2017 Aralık Anneleri

Geceleri 4 saat uyuyan kizim bu gece hic uyuması en fazla 15 20 dk daldı geri uyandi karni tok altı temiz kakasini da yaptı gazını da üstten çıkardı ama uyumuyor gogsumde süt kalmadı goguslerim yumsadi emzik gibi kullanıyor beni sonra kusuyor

Canim bende bir hafta çektim gribi ki bende astım bronşit var ona rağmen antibiyotik soguk algınlığı ilaci vermedi astimdan dolayı o ksurugum daha da ilerlwmsin diyenoksuruk surubu verdi sadecw dokyor evde balla zeytinyagi varsa ikisi az BI ilit ac karnina sabah ye nane ihlamur ic balli süt ic boğazın yumsasin bide boğazını sıcak tut yemeni falan sar bogazina ben böyle atlattım insallah atlatirsin bir de maskeyle dolas evde bebiye bulasmasin

Cok haff su an cnm btkı cayıyla gecrr ınsallah ılerlerse öçmaske aldrıyım

Geceleri 4 saat uyuyan kizim bu gece hic uyuması en fazla 15 20 dk daldı geri uyandi karni tok altı temiz kakasini da yaptı gazını da üstten çıkardı ama uyumuyor gogsumde süt kalmadı goguslerim yumsadi emzik gibi kullanıyor beni sonra kusuyor

Emzık almıyomu sennkı

Canim nefes alıp verisinden anliyprum 2 gundir de uykusinda balgam var gibi yutkunuuor ki hergun ya aspiratorle yada kulak copuyle temizliyorum sobali oda olduğu icin ee bide sürekli icerdeler bebiler burunları tikaniyor

Bakgam olrsa öksürük olr demstı doktr

Aynen canim mart ayi gelseydi daha rahat olurdu k bizde bebislerde 2 gündür geceleri kizim bogazindabbalgam var gibi ses çıkarıyor ama gunduz geçiyor klimami aldirsam diyorum onunda sobadan farkı yok ne zormus kış bebisi olmak

Klımada cok saglıklı deegl bnce canım

Canım benimde aynı kiloda doğdu bebeğim seninkiyle... Ama doymuyor diye birşey yok sen nasıl anladın yetmediğini kilomu almıyordu nasıl başladın bu mama olayına
Sezeryan doğum olduğu için süt bir hafta gelmedi gelse bile bir iki damla geliyordu ve yetmedi yavrum sarılık oldu. Doktor süt gelene kadar mama ver dedi. Şimdi süt var aslında mama olmadan da yeter dediğin gibi ama alıştı doymuyor ve uyumuyor. Sadece gece yatarken vercem artık. Kilo alması iyi canım 15 günde yarım kilo almıştı

Benimki 4520 doğdu, sezeryan oldum haliyle sütüm geç geldi mama vermek zorunda kaldık. Ama sütüm az da gelse önce memeyi veriyorum bi süre sonra yaygara kopuyor,doymadığını belli ediyor M merve_1 K Koala_anne
Aynı benimki de sezeryanden dolayı sütüm geç geldi doymadı sarılık oldu mecbur kaldık şimdi de mamayı vermeden uyumuyor yaygarayı koparıyor alana kadar

Kizlar maalesef ben çok hasta oldum ateşim 40 a kadar ciktigi için antibiyotik başladı, bebege geçmiyormus doktor işini ertelemeyin derim basit bi boğaz ağrısıyla başlamıştı benim ki de

Benm genlde onlemını alnca ılerlemıuo ama ındallh gecer.. aslnda gtmm lazm hastaneye ama ertelıuorum

Napıyosunuz kızlar
IMG_3198.JPG

Valla esimle birlikte baktigimizda kahvalti yapmaya firsat bulamiyrm.Lokmalar bogazima diziliyr:KK43:Gecmis olsun canim.Ben de bogaz agrısi basladi tekrar

Sezeryan doğum olduğu için süt bir hafta gelmedi gelse bile bir iki damla geliyordu ve yetmedi yavrum sarılık oldu. Doktor süt gelene kadar mama ver dedi. Şimdi süt var aslında mama olmadan da yeter dediğin gibi ama alıştı doymuyor ve uyumuyor. Sadece gece yatarken vercem artık. Kilo alması iyi canım 15 günde yarım kilo almıştı
Canım benim bencede mamayı sadece gece ver sütün ona yeterde artar bile onun kolayına geliyor çünkü ondan ağlıyor maşAllah kilo iyi almış... Gündüz sadece anne sütü ver

Benm genlde onlemını alnca ılerlemıuo ama ındallh gecer.. aslnda gtmm lazm hastaneye ama ertelıuorum
İnşallah ilerlemez canım gerçekten çok ama çok zor oluyor boğaz ağrısı geniz akıntısı fln onlar geçerde ateş bi yükseldi mi o geçmiyor.. valla ne zormuş bebek bakmak annesi yanında olanlar çok sansli gerçekten

Back