• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

kızlar bunu bi araştırın ben alacağım bana drum önerdi çok faydalıymış doğal çözüm

kızlar kızım emzık nıyetıne emıyo benı ya meme vermeyince de çığlık cıglıga aglıyo emzık ıcın cok mu erken 10 gunluk olduk

Ne zormuş annelik...Sütüm yetiyor mu doyuyor mu, sarılık oldumu gectımı gazı var mı?..Dogum oncesı yazılar okumustum lohusalık hakkında insanlar süt yetmıyor dıye aglıyor dıye okudugumda cok mantıklı gelmemıstı sonucta olabılcek seyler dıye ama ben dogumdan sonraki gün agladım sutum yetmıyor dıye neden agladıgına sezeryan olunca ılk gunler ayaga kalkıp bebegı elıme alamadıgıma..Allah hepımıze yardımcı olsun güzel günlerle buyutelim inşallah

kızlar kızım emzık nıyetıne emıyo benı ya meme vermeyince de çığlık cıglıga aglıyo emzık ıcın cok mu erken 10 gunluk olduk
Ben kulanmaya basladim 8 gunluk kizim ilk gunden vermis olmama ragmen bazen almayacagim diye diretiyor.hala

Herkese hayırlı geceler.. yarın nasipse 8.30 da sezeryana gireceğim kızlar..Dua edin bana..ben de kavuşuyorum oğluma nasipse..göbüşlü son gecem:dua: belgradd belgradd sende durumlar nasıl canım?
Canim allah yardimcin olsun.sagsalim bebegine kavuş insallah.bende ayni arada sancilar vuruyo kaciyo.sabah gidecez kontrole bakalim.hayirlisiyla kurtuluruz kavusuruz insallah yawrularimiza.

Herkese hayırlı geceler. Kızlar uykusuz gecelere ben de dahil oldum. Bizim oğlan doymuyor. Sütüm de var elhamdulillah. Bir saat göğsümde kalıyor ama 1 saat sonra bir daha viyaklamaya başlıyor. Sütüm doyurucu değil mi acaba ya. Pekmezli yumurta yiyorum hoşaf içiyorum. Sıvı bol tüketiyorum. Daha ne yapayım bilmiyorum. Bu kadar sık ağlaması uyanması normal mi

Yarmalı yogrt corbası dene cnm ,)

Oda sicakliginda 3 saat
Buzdolabinda 3 gün
Buzlukta 3 hafta durabiliyo süt canım unutma
Saol canım
Oda sıcaklığına da bağlı biraz galiba
Neyse ki yaptı kakaları kızım bir sorunumuz yok şükür
Kayınvalidem hemşire. O dedi 6-8 saat kalır diye.
Ben buzdolabına koyacaktım.
En iyisi kendi bildiğin.

Ben kulanmaya basladim 8 gunluk kizim ilk gunden vermis olmama ragmen bazen almayacagim diye diretiyor.hala
doktorlar 1 aydan once onermıyormus canm kılosuda ıyı ama bılemedım sımdı bende uyku ya dalmak ıcın verırım sadece şuan ıcın:110:

Yok yarım saate kendisi uyanıyır
Emmek istiyor
Özellikle dünden beri böyle yaptı
Ben de 2-3 saatte bir emzirmeyeçalışıyorum
Hem o şekilde süt de oluyor
Ama yarım saate bir saate uyanınca istediği performansı alamıyor kızıyor
Yanina yat canim.O mızladıkca pıspısla.Ben oule 2-3 saat uyutyrm

Back
X