2017 Aralık Anneleri

Her aksam 7 ıle 11 12 arası huzursuz oluyo oglum.. az emıyo snra gaz snra bez derken. Dort bes saatı edıyorz hep sureklı aglamıyo ama rahatta durmuyo mızmızlanıyo.. bylemı oluyo kolık bebek
Bu saat aralığında ne oluyo bu bebeklere benimkide 7 den gece 1 buçuğa kadar uyumuyo hep bi ağlama hali memede durma isteği oluyo

Merhabalar herkese:KK54:
Ocak annesi olmayı beklerken ben de aralık annesi oluverdim..
Sağlıkla büyütelim bebeklerimizi, bizim ilk bebeğimiz gerçekten zorlanıyoruz. Allah yardımcımız olsun. Ama herşeye değer, minik mucizemizzz.

Allah bagslasn cnm saglkla hayırla buyutun ınsaalah

Artık sarilik olmaz dimi. Bide doydugunu nasil anlayacam kakasini zaten. Yapamıyor ben.uyarmadan idrardan mi anlayacam kı canim
yok canm sarılık olmaz daha kakasını az yapması daha ıyı aslında kıloya verıyor benim kıde az yapıyo artık gunde 1 sefere indik 25 günde 1 buçuk kılo almıs kızım bebek doydunu bellı eder zaten canm dk tut emdirmeye başlayınca ben öyle yapıyprum 10 dk ile 20 dk arası emiyorsa doyuyodur cış yapmasından anlarsın 7 8 kez cıs yapıyosa doyuyo demektır cokta takmamak lazım aslınds bız cok takıyoruz.

arada bi cay kasigi zeytin yag ver bebiye.kakasi sert değilse kabiz degildr anne sutu kabiz yapmazmis.bizimki kabizdi sertti ta dr a götürdüm kakayi :)) kabiz dedi simdi duzeldi mamayi degstrnce.eger sert degilse uyarma birak ne zaman yaparsa 3 gun yapmayip 4 gunu uyar
sert olup olmadığını nasl anlıcaz kı

Yaa öyle bi anlatmışsın ki fıkra gibi Allah affetsin çok fena güldüm çaput yırtar gibi:)))) demekki çocuğun demesini bekliyormuş her yapmadığında o çocuğu bul desin aa kaka yapmış diye senin ki hemen çaputu yırtar:))) canım şaka bi yana en azından bi tedaviai var canını sakın sıkma Allahın izniyle oda geçer hayrlısı olacak hakkında emin ol evet minnaklar ama en azından bi çaresi var inşAllahhhh hemencecik geçer gider sıkıntısı❤
Insallah canim

Kızlar bnm için büyük olan bi sorunum var kabızlık yaşıyorum ama öyle basit değil makatımda yırtılma oldu her lavaboya gidişimde kan içinde kalıyorum oturtamıyorum bi hep ya ayaktayım ya da uzanıyorum bebeğime bakmakta zorlanıyorum bebeğe de gaz yapar diye bitki çayı falan da içmeye korkuyorum var mı bi tavsiyesi olan çok fena durumdayım
Lavman mı lağman mı deniliyor her neyse ondan aldır yap evde. Fitil mantığıyla kullanılıyor kisa sürede atıyorsun

Kızlar pilim bitti resmen
Ama bebişim yüzünden değil keşke öyle olsa.
Bebiş ziyaretine gelen arkadaşlarım grup grup gelip kalkınca otur kalk yordu baya
Yarıyıl tatili de geldi ya eşim artık yardım edebilir ona seviniyorum
Misafirlerden de gün içinde emziremedim yavrumu
Ben meme teklif ettim de o alamadı gaz sancısından kıvrana kıvrana
Az önce emdi biraz uyuyor çok uzun süre aç kaldı :(
Bu gece çok iyi bakmam lazım telafi ettirmem lazım
Ayrıca bizim de günde 1 kaka ancak oluyor
Beslenmesi için çişi takip etsek yeterli olmaz mı ki?

Kızlar pilim bitti resmen
Ama bebişim yüzünden değil keşke öyle olsa.
Bebiş ziyaretine gelen arkadaşlarım grup grup gelip kalkınca otur kalk yordu baya
Yarıyıl tatili de geldi ya eşim artık yardım edebilir ona seviniyorum
Misafirlerden de gün içinde emziremedim yavrumu
Ben meme teklif ettim de o alamadı gaz sancısından kıvrana kıvrana
Az önce emdi biraz uyuyor çok uzun süre aç kaldı :KK43:
Bu gece çok iyi bakmam lazım telafi ettirmem lazım
Ayrıca bizim de günde 1 kaka ancak oluyor
Beslenmesi için çişi takip etsek yeterli olmaz mı ki?
O misafirler beni de bezdirdi. 40 çıkmadan gelmeye başladılar. Nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyorlar anlamıyorum

O misafirler beni de bezdirdi. 40 çıkmadan gelmeye başladılar. Nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyorlar anlamıyorum
Benim çıktı aslında 42günlüğüz
Ama yanımda kimse yok yalnızım
Mevlüdü bile sonra planlıyorum
Benim başka gelenim olmaz artık biraz daha rahatım

arada bi cay kasigi zeytin yag ver bebiye.kakasi sert değilse kabiz degildr anne sutu kabiz yapmazmis.bizimki kabizdi sertti ta dr a götürdüm kakayi :)) kabiz dedi simdi duzeldi mamayi degstrnce.eger sert degilse uyarma birak ne zaman yaparsa 3 gun yapmayip 4 gunu uyar
Sert değil canim sadece eskisi gibi sulu degil ağızdan verirsem zeytinyağını kusmaz mi canim olmadi bekleyim uyarmiyim popoyu canim belki kendi yapar

Sennle aynı sorunumuz soba canım bı kurtulamadım gttı zor oluyodu smdı cocukla dahada zor oluyo.. bnde ıkı numaraya gecıcem bu paket btsnde yanları zor kavusuyo artuk
Bizim sikiyordu canim yanları gerçi Bu da sıkıyor yanları molfix de mi var sprun onu da bilmiyorum ya sobali evi severdim ama simdi çocukla zor oluyor sıcaklığı nemi ayarlamak mümkün olmuyor

yok canm sarılık olmaz daha kakasını az yapması daha ıyı aslında kıloya verıyor benim kıde az yapıyo artık gunde 1 sefere indik 25 günde 1 buçuk kılo almıs kızım bebek doydunu bellı eder zaten canm dk tut emdirmeye başlayınca ben öyle yapıyprum 10 dk ile 20 dk arası emiyorsa doyuyodur cış yapmasından anlarsın 7 8 kez cıs yapıyosa doyuyo demektır cokta takmamak lazım aslınds bız cok takıyoruz.
Cişini yapıyor canim ama kakamiz 2 3 gune bir artık oluyor emzirme de bazen 15 20 dk gogsumde kalıyor bazen 5 dk kizimin keyfine kalmış maşallah senin kıza da iyi kilo almis bizim kinin kilosu ne alemde bilmiyorum

hasta oldum kızlar hem de felaket bünyem bu uykusuzluğa yorgunluğa dayanamadı :KK42:bademciklerim kulağım gözüm baş ağrım artık boynum başımı taşıyamıyor emzrrken bebeği düşürecem diye korkuyrm üstelik annm ve kaynanam bana yardım etmesine rağmen gerçi memem de durmak istemeseydi anneler bakarken ben dinlenirdim bi türlü emzikte almıyor Allh sizin yardımcınz Olsn tek başına çok zor olurdu.. Allh hepimizin yardımcısı Olsn :KK43:

Back