2017 Aralık Anneleri

Amin canim insallah hasta olmazlar gerçekten zormus sobali odada bebi büyütmek bize bütün tıkanıklığı hala devam ediyor serum fizyolojik kullanıyorum ki sobani üstünde caydanliklar kaynıyor odanın havası kuru olmasın diye
bendr öyle yzpıyorum canm ama ne kadr etkı edıyo bilmiyorum burnu arada bı tukanıyo sonra kendiliğinden açılıyo 1 ay sonra havalar duzelır canm bız akdeniz bölgesinde oldugumuz için bıze yaz erken gelıcek osmanıye mersin arası cok değil :dondurma:

Eneejım falan kalmadı 7 gbı ıyandı her alsam bule oluyo uokmu bunun bı coZumu:(

Benimki de 3850 doğdu ve dediğin gibi doymuyor ilk baslarda günde üç ölçek takviye yapıyordum şimdi bir aylık oldu günde beş ölçek yapıyorum. Bırakmak istiyorum ama süt yetmiyor doymuyor yavrum :KK43: sütünü sağıp biriktirenlere özeniyorum maşallah size
Canım benimde aynı kiloda doğdu bebeğim seninkiyle... Ama doymuyor diye birşey yok sen nasıl anladın yetmediğini kilomu almıyordu nasıl başladın bu mama olayına

Eneejım falan kalmadı 7 gbı ıyandı her alsam bule oluyo uokmu bunun bı coZumu:KK43:

Az önce emzirme çizelgeme baktım da 1 er saat uyuyup bölüne bölüne toplamda 4 saatlik uykuyla durmusum butun gun. Elim ayagim tutmuyor benim de. Şimdi uyudu ama uyanacak 1 saate ve ben tam uykuya daldgim anda uyanıyorum. Allah yardımcımız olsun

Amin canim insallah hasta olmazlar gerçekten zormus sobali odada bebi büyütmek bize bütün tıkanıklığı hala devam ediyor serum fizyolojik kullanıyorum ki sobani üstünde caydanliklar kaynıyor odanın havası kuru olmasın diye
Burnunun tıkalı olduğunu nasil farkediyorsun?

Benimki 4520 doğdu, sezeryan oldum haliyle sütüm geç geldi mama vermek zorunda kaldık. Ama sütüm az da gelse önce memeyi veriyorum bi süre sonra yaygara kopuyor,doymadığını belli ediyor M merve_1 K Koala_anne

Kzlar bogazm acıyo ıhlamr zencefl bal karısımı ıctm. Baska ne yspanltm. Bebegıme geceemı sutten yada nefesmden öpmeym dımı

Eneejım falan kalmadı 7 gbı ıyandı her alsam bule oluyo uokmu bunun bı coZumu:KK43:
Sizinki tam gaz sancısi canim.Dun bebegim ilk defa bu kadar cok agladi.15-20 dakika canini yakiyrlar gibi:(Actr diye mama yaptik.Cok az icti.Sonra karnina sıcak su koyduk.Onun etkisiyle mi bilmiyorum oyle bi kaka yapti ki her yerine gecmis.Sıkıntisi buydu demekki

Iyılesmek ve bebegıme gecmemesı ıcın napabılrm kzlar:KK43:
Onun yuzune oksurmedigin ve hapsirmadigin surece bisey olmaz canim.Ben bi grip atlattim simdi yine bogazim fena.Dinlenemedgimiz icin bunye zayif dusyr maalesrf.Gecenkini vitamin icerek atlattim.Elevit ictim bikac gun bi de limon.

Onun yuzune oksurmedigin ve hapsirmadigin surece bisey olmaz canim.Ben bi grip atlattim simdi yine bogazim fena.Dinlenemedgimiz icin bunye zayif dusyr maalesrf.Gecenkini vitamin icerek atlattim.Elevit ictim bikac gun bi de limon.

Ohlamur resene zencefıl ballı btkı cayları var onlardan ıcecem balık hapı var bude ınsallah kısa surede geceer ..

su saat olmus hala dogru duzgun uyumadik butun gece miziktadi karni tok.alti kuru.gece gazinida iyi.cikardik suan gozler acik etrafa bakiyor esneyip duruyor ama uyumuyor kafayi yiyecegim uykusuzluktan

Benimki 46 günlük oldu ama ilk günlerde ben de çok vicdan azabı çekiyordum. Bir defasinda uyandı ağladı gece ben de az birsey salladim besigi de yatagimin yaninda. Hemen uyudu bir uyandım ki 4 saat falan olmuş bir üzüldüm aç aç uyudu diye vicdan azabı çekiyordum ama ben de zombi gibiydim o zamanlar
Aynen canim insan vicdan azabı çekiyor aç kalacak diye bugün 28 günlük olduk ama işte daha çok.küçükler

bendr öyle yzpıyorum canm ama ne kadr etkı edıyo bilmiyorum burnu arada bı tukanıyo sonra kendiliğinden açılıyo 1 ay sonra havalar duzelır canm bız akdeniz bölgesinde oldugumuz için bıze yaz erken gelıcek osmanıye mersin arası cok değil :dondurma:
Aynen canim mart ayi gelseydi daha rahat olurdu k bizde bebislerde 2 gündür geceleri kizim bogazindabbalgam var gibi ses çıkarıyor ama gunduz geçiyor klimami aldirsam diyorum onunda sobadan farkı yok ne zormus kış bebisi olmak

Burnunun tıkalı olduğunu nasil farkediyorsun?
Canim nefes alıp verisinden anliyprum 2 gundir de uykusinda balgam var gibi yutkunuuor ki hergun ya aspiratorle yada kulak copuyle temizliyorum sobali oda olduğu icin ee bide sürekli icerdeler bebiler burunları tikaniyor

KuZum elevitte domuz jelatini kullanılıyor. Bilgin olsun. Decavit öneriyorlar. Çok geçmiş olsun.

Kzlar bogazm acıyo ıhlamr zencefl bal karısımı ıctm. Baska ne yspanltm. Bebegıme geceemı sutten yada nefesmden öpmeym dımı
Canim bende bir hafta çektim gribi ki bende astım bronşit var ona rağmen antibiyotik soguk algınlığı ilaci vermedi astimdan dolayı o ksurugum daha da ilerlwmsin diyenoksuruk surubu verdi sadecw dokyor evde balla zeytinyagi varsa ikisi az BI ilit ac karnina sabah ye nane ihlamur ic balli süt ic boğazın yumsasin bide boğazını sıcak tut yemeni falan sar bogazina ben böyle atlattım insallah atlatirsin bir de maskeyle dolas evde bebiye bulasmasin

su saat olmus hala dogru duzgun uyumadik butun gece miziktadi karni tok.alti kuru.gece gazinida iyi.cikardik suan gozler acik etrafa bakiyor esneyip duruyor ama uyumuyor kafayi yiyecegim uykusuzluktan

Ben de 1 saatten fazla uyumadim

Back