2017 Aralık Anneleri

Habalar ıyıce sogudu oglmdada hırıltı var baya gelıyo aspiratorle ceknce sık sıkta cekmek ıstemıyorm zararı olr dıye.ewde sobalı ınsallah hasta olmaz oglum rabbım korusun hepsınıde

Iyanıkken 45 dkda bı emıyo bızımkıde snrada kusuyo fazla gelınce

6 saattir bir bebek acikip uyanıp emmek istemez mi zorla uyandırmaya çalışıyorum yine uyanmiyor

Bızımkıde aksam 7den snra 4 5 saat uyumuyo

Hastaneye giderken pusetine koyuyoruz emziği de veriyoruz birazcık oyalıyor
Yoksa kesinlikle durmuyor onda
Gerçi daha ağlamadan eve dönemedik
Dönüş yolunda emziği ittirip ağlamaya başlıyor bizimki de
Aynı bizim kızı tarif etmişsin su emzik alan sürekli ekmek isteyen bebeklere hayranim

Aynı bizim kızı tarif etmişsin su emzik alan sürekli ekmek isteyen bebeklere hayranim

Oda yoruyo bazen cnm ıyanıkken yarm saatte bı emıuo snra kusuyo fazlasını ust baş batıyo boynu ıslanıyo hergn degstrıyorm kıyafetnı ama yınede korkuyom ustcek dıye malum ee sobalı kapı acılnca antreden nasıl ruzgar gelıyo

2.30 saat mücadele etti benimle sıpa. Mememin ucu kan gibi görünüyor,sanki kanamişta kan kurumuş içinde gibi. Tutup kafasiyla geriye çekiyor defalarca. Etlerimi koparıyor sanki. Anlayamadığım bir huysuzluk. Gece de 10 da yataga gieldik 1 de uyuduk. Memede uyumuşyu hapşırdım ve o benim 2 saatine mal oldu.agziyla tuttu sürdürdü, tuttu çekti. Gece de uyudu yataga koyarken uyandı daha da tam uyumuş sayılmaz. Çığlık cığliğa emzirdim. Nasıl iyilesecek bu yara ben emziremiyorum ağrıdan. Çok bağırdım bebeğe, sonra da vicdan yaptım okşadım sevdim kafasını. Seni seviyorum oglum dedim. Çok dengesizlestim artık benip psikolojim bozuldu iyice. Şimdi de vızıldayıp geri yatıyor. Derin uykuda değil.

Benim de psikolojim cok bozuk bana yardım edecek kimse de yok herkes cok iyi biliyor her seyi ama bebe iki agladi mi kimse kalmıyor ortada. 40ı cikinca sanki sihirli bir degnekle her sey mahvoldu

Surekli em sonra kus konra gaz sancısı sonra hickirik sonra yorgunluktan uyuyamama. Her gün böyle

Yok alması siringayi cnm biberonla zorla 50 cc verdim içti ama ecel terleri döktüm
Benim de almamaya başlamıştı biberonu
Uykusu geldiğinde önce uyutup sonra veriyorum yoksa içmiyor
Kaç kere boşa gitti
Benim bebiş bir gün güzel emse diğer gün ağzına almıyor
emzik niyetine kullansa beni keşke
Başlarda böyle değildi, çok emerdi, memede kalırdı uyurdu
Şimdi bir sinir
Kucağıma alıyorum gezdire sallaya bazen
10-15dakikalıı bir olay benim saatlerimi alıyor
Bu da çok yoruyor bence bizi

Tutup tutup çekme gaz sancısından olurmuş canım
Ayakları da tepik tepik yapıp sallıyor muydu?
Ben süt yok diye çekip bırakıyor sanıyordum,ayaklarını itip çeker, eliyle memeye vururdu
Sonra gaz sancısından olduğunu anlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…