları varsa hiç korkma ilk haftalarda bazen bebek geriden gelebilirmis ilerleyen zamanlarda o açığı kapatirmis. Bir diğer ihtimal dediğin gibi usg cihazından dolayı olabilir. Vajinal Usg karından ultrasona oranla 8cm daha yakınmış yanlıs hatırlamıyorsam o yüzden de olabilir. Kendi Dr una git için rahatlasın. Allah bebeğini sana bağışlasın

Canım bebeginin kalp atışları var mıydı. Eğer kalp atışları varsa hiç korkma ilk haftalarda bazen bebek geriden gelebilirmis ilerleyen zamanlarda o açığı kapatirmis. Bir diğer ihtimal dediğin gibi usg cihazından dolayı olabilir. Vajinal Usg karından ultrasona oranla 8cm daha yakınmış yanlıs hatırlamıyorsam o yüzden de olabilir. Kendi Dr una git için rahatlasın. Allah bebeğini sana bağışlasın
çok sağol canım Allah razı olsun kalp atışı vardı şükür Rabbime de korktum iste geriden gelince

Canım bişey soracaktım kalp atim hızı yüzde 97 ne oluyor. Benim ultrason kağıdında da yüzde 91 yazıyordu anlamamıştım ne olduğunu. Yüzde 91 az mı acaba. Ne olduğunu bilmediğim için soruyorum canım

Kalp atım hızını bilmiyorum canım evde kağıt bana %97 sağlıklı bir gebeliğin olur dedi istatistiklere göre diyede ekledi.
bir sürü test yapmıştı ya ona ve kalp atışına bakıp söyledi.

merhabalar. bn de aralik annesi olacagim hayrlisiyla.. 2. cocugum. 1 kizim var 4 yasina girecekk. allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsinn. ins.

Evet canım allahın takdiri deyip tevekkül ediyorum ama suan bosluktayim inşallah geçer. Sağlıklı olsa niye kalbi dursun diyorum teselli buluyorum. İnşallah dedigin gibi olur da cok beklemeden saglikli bi hamileligim olur canim dogal yoldan. Desteğin icin çok sağol.
canimm hic uzulme. tabi uzulne demk kolay. ama tessi et kndini. bunu en iyi sen yapabilirsin. rzbbim tez zamnda verir ins. bir bebis. hem boyle durumlardan sonra cok cabuk hamile kaliniyirmuss. icini ferah tut.

Dedim ya canım hamile kalabilmen bile çok önemli, düşüğün bir ayağı içerde olur derler Allah sana en sağlıklısını versin hepimizede.

1 hafta beklemek sana zarar vermez mi canım gerçi belki kürtaja gerek kalmaz kendiliğinden düşük olur.

kizlar benim kanim cok dusuk. tahlillerde cok dusuk cikti. demir ilaci kullaniyorum. bugun kontrole gittim ipaci gunde 2 ye cikardii. sizce ilac disinda ne yapmaliyimm.

X