2017 Aralık Anneleri

Ewt tecrubelıler bılgılebdrrse sevırınım.. bıde anne suyunden bebege geven gaz ve kabzlık yapan yıyecekker neler sordm ama arada kaynadı galıba :) buda cok onemlımlonu
Canim ben rezene içiyorum yediğim herşeye kimyon atiyorum resmen telefonumdan çok kimyon elimde

Kızlar ya sağınca kaç cc sütünüz çıkıyor ve bebek günde kaç cc sut içmeli saganlar doymuyormu doyuyormu anlamıyorum kaç saatte bir besliyorsunuz sizler

Ya kizlar size 2 sorumolacak birincisi biliyorsunuz biz meme reddi yaşadık kizimla emdigini sanip kilo kaybı yaşadık şimdi kizim emmeye başladı ama ben gercekten emip emmedigini nasil anlayacam ikincisi bugün bebisim emdikten sonra az kustu midesini usutmemistir dimi

Peki neden ikiniyormus doktor bisey deniyor mu canim
ikinma gazda olabiliyo buyume refleksi de bide surekli yattiklarndan geriniyo gibi dusun ondan olurmuş.her gittgm dr a sordum :)) bizimkide cok geriniyo gaz olunca ikinmaya ek olarak aglama ekleniyo bide karnina dokun semsert olur

Fazlaligi kusar dye biliyorum canim.Bi de yutkunma sesini duyarsin emerken

:) Sonrası mekik çekeceğiz artık o zaman.
Aklıma bir şey takılıyor. Kanamamız oldukça karnımız iner mi ? Arttıkça sevinmeli miyiz acaba

Aynı şeyi ben de merak ediyorum bence alakası var cunku rahim kasıldıkça kanıyoruz diye biliyorum

Aynı sorunu ben yaşıyorum
Memede süt var mı emdi mi doydu mu???
Gündüz yarım saate bir emdi en son memeyi tutmak bile istemiyordu ağlayarak verdim
Hala ağlayınca da mama içtirdik tabi
Sonra sağdım 20cc ancak çıktı ikisinden
Herhalde sürekli emdiği için kalmamıştı
3 saat sonra tekrar sağdım 100cc çıktı ikisinden
Şimdi içirdim yarısını
Uyuyor
2 saat sonra tekrar sağıcam
Süt var mı yok mu derken biberona alışacak benimki de
Kötü hissediyorum

Emiyor emiyor uyumuyor
Kayınvalidem biz de
Hemen mama yapıveriyor
İçiyor tabi bizimki de
Bugün memeyi reddedip biberonla mamayı içince baya ağladım uyumuşum sonra
Ne zaman düzene girecek bu sütüm
Bebeğim her istediği anda yetmiyor 2-3saat geçmesi gerekiyor onun istediği kadar olması için
Bebeğim biberona alışmadan ben bu işi çözemicem galiba
Şimdi içirdim 2 saat sonra tekrar sağıcam bakalım kaç çıkacak

Sizin bebişler sürekli emmek istediklerinde hep sütünüz oluyor mu ?
Yoksa benim gibi arada takviye mi yapıyorsunuz?

Ben emdiğini hızlı hızlı yutkunma sesinden anlıyorum genelde
Ama süt azsa çok duyulmuyor o ses de.
Bu bebişlerin doyduğunu tam olarak nasıl anlarız ki

Kızlar ya sağınca kaç cc sütünüz çıkıyor ve bebek günde kaç cc sut içmeli saganlar doymuyormu doyuyormu anlamıyorum kaç saatte bir besliyorsunuz sizler
Emdikten sonra sağdım 20cc çıktı
3 saat sonra sağdım 100cc çıktı
2saat sonra tekrar sağcam
Sağdığımın 50cc sini içti
2saat sonra tekrar sağıcam miktara bakmak için
Düzenli sağmıyordum normalde
Senin kaç günlük bebiş canım
Senin kaç cc çıkıyor?

Sizin bebişler sürekli emmek istediklerinde hep sütünüz oluyor mu ?
Yoksa benim gibi arada takviye mi yapıyorsunuz?
Kendinizi okadar boş yere uzuyorsunuz ki bi bilseniz. Her biberon verdiğiniz de kendinizi suçlu hissediyorsunuz neden bebeğime yetemiyorum millet şakır şakır emziriyor benim niye okadar sutum olmuyor diye kendinizi yiyip bitirdiğinize eminim. Ama nolur bunu önce kendinize sonra bebeğiniZe yapmayın. Düşünün aslında bebeğiniz ne kadar şanslı onu bukadar düşünen seven onun için endişelenen annesi var çok şükür. Elbette herkesin çok iyi sütü olacak diye birşey yok. Her bol emzirenin de sütü besleyici olacak diye bir kaide yok. Biberon yada mama zehir değil belki çoğu annenin sütunden daha besleyici. Sütünüzun az olması sizin hataniz değil ama saatlerce ağlayıp strese girip sütünüzu daha da azaltmaniz sizin hatanız olur. 2 gün sonra bende 2.bebeğimi kucağıma alacağım inşallah belki benim hiç sütüm olmayacak ama biliyorum ki çok şükür biberon var mama alacak çocuğumu aç bırakmayacak maddi gücüm var. Ben de sizin gibi aralarda takviye yapacağım. Belki ben de üzülüp aglayacagim ama sonunda kendimi telkin etmeyi de bileceğim. Sizde kendinizi telkin edin başkalarının konuşmalarına kulağınızi tıkayın bebeğinizın tadını cikarin

Sık emince uyumayinca yetmiyr kesinlikle canım.

50 ccyi doktun mu canim?

Ilk kızimda tek gogusten 3 saatte 100 cc cıkıyrdu simdi o kadar yok100 cc iciyrsa mamaya hic gerek yok canimmAyda 1 kilo alıyrdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…