2017 Aralık Anneleri

Tokluktan da uyumazmis bebekler canım.Dun bende uyumadikca mama verdim.Iyice kacti keyfi

Ilk kızimda tek gogusten 3 saatte 100 cc cıkıyrdu simdi o kadar yok100 cc iciyrsa mamaya hic gerek yok canimmAyda 1 kilo alıyrdu.
Benim ikisinden çıktı
Art arda nasıl çıkacak bakalım birazdan sağıcam
Yazarım
100 içmedi canım yarısını içebildi
Uykuya daldı

Çok haklısınız kesinlikle
Sadece yetemiyorum hissi beni yiyip bitiriyor
Yoksa sadece mamayla büyüyen bebişler de çok sağlıklı,akıllı maşallah
Ben de arada kalıyorum bir gün iyi,bir gün az olunca
Kendimi neye alıştırmam gerektiğini bilemedim
Aç kalmasından iyidir tabi ki de!
Önemli olan sağlıklı,huzurlu olması
Bunların hepsini inanın ben de düşünüyorum ta ki bebeğim beni emmeyip memeyle kavgaya tutuşana kadar
Sonra kendimi yıprattığım süreç başlıyor
Sizin de bebeğinize kavuşmanıza almanıza az kalmış, sağlık ve sıhhatle kucağınıza almanızı dilerim
Yazdıklarınız da ilaç gibi geldi
Saolun

Canim ben rezene içiyorum yediğim herşeye kimyon atiyorum resmen telefonumdan çok kimyon elimde

Bnde gnde bı bardak rezene ıcıyorm.. kımyonu yedıgıne ıctgınemı katıyosn cnm bozmuyomu tadını ölcusu galan varmı bıde toz bıldgmz baharat dımı

Bizde de aynı dert kaynanmlarin sobali evi besik orda ama eşim diğer odaya da soba kurdu hayırlısıyla kendi evime gitseydim peki sen sobali odada nasil giyindiriyorsun bebegini

Soba yenı yandgnda baya sıcak oluyo bı zıbın yarm kollu bı takım gydrıuorm ama ew ılıksa veya soba sonmeye basladgnda ıcıne kulotlu corapta gudrıuorm cnm ewın durumuna gore yanı

Sureklı kusuyosa reflu olabılrms ama arada kusması nrmal herlde bzıımkıde kusuyo bazen gazı cıkmadan yattgndada gazla brlkte kusuyo

Sizin bebişler sürekli emmek istediklerinde hep sütünüz oluyor mu ?
Yoksa benim gibi arada takviye mi yapıyorsunuz?

Bu aralar oluyo cok sukr ınsallah doyuyodr akıuo sut emmedgnde ustum ıslanıyo gogs ucum yanı yetıyodr dıye dsnuyorm

Ewe geldk ıkncı gun aglama krızıne grdm gogslerm tas gbı oldu emzıremedım beceremedım sarılık oldu beneggm btaz mama verdık kustu galan hungur hüngr agladım hatrlamak bıle ıstemıyorm ama emın ol stres daha beter yapuyo dedgn gbı mamayla buyuyen bısuru cocuk var saglklı olsn doysun yeter ac kalmasndan ıyıdr

Sureklı kusuyosa reflu olabılrms ama arada kusması nrmal herlde bzıımkıde kusuyo bazen gazı cıkmadan yattgndada gazla brlkte kusuyo
Canim bizde yeni başladı bugün 2 kere emdikten sonra az çıkardı ama 2 sinde de gazını cukarmamisti ben her emzirmeden sonra ya alttan yada üstten gazını çıkarmaya calisiyorum

Bende biberona alismasindan krkuyorym sen yarım saate bir mi u yandiriyorsun ben 2 saate BI uyandiriuorum acaba çok mu uzun sure

Ben emdiğini hızlı hızlı yutkunma sesinden anlıyorum genelde
Ama süt azsa çok duyulmuyor o ses de.
Bu bebişlerin doyduğunu tam olarak nasıl anlarız ki
Bir bilsem bana yeni dogan yoğun bakim hemşiresi sutun yetersiz gelirse mama takviyesi yap ddi ama ben nasıl anlayacam bilmiyorum bütün gün bunu dert ediyorum kendime canim

Bnde gnde bı bardak rezene ıcıyorm.. kımyonu yedıgıne ıctgınemı katıyosn cnm bozmuyomu tadını ölcusu galan varmı bıde toz bıldgmz baharat dımı
Canim alistim artık tadına bulgur pilavina bile koyuyorum kimyon toz olandan
Soba yenı yandgnda baya sıcak oluyo bı zıbın yarm kollu bı takım gydrıuorm ama ew ılıksa veya soba sonmeye basladgnda ıcıne kulotlu corapta gudrıuorm cnm ewın durumuna gore yanı
Ben sifir kol zibinla uzun kollu takım giydiriyorum BI de önce battaniyeye sariyorum canim ama soba gece gündüz devamli yaniyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…