Canim ben rezene içiyorum yediğim herşeye kimyon atiyorum resmen telefonumdan çok kimyon elimdeEwt tecrubelıler bılgılebdrrse sevırınım.. bıde anne suyunden bebege geven gaz ve kabzlık yapan yıyecekker neler sordm ama arada kaynadı galıba :) buda cok onemlımlonu
Bence de midesi genisliyordur canim biberonla yada emzirmeden sonra hickirik tutuyor zatenAyyy benim anaannemde çocuk üşüyünce hıçkırır diyo deli ediyo beni ama miğdesi genişliyo canım boşver kaynananı
Canim ev sobali hasta olur diye korkuyorumCanım bi ara benimde öyle oluyodu bende bezi takar takmaz battaniýeye sarıp uyumadan emziriyo sonra üzerini giydiriyodum öyle dene istersen
Peki neden ikiniyormus doktor bisey deniyor mu canimIste doktorda oyle dedi canim.Gaz olsa saatlerce aglar diyr ama surekli ıkınması gaz gibi geliyr bana
ikinma gazda olabiliyo buyume refleksi de bide surekli yattiklarndan geriniyo gibi dusun ondan olurmuş.her gittgm dr a sordum :)) bizimkide cok geriniyo gaz olunca ikinmaya ek olarak aglama ekleniyo bide karnina dokun semsert olurPeki neden ikiniyormus doktor bisey deniyor mu canim
Normal dyr canım bu donemde .Ilac bile vermicekti.Biz uyumuyr deyince verdiPeki neden ikiniyormus doktor bisey deniyor mu canim
Fazlaligi kusar dye biliyorum canim.Bi de yutkunma sesini duyarsin emerkenYa kizlar size 2 sorumolacak birincisi biliyorsunuz biz meme reddi yaşadık kizimla emdigini sanip kilo kaybı yaşadık şimdi kizim emmeye başladı ama ben gercekten emip emmedigini nasil anlayacam ikincisi bugün bebisim emdikten sonra az kustu midesini usutmemistir dimi
:) Sonrası mekik çekeceğiz artık o zaman.
Aklıma bir şey takılıyor. Kanamamız oldukça karnımız iner mi ? Arttıkça sevinmeli miyiz acaba
Aynı sorunu ben yaşıyorumYa kizlar size 2 sorumolacak birincisi biliyorsunuz biz meme reddi yaşadık kizimla emdigini sanip kilo kaybı yaşadık şimdi kizim emmeye başladı ama ben gercekten emip emmedigini nasil anlayacam ikincisi bugün bebisim emdikten sonra az kustu midesini usutmemistir dimi
Ben emdiğini hızlı hızlı yutkunma sesinden anlıyorum geneldeYa kizlar size 2 sorumolacak birincisi biliyorsunuz biz meme reddi yaşadık kizimla emdigini sanip kilo kaybı yaşadık şimdi kizim emmeye başladı ama ben gercekten emip emmedigini nasil anlayacam ikincisi bugün bebisim emdikten sonra az kustu midesini usutmemistir dimi
Emdikten sonra sağdım 20cc çıktıKızlar ya sağınca kaç cc sütünüz çıkıyor ve bebek günde kaç cc sut içmeli saganlar doymuyormu doyuyormu anlamıyorum kaç saatte bir besliyorsunuz sizler
Kendinizi okadar boş yere uzuyorsunuz ki bi bilseniz. Her biberon verdiğiniz de kendinizi suçlu hissediyorsunuz neden bebeğime yetemiyorum millet şakır şakır emziriyor benim niye okadar sutum olmuyor diye kendinizi yiyip bitirdiğinize eminim. Ama nolur bunu önce kendinize sonra bebeğiniZe yapmayın. Düşünün aslında bebeğiniz ne kadar şanslı onu bukadar düşünen seven onun için endişelenen annesi var çok şükür. Elbette herkesin çok iyi sütü olacak diye birşey yok. Her bol emzirenin de sütü besleyici olacak diye bir kaide yok. Biberon yada mama zehir değil belki çoğu annenin sütunden daha besleyici. Sütünüzun az olması sizin hataniz değil ama saatlerce ağlayıp strese girip sütünüzu daha da azaltmaniz sizin hatanız olur. 2 gün sonra bende 2.bebeğimi kucağıma alacağım inşallah belki benim hiç sütüm olmayacak ama biliyorum ki çok şükür biberon var mama alacak çocuğumu aç bırakmayacak maddi gücüm var. Ben de sizin gibi aralarda takviye yapacağım. Belki ben de üzülüp aglayacagim ama sonunda kendimi telkin etmeyi de bileceğim. Sizde kendinizi telkin edin başkalarının konuşmalarına kulağınızi tıkayın bebeğinizın tadını cikarinSizin bebişler sürekli emmek istediklerinde hep sütünüz oluyor mu ?
Yoksa benim gibi arada takviye mi yapıyorsunuz?
Sık emince uyumayinca yetmiyr kesinlikle canım.Emiyor emiyor uyumuyor
Kayınvalidem biz de
Hemen mama yapıveriyor
İçiyor tabi bizimki de
Bugün memeyi reddedip biberonla mamayı içince baya ağladım uyumuşum sonra
Ne zaman düzene girecek bu sütüm
Bebeğim her istediği anda yetmiyor 2-3saat geçmesi gerekiyor onun istediği kadar olması için
Bebeğim biberona alışmadan ben bu işi çözemicem galiba
Şimdi içirdim 2 saat sonra tekrar sağıcam bakalım kaç çıkacak
50 ccyi doktun mu canim?Emdikten sonra sağdım 20cc çıktı
3 saat sonra sağdım 100cc çıktı
2saat sonra tekrar sağcam
Sağdığımın 50cc sini içti
2saat sonra tekrar sağıcam miktara bakmak için
Düzenli sağmıyordum normalde
Senin kaç günlük bebiş canım
Senin kaç cc çıkıyor?
Ilk kızimda tek gogusten 3 saatte 100 cc cıkıyrdu simdi o kadar yokEmiyor emiyor uyumuyor
Kayınvalidem biz de
Hemen mama yapıveriyor
İçiyor tabi bizimki de
Bugün memeyi reddedip biberonla mamayı içince baya ağladım uyumuşum sonra
Ne zaman düzene girecek bu sütüm
Bebeğim her istediği anda yetmiyor 2-3saat geçmesi gerekiyor onun istediği kadar olması için
Bebeğim biberona alışmadan ben bu işi çözemicem galiba
Şimdi içirdim 2 saat sonra tekrar sağıcam bakalım kaç çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?