2017 Aralık Anneleri

Canim yetersiz demediler sadece yetmediğini düşündüğün zaman mamaya başka dediler bizimkin uyandirmazsan deliksiz bütün gün uyyabilir zor bela uyandiriuorum bazen pes edip biberonla veriyorum

Kizlar benim kızımı her emzirdigimde yada biberonla beslediginmde hickirik tutuyor neden olabilir ki

Kaçıncı günden sonra başladın korseye ?
Bir de rahimde yapışıklığa sebep olur falan diyorlar o aklıma takılıyor. Doğru mu ki?
Doktorun bir şey dedi mi sana
Bana doktorum dedi kullan diye 15.gunde demisti.ben 3.haftafa başlamıştım.birde doktorum pilates yap demisti.ben spor salonuna gidemem ama evde yapmaya çalışacağım.cunku alt karonda sarkık var bu çok canımı sıkıyor...

Evdeyim canim iyiyiz allaha şükür söyledi canim bazen 3saati geçiyor canim ya

Bence sen kesinlikle 2 saati gecirme

Iki saate yaklasirken uyandirma islemine basla
Madem zor uyaniyor
Birde bence yanliz kalmaya calis emzirirken falan yaninda kimse olmasin herseyiyle sen ilgilen

Ben kizimi gece bile 2 saatte kaldiriyorum simdi tek ihtiyaci sut

Kizlar 2 gndr minigimin hic rahati yok.Ikiniyr surekli. Doktoru aradık.Biogaia diye bi damla soyledi.Ins.ii gelir.Hic dinlenemiyrm.Dinlenemeyince sut de olmuyrHayirlisyla 1 ayi tamamlasaydık

Benımde buhun uyku duznı boZldu ewe bırı gelnce böle oluyo hep tek oda bıde sobalı dgru duzgun emzıremıyorm uykuya daşmaaı zorlasıyo arkası gelıyo saatlerdr yenı ıyudu daha bnde halsızlestm

Kzlar ya smdı farkettm dıks yerlerm kabk baglams kanams sanırım kabk olms sıkntı olrmukı

Benmde az yoplandı gobek daha var ama korse yakıyorm bı haftadr hem sarktp actmıyo dıkşleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…