- 24 Nisan 2015
- 1.014
- 788
- 73
Bence kokumuzdan anlıyorlar
Ben de uyuyana kadar belki 5 defa yatırıyorum uyanıyor tekrar
Hissediyor minnoşlar
Ya gaz,ya kucağımızda kalmak istemeleridir bence
Karınları toksa başka sıkıntıları yoktur bence
Hangi ilaçtı canım
Biz en son nurse harverys aldık o çok ıkınma yapmadı sanki
Gala gaz var ama ayaklarını çek bırak yaptırıp duruyor eşim
Biraz biraz alttan çıkıyor öyle
Üstten bizim de zor çıkıyor
Bizim gece 11 ile 1 arası uykuya dalma seanslarımız var
Uykuya dalana kadar ağlıyor canım
Bırakamıyor kendini
Belkş öyle birşeydir
Kızlar 40 ımız cikmadi daha.Doktor dısinda hic biyere gitmedik.Bugun minigimle ciksam olur mu ki?Yoksa bekleyeyim mi?Cok bunaldim evde
Benim bebegim bugün 48 günlük. 40 cikinca bitti kanama yikandim. Ertesi gün iplikten de ince bir kanama oldu. Bir daha yikandim. 46. Gunde simsiyah bir kan geldi hala devam ediyor. Adet kanaması mi bu acaba?
Doktor bebegimin kasigindaki fitik icin ameliyattan baska care yok dedi. Daha çok ufak. Genel anestezi yapılacak yavrum daha yeni 4.3 kilo olmus bugün 48 günlük. Insan kıyamıyor ama bekletmekte riskiymiş. Ya ağrısı olur da ememezse.
Bizim üstten gazımız genelde çıkmıyor ben de buna bağlıyorum ne yaptıysak beceremedik nasıl çırpınıyor sancı olduğunda.. gaz ilacını bi gün verdim ikinci gün içirmedik daha fazla kasıyor kendini..
Hangi ilaçtı canım
Biz en son nurse harverys aldık o çok ıkınma yapmadı sanki
Gala gaz var ama ayaklarını çek bırak yaptırıp duruyor eşim
Biraz biraz alttan çıkıyor öyle
Üstten bizim de zor çıkıyor
Canım bende dilekle aynı fikirdeyim başka dr lara göstermek de fayda var hemen ilk dr da karar vermeyin hemenDoktor bebegimin kasigindaki fitik icin ameliyattan baska care yok dedi. Daha çok ufak. Genel anestezi yapılacak yavrum daha yeni 4.3 kilo olmus bugün 48 günlük. Insan kıyamıyor ama bekletmekte riskiymiş. Ya ağrısı olur da ememezse.
Oyle diyrlar da Biz de ciktik canım simdi.Evde cok bunaldimBiz çıktık Canm 40 tan önce çıkılmaz mı ??
Tamam canim aksama vereyim insOda aıcaklığında 3 saat, dolapda 3 gün, buzlukda 3 ay canım... Ver biiey olmaz
Ustten cikmayinca alta geciyrmus canim.Karnini omzuna getrerek dene bakalim bi deBizim üstten gazımız genelde çıkmıyor ben de buna bağlıyorum ne yaptıysak beceremedik nasıl çırpınıyor sancı olduğunda.. gaz ilacını bi gün verdim ikinci gün içirmedik daha fazla kasıyor kendini..
Aksamlari cok agliyr.Doktor da gerek yok dedi ama dun mamayi yiyince uyudu canimDolapta 3 gün canım
72 saat
Ben de arada sağıp memede kalmadığı zamanlarda takviye yapıyorum
Sizin de kilo alımınız güzel mamaya gerek yok bence
Sadece bebişlerin memeleri arada dinlendirmesi lazım süt birikmesi için :)
Yatrma canim kesinlikle ondan kaynaklı kivranmalariDoğru diyosun bazen çıkmıyor diyip yatırıyoruz
Ben de çıkarmaya çalışayım yatırmıyım hemen
Kaliyrlar canim korkma.Gazi oldu mu saatlerce uykusuz kaliyr bizimkideBizde sürekli masaj yapıyrz arada zeytin yağı sürüyrm rezene içiyrm düzenli ama dünden beri uyuyamıyr kısa uyku rem uykusuna dalamıyor kucağımdan yatağına bıraktım da 5 dk içinde uyanıyor acaba gazdan mı başka sıkıntısı olmasın Allh korusun bu kadar uykusuz kalabilir mi ki
Kac gunluksnz canim?
Aç kalmıyorlar bence de tam tokluk hissetmemiştir belkiAksamlari cok agliyr.Doktor da gerek yok dedi ama dun mamayi yiyince uyudu canim
Bundan sonra gece sagcam canim.Cok iyi oluyr.Niye doktun ki canim?Aç kalmıyorlar bence de tam tokluk hissetmemiştir belki
Benim de oluyor ara ara
Dolapta sağdığım süt varsa hemen onu veriyorum
Daha buzluğa atamadım poşet almam lazım
Geçen 110cc döktüm nasıl içim acıdı
Evde tartıp duruyorum da bizim tartılardan anlaşılmıyor hiç :)
bebegi omzuna al midesi omzuna dayancak sekilde.avucunun ortasiyla pit pit vur hafif sert olcak sekilde.bide ovalarken asahi yukari degik yukari dogru ovala.bi 5 dakika suruyo bizim.bazende tam ozuma atarken cikariyo.bide gogsune daya gogsunu sirtini yukari dogru sivazla bi yandanda hoplat ole de kolay cikiyoBizim üstten gazımız genelde çıkmıyor ben de buna bağlıyorum ne yaptıysak beceremedik nasıl çırpınıyor sancı olduğunda.. gaz ilacını bi gün verdim ikinci gün içirmedik daha fazla kasıyor kendini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?