Canim yetersiz demediler sadece yetmediğini düşündüğün zaman mamaya başka dediler bizimkin uyandirmazsan deliksiz bütün gün uyyabilir zor bela uyandiriuorum bazen pes edip biberonla veriyorumCanım çok şükür MaşAllahhh ❤normal o sarılıkdan uyuması ama 2 saati geçirme bi şekilde uyandır bide sütün varsa neden mama veresin ki sütün yetersiz mi dedilerde sana sık sık emzirirsen toparlar, benim kız da sarılık bütün bebeklerde var benimkide gündüz çok uyuyor ama ter atıyorum uyandırmak için ama napıp edip uyandırıyorum sende yap
Sıkılaştıysa krem kullanırsın geçer inşallah o da canımBenim baya toplandı canım hatta hamile kalmadan önceki kiloma dönmeme 3 kilo kaldı üstelik 20 günde. Ama göbeğim recep ivedikle yarışır ve kurak toprak gibi çatlaklarım var((
Memorial hastanesinde yaptim canım ben. Devlet hastanesinde epidural oluyor mu hiç bilmiyorumHangi hastanede yaptın acaba ? Bide devlet hastanesinde istersek epidurall olabiliyor mu
Bana doktorum dedi kullan diye 15.gunde demisti.ben 3.haftafa başlamıştım.birde doktorum pilates yap demisti.ben spor salonuna gidemem ama evde yapmaya çalışacağım.cunku alt karonda sarkık var bu çok canımı sıkıyor...Kaçıncı günden sonra başladın korseye ?
Bir de rahimde yapışıklığa sebep olur falan diyorlar o aklıma takılıyor. Doğru mu ki?
Doktorun bir şey dedi mi sana
Canimm karnı büyüyor derler büyüklerimiz:)Kizlar benim kızımı her emzirdigimde yada biberonla beslediginmde hickirik tutuyor neden olabilir ki
yüzünü re sileblrsn izlak bi bezle uyaniyo öle25 30 cc arasi çıkıyor canim ama bazen azalıyor gibi biberonu uyku esnasinda veriyorum çoğu zaman
Irkilmez mi canimyüzünü re sileblrsn izlak bi bezle uyaniyo öle
Ebeler de yeni dogan hemsireleride öyle diyor camim ama kaynanam çocuğu usutuyorsun diyi beni delirtiyoCanimm karnı büyüyor derler büyüklerimiz:)
Sen uzun bi süre daha evine gecemicen canım galiba. Boswer takma kimsenin lafınıEbeler de yeni dogan hemsireleride öyle diyor camim ama kaynanam çocuğu usutuyorsun diyi beni delirtiyo
bisey olmaz canim.uyanir daha iyi doyarIrkilmez mi canim
Ebeler de yeni dogan hemsireleride öyle diyor camim ama kaynanam çocuğu usutuyorsun diyi beni delirtiyo
Bizde de ses seda yok:)Tabiki sonrasında yine ses seda yok
Evdeyim canim iyiyiz allaha şükür söyledi canim bazen 3saati geçiyor canim ya
Korse dikiş yerlerini acıtmıyor mu cnmCanım benim karnım toparlandı.10 kilo verdim.korse kullanıyorum birde o çok iyi topluyo
Kizlar 2 gndr minigimin hic rahati yok.Ikiniyr surekli. Doktoru aradık.Biogaia diye bi damla soyledi.Ins.ii gelir.Hic dinlenemiyrm.Dinlenemeyince sut de olmuyrHayirlisyla 1 ayi tamamlasaydık
Evdeyim canim iyiyiz allaha şükür söyledi canim bazen 3saati geçiyor canim ya
Bana doktorum dedi kullan diye 15.gunde demisti.ben 3.haftafa başlamıştım.birde doktorum pilates yap demisti.ben spor salonuna gidemem ama evde yapmaya çalışacağım.cunku alt karonda sarkık var bu çok canımı sıkıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?