2017 Aralık Anneleri

Birazdaha durun canım bizimde kabuk gibi bişey var onun dülmesini bekliyorum ıslatırsam tekrar yumuşar diye bende yıkamak istiyorum ama iki gün falan daha bekleyeceğim düşsün öyle yıka bence
Akıntı olmaynca dun yikadım canım.Banyodan sonra kabugun bi kısmı da dustu

Canm komple dikiş Yok amaliyat yerinn sağın da ve solunda bi iplik düğüm atılmış, ortası yapıştrma.. her kalkıp otrduğum da bıçak batırıyorlar sanki o kadar kötü dikişleri aldrrken Canm yanmaz inşşlh

Masallah canim ya bizim ki de keşke yarim saate bir kizimda uyansa ben uyandırmak için cirpiniuorum

kızlar kızım emzık nıyetıne emıyo benı ya meme vermeyince de çığlık cıglıga aglıyo emzık ıcın cok mu erken 10 gunluk olduk

Ben de aynıyım Canm oğlum meme de uyuyor çekip gazını almk için göğsüme koyuyrm uyanıyor emzik denedik almadı başka bi marka alıp deniycm..

Normalde yatak odasında beşiğinde yatıyor
Ama gün içinde salona koltuğa yatırıyorum
Bazen de bebek arabasına
Daha dışarda kullanmadık hiç

Bızımkıde yatakmodasnda besıkteydı ama smdı sobalı odadayız yer besıgıne yatırıyorm .. kendı besgnde daha rahat uykuya dalıyodu sankı ya

Benim de misina gibi bişeyle dikili cnm..iki kenarda Düğümcük var..merak etme tereyağından kıl çeker gibi oluyor hiç anlamıuorsun bi kenarını kesiyor diğer uçtan tutup çekiyor..deri altı estetik dikiş oluyormuş bu..ve enfeksiyon riski azmış..

Dıkısı aldrrken acımadı benmkı hemde komple dıkıstı yanı bı karıs ip cıktı

Bızımkıde yatakmodasnda besıkteydı ama smdı sobalı odadayız yer besıgıne yatırıyorm .. kendı besgnde daha rahat uykuya dalıyodu sankı ya
Bende koltuğa yatırıyprum..yada anakucağına..çünkü bizim beşiğimize hala ablamız yatıyor nasıl alışacak odasına yatağına büyük kızım bilmiyorum..

Bebekler eğik büzük yatmayı çok severler cnm anakucağında öyle oluyor bizim..ama uykumuz yok denecek kadar az olduğu için..

Peki her emzirmede tek göğsünü mü emiyor canım sen yoksa ikisini de emiyor mu
Canim kuveze kaldigi gün yoğun bakim doktoru 10 dk göğsünü 10 dk diğer göğsünü ver ddi sık aralıklarla değilse 2 3 saate bir emzirki ddi

Birazdaha durun canım bizimde kabuk gibi bişey var onun dülmesini bekliyorum ıslatırsam tekrar yumuşar diye bende yıkamak istiyorum ama iki gün falan daha bekleyeceğim düşsün öyle yıka bence
Kabuk gibi dediğin şey sarı gibi dimi canim bizim göbek bağı duseli 8 gün oldu ama hala var o kabuktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…