2017 Aralık Anneleri

Usuyrlar canim ya biz farkinda olmadan.Bizim de surekli burun tıkaniyr.
Antibiyotik başladık işte biz
İlerlemesin hırıltısı dedi doktor
Dün ilk verdik püskürttü yarısını
Yarısını da gaz çıkarırken çıkardı
İlaç vermek de zor ki bebişlere
Yutmuyor ağzında bekletiyor bir de
Dik konuma getirince akıtıyor ağzından

Kuzucuk ya.Yetyrdyr ona giden.Kıs bebegi ne zormus ya.Bizim de 3 gndr bez sızdryyr.Gece buz gibi ustune degstryz.Hic oyle bisey olmuyrdu.2 nunaraya gectik.Buyuk mu geliyr ki

Esım dedı dun annesı demstr kesın . Neyı kesıyolar neye cesaret edemıuosn
Canim burda sariligi dua okuyarak hem annenin hem bebinin gozkapagi ile burnun arasından jiletle kesiyorlar gerçekten slde sariligi geçenlere şahit oldum ama ben cesaret edemem yavrum için caninin yanmasına dayanamam

Ben mümkün olduğunca kapıyı avlamaya calisyotum canim günde 3 defa pencereyi açıp havalandiriyorum temiz hava girsin diye ama sürekli soba yanarsa usutur mu ki canim bizim hiç sönmüyor soba

Altını acarkan de uyanmıyor mu?
Acinca uyaniyor canim onun icin emzirmeden once altini degisqtiriyorum ama gece de ne kadar sobaa yansa da soguk oluyor çok fazla alt değiştirmek istemiyorum pisletmeden değilse gündüz her emzirmeden once altini degistiriyorum daha huzurlu oluyor

Canim bende dayanamayıp bağırdım bizim ki öğleden sonra başlıyor huysuzluga akşam 9 10 kadar devam sürekli kucak istiyor bende omzuma alıyorum sakinlesiyor neyse dün rüzgar vardı komur yakıyoruz biz içerisi komur koktu eee odayı havalndirmam lazım pencere kapı açtım bizim kız bas bas bagiririyor kucak diye zaten komur kokusuna buz gibi hava eklendi yatagindan kaldirirsam hasta olacak bende mecburen oda havalanincaya kadar anlamasına seyirci kaldim o ağladı ben ağladım bide bağırdım el kadar bebege sonra BI de oturup bunun için ağladım öpmeye kiyamadigim bebegime bağırdım ya sonrada defalarca özür diledim sanki beni anliyormus gibi anlayacagin hepimiz aynı durumdayız uykusuzluk sinir bide bebislerin huzursuzlugu derken allah affetsin istemdisi bağırıyoruz bazen

Bizde de almiyordu ben.bugece mecburen zorla verdim canim degilse 6 saat aclik normal degil

Ben de uyandıramıyorum bazen canım
Derin uykudaysa altını açmam, yüzünü silmem,
dik tutmam çok işe yaramıyor
Altını açmam bende ise yarıyor ama herzaman acamiyorum hasta olacak diye diğerleri bende de pek.ise yaramıyor geec kac defa ilik suyla yüzünü boynunu ellerini ensesini sildim yok uyanmadi ama bence ikmizin bebilerin anatomisi ayni emzik biberon emme savaslarimiz ayni

Kuzucuk ya.Yetyrdyr ona giden.Kıs bebegi ne zormus ya.Bizim de 3 gndr bez sızdryyr.Gece buz gibi ustune degstryz.Hic oyle bisey olmuyrdu.2 nunaraya gectik.Buyuk mu geliyr ki
Bizim de kakalar beline kadar geçiyor
Babası gazını çıkarcam diye ayaklarını spor yaptırıyor
Ondan galiba
Ya da dediğin gibi büyük mü ki
Buz gibi sürekli değiştiriyoruz
İnşallah üşütmem
Şu havalar ısınsa dimi artık

Zaten buraya da yazıp dertleşmesem iyice bozulacak kafam
Aynı dertleri sorunları paylaşıp destek oluyoruz ya birbirimize
Rahatlıyorum
Yoksa eşime kalsa uyanınca emer
Aç olsa zaten uyanır
Ama yok bizim modeller uykuyu tercih ediyor :)

1 numara bagladim tekrar.Nolcak bakalim canim?Usumezler ins.

Bizde de almiyordu ben.bugece mecburen zorla verdim canim degilse 6 saat aclik normal degil
İyi yapmışsın tabi
Ben 2 kere kusturdum ya öyle çok korkuyorum biberondan da artık
Gerçi benimki ağlıyordu ben ağzına tuttum ondan kaçırdı
Memede de sürekli kaçırıyor aslında
2 seferdir yine güzel emziremedim
Ayakta gezdirirken ne kadar emdiyse

1 numara bagladim tekrar.Nolcak bakalim canim?Usumezler ins.
1 numara da sıkmasın kontrol et canım
Ne kadar da olsa bacaklar etlendi
Bu arada geçen sefer tartıya çişli bezle çıkmıştı
Dün temiz bezle tartıldı
Kaç gram fark ettirir ki
30gram falan :)

Sürekli emmeye çalışıyordu. Tutup ceke ceke agliyordu. Sonra sana meme falan yok dedim omzuma aldım kocaman geğirdi. Midesinde gaz vardı haklısın. Ayaklarina dikkat etmedim gece. Ben hep battaniyeye sariyirum pek anlaşılmıyor batyaniyeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…