Şimdilik yok canim hametan surerim olması insalah olmazYok benım baya su toplayp kabarmstı cnm sennkı olmaz ınsalalh
Ilk kızimda tek gogusten 3 saatte 100 cc cıkıyrdu simdi o kadar yok100 cc iciyrsa mamaya hic gerek yok canimmAyda 1 kilo alıyrdu.
oda sıcaklığında şu anBen de bazen balkona koyuyrm da sıcaklıgı tutturamazsam diye korkuyrm.Sen nerde saklıyrsn?
Herhalde sürekli ağlar aç oluncaBir bilsem bana yeni dogan yoğun bakim hemşiresi sutun yetersiz gelirse mama takviyesi yap ddi ama ben nasıl anlayacam bilmiyorum bütün gün bunu dert ediyorum kendime canim
Yok yarım saate kendisi uyanıyırBende biberona alismasindan krkuyorym sen yarım saate bir mi u yandiriyorsun ben 2 saate BI uyandiriuorum acaba çok mu uzun sure
Artık sağmıyo musun canımEmerken sesler geliyor canim da ne bileyim ya emmiyorsa yine ayni şeyleri yasarsak kuvez olayı korkutuyo beni biberonu da kullanmak istemiyorum
Ilk zmnlar sutun yokmustr,simdi gelmstr canım.Kaka,cis olayi nasil?Emerken sesler geliyor canim da ne bileyim ya emmiyorsa yine ayni şeyleri yasarsak kuvez olayı korkutuyo beni biberonu da kullanmak istemiyorum
Dinlenemeyince birikmiyr canım.Kaka da azaldi sanki bizde.Sizin nasil?oda sıcaklığında şu an
6 saat falan bozulmadan kalır sanki
Gerçi ev çok sıcak
Şimdi buzdolabına koydum sıcak suya oturtup veririm
Sıcaklığı tutturmak da mesele evet
Bu arada birini emdi birini sağabildim
Ondan da 30cc ancak çıktı
2 saatte bu kadar birikmiş
Benim kızım da yapamadı bütün günDinlenemeyince birikmiyr canım.Kaka da azaldi sanki bizde.Sizin nasil?
De xanım yaa sen diyemiyorsan kaynanan desin böyle durumlarda göndersin güzin ablamısın sen hayretler yaaValla şimdi bende sinir oldum ya komşunun biri gelmiş oturdu kalkmıyor kaynanam cenaze evine gidecek ben gelinle kalırım evde sıkılıyorum diyor ya zaten gece hic uyumadim daha yorgunluğunu atamadim kizi 2 saate bir uyandırmaya çalışıyorum bi de senle mi ugrasacam
Birazdaha durun canım bizimde kabuk gibi bişey var onun dülmesini bekliyorum ıslatırsam tekrar yumuşar diye bende yıkamak istiyorum ama iki gün falan daha bekleyeceğim düşsün öyle yıka benceK Koala_anne bizim gobegimizin yakilan yeri dusmedi daha canim.Yikamayayim di mi bebegi?Bi yikasaydim da kuzucum rahatlasaydi
Canım niye sizin en dış dikişli estetik dikiş yapmıyorlarmı yani yapıştırma ipsiz olandan benim önceki doğumumda en üst dikiş yapıştırma şeklindeydi dikme yoktu iplik yoktu daha kolay iyileşiyor niye dikiyorlar ki halenCnm ben bandı sezeryanın ertesi günü çektim tekrar koymadık.. doktrum eve gider gitmez bandı çek duş al dddi tekrar da koyma daha çabuk toparlar yara dedi.. yarın da dikişleri alacaz
Canım benim bildiğim lahana gaz yaparEwt yanı yanls yaptgmz baey varsa bulerlm ben genelde hergn yarmalı yogrt cırbası ıctm bı dun tarhana ıcm makarna yedım... kelem lahana sarması yıyodm odamı gaz yapıyokı
Canım çiğ yersen gaz yapar pişmişi gaz yapmazKımıde sogan sarmsak sutbyapar dıyo bnde sastm
Oda sicakliginda 3 saatten fazlasi bozar cnm sutu.Benim kızım da yapamadı bütün gün
Şimdi yaptı 2kere
Hatta ilk defa badisine çıktı
Popoyu yıkayalım derken soyunca da halıya çişini yaptı
Kaka sayısı 4ü falan buluyor sanki
Ama bazı bezlerde az kaka oluyor
Saat 3te sağdığım 4-5saat oda sıcaklığında kaldı bozulmamıştır değil mi?
Buzdolabına koydum diğer sağdığımı
Tühhh keske erken gorseydim mesajiBenim kızım da yapamadı bütün gün
Şimdi yaptı 2kere
Hatta ilk defa badisine çıktı
Popoyu yıkayalım derken soyunca da halıya çişini yaptı
Kaka sayısı 4ü falan buluyor sanki
Ama bazı bezlerde az kaka oluyor
Saat 3te sağdığım 4-5saat oda sıcaklığında kaldı bozulmamıştır değil mi?
Buzdolabına koydum diğer sağdığımı
Birinci sorunun cevabını bilmiuorum ama ikinci sorunu bizde yaşıyoruz emdikten sonra çıkatıyo eskiler fazlasını çıkarıyo derler midesini üşüttüğünü sanmıyorum canımYa kizlar size 2 sorumolacak birincisi biliyorsunuz biz meme reddi yaşadık kizimla emdigini sanip kilo kaybı yaşadık şimdi kizim emmeye başladı ama ben gercekten emip emmedigini nasil anlayacam ikincisi bugün bebisim emdikten sonra az kustu midesini usutmemistir dimi
Canım bu humana still tea içmeyi denedini bende faydası oluyo günde 1 fincan içiyorum ikinciyi içtimmi göğüslerim rahatsız ediyoEmiyor emiyor uyumuyor
Kayınvalidem biz de
Hemen mama yapıveriyor
İçiyor tabi bizimki de
Bugün memeyi reddedip biberonla mamayı içince baya ağladım uyumuşum sonra
Ne zaman düzene girecek bu sütüm
Bebeğim her istediği anda yetmiyor 2-3saat geçmesi gerekiyor onun istediği kadar olması için
Bebeğim biberona alışmadan ben bu işi çözemicem galiba
Şimdi içirdim 2 saat sonra tekrar sağıcam bakalım kaç çıkacak
Canım az kusması normal sütün posasını attığını düşün zaten öylede oluyor sürekli kusması foşur foşur ya reflü yada üşütme olur ama emmeden sonra az bişey kusması normal endişelenme, benimki genelde emdikten sonra gazı çıkıuor sonra koyu kıvamlı kusuyor peynirleşmiş şekildeCanim bizde yeni başladı bugün 2 kere emdikten sonra az çıkardı ama 2 sinde de gazını cukarmamisti ben her emzirmeden sonra ya alttan yada üstten gazını çıkarmaya calisiyorum
İdrarının rengini takip et eğer hafif hafif sarıya dönmeye başladıysa aarılığı yavaş yavaş atmaya başlamıştır zaten iyice rengi koyulaştığında çişinin bil ki iyice atıuor sarılığı ben idrarını takip ediyorum dr larda öyle yapın diyor zatenBir bilsem bana yeni dogan yoğun bakim hemşiresi sutun yetersiz gelirse mama takviyesi yap ddi ama ben nasıl anlayacam bilmiyorum bütün gün bunu dert ediyorum kendime canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?