Ben de uyandıramıyorum bazen canımAltını acarkan de uyanmıyor mu?
Antibiyotik başladık işte bizUsuyrlar canim ya biz farkinda olmadan.Bizim de surekli burun tıkaniyr.
Kuzucuk ya.Yetyrdyr ona giden.Kıs bebegi ne zormus ya.Bizim de 3 gndr bez sızdryyr.Gece buz gibi ustune degstryz.Hic oyle bisey olmuyrdu.2 nunaraya gectik.Buyuk mu geliyr kiAntibiyotik başladık işte biz
İlerlemesin hırıltısı dedi doktor
Dün ilk verdik püskürttü yarısını
Yarısını da gaz çıkarırken çıkardı
İlaç vermek de zor ki bebişlere
Yutmuyor ağzında bekletiyor bir de
Dik konuma getirince akıtıyor ağzından
Canim burda sariligi dua okuyarak hem annenin hem bebinin gozkapagi ile burnun arasından jiletle kesiyorlar gerçekten slde sariligi geçenlere şahit oldum ama ben cesaret edemem yavrum için caninin yanmasına dayanamamEsım dedı dun annesı demstr kesın . Neyı kesıyolar neye cesaret edemıuosn
Ben mümkün olduğunca kapıyı avlamaya calisyotum canim günde 3 defa pencereyi açıp havalandiriyorum temiz hava girsin diye ama sürekli soba yanarsa usutur mu ki canim bizim hiç sönmüyor sobaOda yoruyo bazen cnm ıyanıkken yarm saatte bı emıuo snra kusuyo fazlasını ust baş batıyo boynu ıslanıyo hergn degstrıyorm kıyafetnı ama yınede korkuyom ustcek dıye malum ee sobalı kapı acılnca antreden nasıl ruzgar gelıyo
Acinca uyaniyor canim onun icin emzirmeden once altini degisqtiriyorum ama gece de ne kadar sobaa yansa da soguk oluyor çok fazla alt değiştirmek istemiyorum pisletmeden değilse gündüz her emzirmeden once altini degistiriyorum daha huzurlu oluyorAltını acarkan de uyanmıyor mu?
Canim bende dayanamayıp bağırdım bizim ki öğleden sonra başlıyor huysuzluga akşam 9 10 kadar devam sürekli kucak istiyor bende omzuma alıyorum sakinlesiyor neyse dün rüzgar vardı komur yakıyoruz biz içerisi komur koktu eee odayı havalndirmam lazım pencere kapı açtım bizim kız bas bas bagiririyor kucak diye zaten komur kokusuna buz gibi hava eklendi yatagindan kaldirirsam hasta olacak bende mecburen oda havalanincaya kadar anlamasına seyirci kaldim o ağladı ben ağladım bide bağırdım el kadar bebege sonra BI de oturup bunun için ağladım öpmeye kiyamadigim bebegime bağırdım ya sonrada defalarca özür diledim sanki beni anliyormus gibi anlayacagin hepimiz aynı durumdayız uykusuzluk sinir bide bebislerin huzursuzlugu derken allah affetsin istemdisi bağırıyoruz bazen2.30 saat mücadele etti benimle sıpa. Mememin ucu kan gibi görünüyor,sanki kanamişta kan kurumuş içinde gibi. Tutup kafasiyla geriye çekiyor defalarca. Etlerimi koparıyor sanki. Anlayamadığım bir huysuzluk. Gece de 10 da yataga gieldik 1 de uyuduk. Memede uyumuşyu hapşırdım ve o benim 2 saatine mal oldu.agziyla tuttu sürdürdü, tuttu çekti. Gece de uyudu yataga koyarken uyandı daha da tam uyumuş sayılmaz. Çığlık cığliğa emzirdim. Nasıl iyilesecek bu yara ben emziremiyorum ağrıdan. Çok bağırdım bebeğe, sonra da vicdan yaptım okşadım sevdim kafasını. Seni seviyorum oglum dedim. Çok dengesizlestim artık benip psikolojim bozuldu iyice. Şimdi de vızıldayıp geri yatıyor. Derin uykuda değil.
Bizde de almiyordu ben.bugece mecburen zorla verdim canim degilse 6 saat aclik normal degilBenim de almamaya başlamıştı biberonu
Uykusu geldiğinde önce uyutup sonra veriyorum yoksa içmiyor
Kaç kere boşa gitti
Benim bebiş bir gün güzel emse diğer gün ağzına almıyor
emzik niyetine kullansa beni keşke
Başlarda böyle değildi, çok emerdi, memede kalırdı uyurdu
Şimdi bir sinir
Kucağıma alıyorum gezdire sallaya bazen
10-15dakikalıı bir olay benim saatlerimi alıyor
Bu da çok yoruyor bence bizi
Altını açmam bende ise yarıyor ama herzaman acamiyorum hasta olacak diye diğerleri bende de pek.ise yaramıyor geec kac defa ilik suyla yüzünü boynunu ellerini ensesini sildim yok uyanmadi ama bence ikmizin bebilerin anatomisi ayni emzik biberon emme savaslarimiz ayniBen de uyandıramıyorum bazen canım
Derin uykudaysa altını açmam, yüzünü silmem,
dik tutmam çok işe yaramıyor
Aynı seyleri yaşıyoruz cNim zaten hickirikla birlikte kusuyorlar o hickiriga uyuz oluyorumSurekli em sonra kus konra gaz sancısı sonra hickirik sonra yorgunluktan uyuyamama. Her gün böyle
Aynı seyleri yaşıyoruz cNim zaten hickirikla birlikte kusuyorlar o hickiriga uyuz oluyorum
H ickirigin çözümü de yok canim emzirince geçiyor ama onda da sutun cigerlere kaçan ihtimali var ben de onun için artık emzirmiyorum hickirik tutunca da çok agliyorBu gece tam uyudu hickirik yuzunden uyandı
Bizim de kakalar beline kadar geçiyorKuzucuk ya.Yetyrdyr ona giden.Kıs bebegi ne zormus ya.Bizim de 3 gndr bez sızdryyr.Gece buz gibi ustune degstryz.Hic oyle bisey olmuyrdu.2 nunaraya gectik.Buyuk mu geliyr ki
Zaten buraya da yazıp dertleşmesem iyice bozulacak kafamAltını açmam bende ise yarıyor ama herzaman acamiyorum hasta olacak diye diğerleri bende de pek.ise yaramıyor geec kac defa ilik suyla yüzünü boynunu ellerini ensesini sildim yok uyanmadi ama bence ikmizin bebilerin anatomisi ayni emzik biberon emme savaslarimiz ayni
1 numara bagladim tekrar.Nolcak bakalim canim?Usumezler ins.Bizim de kakalar beline kadar geçiyor
Babası gazını çıkarcam diye ayaklarını spor yaptırıyor
Ondan galiba
Ya da dediğin gibi büyük mü ki
Buz gibi sürekli değiştiriyoruz
İnşallah üşütmem
Şu havalar ısınsa dimi artık
İyi yapmışsın tabiBizde de almiyordu ben.bugece mecburen zorla verdim canim degilse 6 saat aclik normal degil
cok fazla emiyor demekki bebek cok emmekten de gaz olur ve hickirik midesi buyudugunden derler.bizimde ole oluyo bazen oburlugu tutuyo sonrasi gaz ve yarim saat süren hickirikSurekli em sonra kus konra gaz sancısı sonra hickirik sonra yorgunluktan uyuyamama. Her gün böyle
1 numara da sıkmasın kontrol et canım1 numara bagladim tekrar.Nolcak bakalim canim?Usumezler ins.
bezi baglarken arka tarfini uzun tut sirtina dogru on taraf kasikta kalsin.göbekleri de dustu sonucunda.bende ole baglaynca siziyo hemen bele dogru bi kac tane citcitli gitti benim.1 numara bagladim tekrar.Nolcak bakalim canim?Usumezler ins.
Sürekli emmeye çalışıyordu. Tutup ceke ceke agliyordu. Sonra sana meme falan yok dedim omzuma aldım kocaman geğirdi. Midesinde gaz vardı haklısın. Ayaklarina dikkat etmedim gece. Ben hep battaniyeye sariyirum pek anlaşılmıyor batyaniyeden.Tutup tutup çekme gaz sancısından olurmuş canım
Ayakları da tepik tepik yapıp sallıyor muydu?
Ben süt yok diye çekip bırakıyor sanıyordum,ayaklarını itip çeker, eliyle memeye vururdu
Sonra gaz sancısından olduğunu anlamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?