- 3 Mayıs 2012
- 1.388
- 1.576
Selam kizlar 7+2 gunlugum ama bulantilarim hala yok.normal mi bu
Dün berbattı midem ama bugün çok iyiyim ben çok uyuyorum öyle böyle değil işe gelmek nasıl eziyet bana anlatamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kizlar 7+2 gunlugum ama bulantilarim hala yok.normal mi bu
bır arkadasında oyle demıstı ama sonradan yakalamıstı arayı merak etme sen Allahın ıznıyle ınsallah
ya bılemıyorumda hanı 2'lı 3'lu ve 4'lu hepsı yapılacaksa buınların malıyetıyle harmony test aynı kapıyamı cıkacak acaba dıye dusunuyorum acank fıyatıda bıraz pahalı geldı 2700 tl dedı dun bır arkadas buradanCanım sen harmony testini yaptıracak mısın? bende arada kaldım yaptırsam mı bilemiyorum
Canım akıntı nin rengi normalde ne renk. Benden de akıntı geliyor ama baya açık sarı bi renk ben de Dr a sormayi unuttum ve akıntı geldikçe tedirgin oluyorum. Acaba sarımtrak akıntı da risk grubunda mihafif akıntı içinde kahverengi lekeler vardı baya açıldı şu anda renk ama doktor rengin açık olması çok önemli değil iyi olduğun anlamına gelmez 3 ay 200 mg günde 3 defa porogestan kullanacaksın dedi
ya bılemıyorumda hanı 2'lı 3'lu ve 4'lu hepsı yapılacaksa buınların malıyetıyle harmony test aynı kapıyamı cıkacak acaba dıye dusunuyorum acank fıyatıda bıraz pahalı geldı 2700 tl dedı dun bır arkadas buradan
Bende bu testlerı ozel sıgorta karsılıyor mu dıye sormam lazım ama benımde kontrolum 29 mayısta tamda ıkılı zamanı gıdıyorum yanıEvet okudum bende bilemedim, üç hafta sonra gideceğim doktora sorayım bakalım ne diyecek, bana ikili ve dörtlüyü yapmıştı üçlüye gerek yok demişti oğlumda tabi 6 sene önce.
Canım ben de aynı senin gibiyim midem bir gün iyi bir gün kötü. Neden böyle acaba tam bir istikrar yok bulantım da:)) bi diyorum mide bulantısından ölüyorum bi diyorum bulantilarim geçti herhalde. Ama uyku hali hep varDün berbattı midem ama bugün çok iyiyim ben çok uyuyorum öyle böyle değil işe gelmek nasıl eziyet bana anlatamam
@trkn0709 @fertuha angel_lovee hercal @Vitae @Panda86 annekusu @misschery @Eskiden_periydiM @Happybug @sessizcekimsesizce canlarim allah razı olsun çok sağolun desteğiniz ve dualariniz için. İnşallah dualariniz en hayırlı ve tez vakitte kabul olur. Sizler de güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla kucaginiza alırsınız bebeklerinizi inşallah.
Allh sen de razı Olsn cnm.. gönlünü ferah tut rabbim inşşh en yakın zamn da kucağını doldursun amin
Canım ben de aynı senin gibiyim midem bir gün iyi bir gün kötü. Neden böyle acaba tam bir istikrar yok bulantım da:)) bi diyorum mide bulantısından ölüyorum bi diyorum bulantilarim geçti herhalde. Ama uyku hali hep var
Erik yiyorum bende ama sanırım b.kunu cıkardım bundan bıle bulanmaya basladım. Hadı kusalım :)şimdi gene bulanıyor hay allah ya
Saati saatine uymuyor durumumuz. Benim de ağzımda o kötü tat var ama dünkü gibi bulantidan olmuyorum. Yorgunlukla alakalı olduğuna eminim artık. Benim kasiklarimda sanki her an adet olacakmışım gibi ağrı devam ediyor ya. Bazen seyrek oluyor bazen sık. Mesela bugün çok fazla oldu hatta her an var sanki. Ay iyice kafayı yedim paranoyalarlaşimdi gene bulanıyor hay allah ya
Erik yiyorum bende ama sanırım b.kunu cıkardım bundan bıle bulanmaya basladım. Hadı kusalım :)
Bu sabah tuvalete gırdım kızlar cok affedersınız , kucuk abdestımı yaptım cok ozur dılerım dondum sıfona basacakken klozete baktım ve kusmaya basladım
Saati saatine uymuyor durumumuz. Benim de ağzımda o kötü tat var ama dünkü gibi bulantidan olmuyorum. Yorgunlukla alakalı olduğuna eminim artık. Benim kasiklarimda sanki her an adet olacakmışım gibi ağrı devam ediyor ya. Bazen seyrek oluyor bazen sık. Mesela bugün çok fazla oldu hatta her an var sanki. Ay iyice kafayı yedim paranoyalarla
Erik yiyorum bende ama sanırım b.kunu cıkardım bundan bıle bulanmaya basladım. Hadı kusalım :)
Bu sabah tuvalete gırdım kızlar cok affedersınız , kucuk abdestımı yaptım cok ozur dılerım dondum sıfona basacakken klozete baktım ve kusmaya basladım
Sende de var mı bel ve kasık ağrısı. Benim belim kopacak gibi kasiklarimda öyle ama bende miyom yok. Bebek büyürken mi ağrı yaparmış. Aman o büyüsün de ben razıyım ağrıya sızıya:))dün dr dedim karnım belim kasıklarım feci ağrıyor bebek büyüyor ondan ve miyomların ağrı yapıyor dedi
bız her aksam meyve sefası yapıyoruz ya cok sanslıyız kıraz, erık, cılek, nektarı kayısı ohoo cok guzel seyler yıyebılırız.erik bende çok yedim şuanda sen yazında ağzımdan resmen su aktı ahahaha, akşam evde kütür kütür yiyeyim tuzlu tuzlu. oğlumda benim gibi tuzlu yiyor yazık çocuğa elinden de alamıyorum
bız her aksam meyve sefası yapıyoruz ya cok sanslıyız kıraz, erık, cılek, nektarı kayısı ohoo cok guzel seyler yıyebılırız.
Buarada bende tuzla sevıyorum ama cok yememeye calısıyorum tuzlu , ısyerıne getırıyorum sız ara ogun yemıyormusunuz ? ben duramam ayol yemezsem kusarım
Sende de var mı bel ve kasık ağrısı. Benim belim kopacak gibi kasiklarimda öyle ama bende miyom yok. Bebek büyürken mi ağrı yaparmış. Aman o büyüsün de ben razıyım ağrıya sızıya:))
Bebeler iyi olsun da miyom da önemli değil kist te. Herşeyin tedavisi var yeterki onlar sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin :)olmaz mı hemde nasıl benim miyomlarım oluşmuş şaşırdı dr hatta senin rahmin tertemizdi ne yapmış bu bebe dedi :)
Cok normal canım bulantı cok kötü benim Allahtan fazla olmadı ama bulantısı cok olanları okuyorum eminim cok zordur . Anneminde hiç bulantısı olmamış bana diyor sen bana cekmemişsinSelam kizlar 7+2 gunlugum ama bulantilarim hala yok.normal mi bu