2017 Aralık Anneleri

Ilk kızimda tek gogusten 3 saatte 100 cc cıkıyrdu simdi o kadar yok100 cc iciyrsa mamaya hic gerek yok canimmAyda 1 kilo alıyrdu.
Ben de bazen balkona koyuyrm da sıcaklıgı tutturamazsam diye korkuyrm.Sen nerde saklıyrsn?
oda sıcaklığında şu an
6 saat falan bozulmadan kalır sanki
Gerçi ev çok sıcak
Şimdi buzdolabına koydum sıcak suya oturtup veririm
Sıcaklığı tutturmak da mesele evet
Bu arada birini emdi birini sağabildim
Ondan da 30cc ancak çıktı
2 saatte bu kadar birikmiş

Bir bilsem bana yeni dogan yoğun bakim hemşiresi sutun yetersiz gelirse mama takviyesi yap ddi ama ben nasıl anlayacam bilmiyorum bütün gün bunu dert ediyorum kendime canim
Herhalde sürekli ağlar aç olunca
Gerçi gaz olunca da ağlıyor
Uykuya dalamayınca da

Bende biberona alismasindan krkuyorym sen yarım saate bir mi u yandiriyorsun ben 2 saate BI uyandiriuorum acaba çok mu uzun sure
Yok yarım saate kendisi uyanıyır
Emmek istiyor
Özellikle dünden beri böyle yaptı
Ben de 2-3 saatte bir emzirmeyeçalışıyorum
Hem o şekilde süt de oluyor
Ama yarım saate bir saate uyanınca istediği performansı alamıyor kızıyor

Dinlenemeyince birikmiyr canım.Kaka da azaldi sanki bizde.Sizin nasil?

Dinlenemeyince birikmiyr canım.Kaka da azaldi sanki bizde.Sizin nasil?
Benim kızım da yapamadı bütün gün
Şimdi yaptı 2kere
Hatta ilk defa badisine çıktı
Popoyu yıkayalım derken soyunca da halıya çişini yaptı
Kaka sayısı 4ü falan buluyor sanki
Ama bazı bezlerde az kaka oluyor
Saat 3te sağdığım 4-5saat oda sıcaklığında kaldı bozulmamıştır değil mi?
Buzdolabına koydum diğer sağdığımı

De xanım yaa sen diyemiyorsan kaynanan desin böyle durumlarda göndersin güzin ablamısın sen hayretler yaa

K Koala_anne bizim gobegimizin yakilan yeri dusmedi daha canim.Yikamayayim di mi bebegi?Bi yikasaydim da kuzucum rahatlasaydi
Birazdaha durun canım bizimde kabuk gibi bişey var onun dülmesini bekliyorum ıslatırsam tekrar yumuşar diye bende yıkamak istiyorum ama iki gün falan daha bekleyeceğim düşsün öyle yıka bence

Cnm ben bandı sezeryanın ertesi günü çektim tekrar koymadık.. doktrum eve gider gitmez bandı çek duş al dddi tekrar da koyma daha çabuk toparlar yara dedi.. yarın da dikişleri alacaz
Canım niye sizin en dış dikişli estetik dikiş yapmıyorlarmı yani yapıştırma ipsiz olandan benim önceki doğumumda en üst dikiş yapıştırma şeklindeydi dikme yoktu iplik yoktu daha kolay iyileşiyor niye dikiyorlar ki halen

Oda sicakliginda 3 saatten fazlasi bozar cnm sutu.
Insallah vermemissindir bebise

Tühhh keske erken gorseydim mesaji ((

Birinci sorunun cevabını bilmiuorum ama ikinci sorunu bizde yaşıyoruz emdikten sonra çıkatıyo eskiler fazlasını çıkarıyo derler midesini üşüttüğünü sanmıyorum canım

Herkese hayırlı geceler. Kızlar uykusuz gecelere ben de dahil oldum. Bizim oğlan doymuyor. Sütüm de var elhamdulillah. Bir saat göğsümde kalıyor ama 1 saat sonra bir daha viyaklamaya başlıyor. Sütüm doyurucu değil mi acaba ya. Pekmezli yumurta yiyorum hoşaf içiyorum. Sıvı bol tüketiyorum. Daha ne yapayım bilmiyorum. Bu kadar sık ağlaması uyanması normal mi

Canım bu humana still tea içmeyi denedini bende faydası oluyo günde 1 fincan içiyorum ikinciyi içtimmi göğüslerim rahatsız ediyo

Canim bizde yeni başladı bugün 2 kere emdikten sonra az çıkardı ama 2 sinde de gazını cukarmamisti ben her emzirmeden sonra ya alttan yada üstten gazını çıkarmaya calisiyorum
Canım az kusması normal sütün posasını attığını düşün zaten öylede oluyor sürekli kusması foşur foşur ya reflü yada üşütme olur ama emmeden sonra az bişey kusması normal endişelenme, benimki genelde emdikten sonra gazı çıkıuor sonra koyu kıvamlı kusuyor peynirleşmiş şekilde

Bir bilsem bana yeni dogan yoğun bakim hemşiresi sutun yetersiz gelirse mama takviyesi yap ddi ama ben nasıl anlayacam bilmiyorum bütün gün bunu dert ediyorum kendime canim
İdrarının rengini takip et eğer hafif hafif sarıya dönmeye başladıysa aarılığı yavaş yavaş atmaya başlamıştır zaten iyice rengi koyulaştığında çişinin bil ki iyice atıuor sarılığı ben idrarını takip ediyorum dr larda öyle yapın diyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…