Akıntı olmaynca dun yikadım canım.Banyodan sonra kabugun bi kısmı da dustuBirazdaha durun canım bizimde kabuk gibi bişey var onun dülmesini bekliyorum ıslatırsam tekrar yumuşar diye bende yıkamak istiyorum ama iki gün falan daha bekleyeceğim düşsün öyle yıka bence
Sıcak bi suyun içinde çözdür buzlukdakini diğerlerinide normal ılıt yine aıcak suda canımDaah snra ısıtarakmı verıyosunz anne sutu ısıtılıyomu
Bizim kiz aglamiuor canim ya çok sakin bir bebek bi altını acinca agliyoHerhalde sürekli ağlar aç olunca
Gerçi gaz olunca da ağlıyor
Uykuya dalamayınca da
Canım niye sizin en dış dikişli estetik dikiş yapmıyorlarmı yani yapıştırma ipsiz olandan benim önceki doğumumda en üst dikiş yapıştırma şeklindeydi dikme yoktu iplik yoktu daha kolay iyileşiyor niye dikiyorlar ki halen
Masallah canim ya bizim ki de keşke yarim saate bir kizimda uyansa ben uyandırmak için cirpiniuorumYok yarım saate kendisi uyanıyır
Emmek istiyor
Özellikle dünden beri böyle yaptı
Ben de 2-3 saatte bir emzirmeyeçalışıyorum
Hem o şekilde süt de oluyor
Ama yarım saate bir saate uyanınca istediği performansı alamıyor kızıyor
Canim 50 cc ancak çıkıyor benim başta çok çıkıyordu gogsumden süt akıyordu ama kuveze girip çıktıktan sonra stresten azaldiArtık sağmıyo musun canım
Senin kaç çıkıyor mesela 2 saatte sağdığında
kızlar kızım emzık nıyetıne emıyo benı ya meme vermeyince de çığlık cıglıga aglıyo emzık ıcın cok mu erken 10 gunluk olduk
Kakasini günde 3 4 defa yapıyor canim çiş olayını da bezden anlayamıyorum kiIlk zmnlar sutun yokmustr,simdi gelmstr canım.Kaka,cis olayi nasil?
Normalde yatak odasında beşiğinde yatıyorKzlar gun ıcınde bebslerınz nrde uyuyorr
Normalde yatak odasında beşiğinde yatıyor
Ama gün içinde salona koltuğa yatırıyorum
Bazen de bebek arabasına
Daha dışarda kullanmadık hiç
Benim de misina gibi bişeyle dikili cnm..iki kenarda Düğümcük var..merak etme tereyağından kıl çeker gibi oluyor hiç anlamıuorsun bi kenarını kesiyor diğer uçtan tutup çekiyor..deri altı estetik dikiş oluyormuş bu..ve enfeksiyon riski azmış..Canm komple dikiş Yok amaliyat yerinn sağın da ve solunda bi iplik düğüm atılmış, ortası yapıştrma.. her kalkıp otrduğum da bıçak batırıyorlar sanki o kadar kötü dikişleri aldrrken Canm yanmaz inşşlh
Canm komple dikiş Yok amaliyat yerinn sağın da ve solunda bi iplik düğüm atılmış, ortası yapıştrma.. her kalkıp otrduğum da bıçak batırıyorlar sanki o kadar kötü dikişleri aldrrken Canm yanmaz inşşlh
Bende koltuğa yatırıyprum..yada anakucağına..çünkü bizim beşiğimize hala ablamız yatıyor nasıl alışacak odasına yatağına büyük kızım bilmiyorum..Bızımkıde yatakmodasnda besıkteydı ama smdı sobalı odadayız yer besıgıne yatırıyorm .. kendı besgnde daha rahat uykuya dalıyodu sankı ya
Bebekler eğik büzük yatmayı çok severler cnm anakucağında öyle oluyor bizim..ama uykumuz yok denecek kadar az olduğu için..Bızımkıde yatakmodasnda besıkteydı ama smdı sobalı odadayız yer besıgıne yatırıyorm .. kendı besgnde daha rahat uykuya dalıyodu sankı ya
Peki her emzirmede tek göğsünü mü emiyor canım sen yoksa ikisini de emiyor muCanim 50 cc ancak çıkıyor benim başta çok çıkıyordu gogsumden süt akıyordu ama kuveze girip çıktıktan sonra stresten azaldi
Canim zaten kendilerinin düşünmesi lazım ama nerdeDe xanım yaa sen diyemiyorsan kaynanan desin böyle durumlarda göndersin güzin ablamısın sen hayretler yaa
Canim kuveze kaldigi gün yoğun bakim doktoru 10 dk göğsünü 10 dk diğer göğsünü ver ddi sık aralıklarla değilse 2 3 saate bir emzirki ddiPeki her emzirmede tek göğsünü mü emiyor canım sen yoksa ikisini de emiyor mu
Kabuk gibi dediğin şey sarı gibi dimi canim bizim göbek bağı duseli 8 gün oldu ama hala var o kabuktanBirazdaha durun canım bizimde kabuk gibi bişey var onun dülmesini bekliyorum ıslatırsam tekrar yumuşar diye bende yıkamak istiyorum ama iki gün falan daha bekleyeceğim düşsün öyle yıka bence
Bana da öyle diyorlar canim da insan tereddutte kaliyorBirinci sorunun cevabını bilmiuorum ama ikinci sorunu bizde yaşıyoruz emdikten sonra çıkatıyo eskiler fazlasını çıkarıyo derler midesini üşüttüğünü sanmıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?