• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Kızlar bizim bebk 8 günlük oldu çok şükür ama göbeğimiz düşmedi.. doktra gitmm Laz'ım mı

Kiz dbakirin sogugunda silme cami usutursun.çokda uzanma yukarlara.bende bekliyom daha:KK43: :)
Yok canım buralara soğuk gelmedi daha. Valla internetten pratik bi yöntem buldum şampuanlı su. Durulama kurulama yapmadım bile. Öyle sildim camları. 20 dk sürmedi bütün ev. Yarın tekrar çağıracak doktor. Bakalım bizim paşa ne zaman gelecek

Kızlar bizim bebk 8 günlük oldu çok şükür ama göbeğimiz düşmedi.. doktra gitmm Laz'ım mı
Yok kuzum endişeleneck bir şey yok kimi erken kimi geç düşer bziimde bugün düştü 6 günlük bizimkide, en erken düşüren kızım bu oldu mesela diğerleri daha geç düşürdü hep

G Gulum80 haber var mi kizlar.hayirli haberler gelir insallah
Aynen bende çok merak ediyorum çok yıpratıp hırpalamasa kendini keşke olan sütüde gider Allah korusun.... Rabbim dermansız dert vermesin evlatlarımıza onun haricinde herşeye çözüm var :(

Aynen bende çok merak ediyorum çok yıpratıp hırpalamasa kendini keşke olan sütüde gider Allah korusun.... Rabbim dermansız dert vermesin evlatlarımıza onun haricinde herşeye çözüm var :KK43:

Amın amın cok farrklı bınduyguymus bu rabbım herkese nasp etsn hayrlı saglklı ewlatlar

Kızlar çok şükür kızım 16 günlük oldu yaşattığı duygu tarif edilemez allah isteyen herkese nasip etsin bekleyenlere hayırlı doğumlar. Bizim geceleri Gaz sancısı dışında çok şükür bi sıkıntımız Yok sadece çok ağlıyor sabaha kadar uyutmuyor. Mama takviyesi yapıyorum az bişey akşamları. Günüm bebeğimle başlıyor onunla bitiyor gelen giden misafir derken zaman hızla geçiyor. Hamileyken en çok kiloyu takıyordum toplam 7 kilo almıştım şimdi eski kilomdan bile 2 kilo daha zayıfım 59 oldum ve daha da zayıflayacam gibi duruyor bilsem hiç düşünmezdim. Herkese teşekkür ederiz yardımcı olan arkadaşlar vardı yorumlarıyla şimdilik bu kadar hoşçakalın

Bu arada sezeryan oldum iki gün sonra ayaktaydım hiç yatağa girmedim şimdi her şeyi kendim yapıyorum öyle korkulacak bişey değilmiş ilk iki gün hariç. Bide en zorlandığım emzirirken yara olan göğsüm kafamı duvarlara vurmak istiyordum allahım berbattı ona da krem kullandık 5 günde geçti şimdi işimiz daha kolay

Bu arada sezeryan oldum iki gün sonra ayaktaydım hiç yatağa girmedim şimdi her şeyi kendim yapıyorum öyle korkulacak bişey değilmiş ilk iki gün hariç. Bide en zorlandığım emzirirken yara olan göğsüm kafamı duvarlara vurmak istiyordum allahım berbattı ona da krem kullandık 5 günde geçti şimdi işimiz daha kolay

Masallah ıyı toparlanmıssın ben bı haftada kendıme geldım natkozun etksıı anca gectı bunada sukur

Kızlar çok şükür kızım 16 günlük oldu yaşattığı duygu tarif edilemez allah isteyen herkese nasip etsin bekleyenlere hayırlı doğumlar. Bizim geceleri Gaz sancısı dışında çok şükür bi sıkıntımız Yok sadece çok ağlıyor sabaha kadar uyutmuyor. Mama takviyesi yapıyorum az bişey akşamları. Günüm bebeğimle başlıyor onunla bitiyor gelen giden misafir derken zaman hızla geçiyor. Hamileyken en çok kiloyu takıyordum toplam 7 kilo almıştım şimdi eski kilomdan bile 2 kilo daha zayıfım 59 oldum ve daha da zayıflayacam gibi duruyor bilsem hiç düşünmezdim. Herkese teşekkür ederiz yardımcı olan arkadaşlar vardı yorumlarıyla şimdilik bu kadar hoşçakalın

Allah bagslasn cnm aramZda bıhun var anlasılan bende 15 aralıkta dogm yaptm

ne guzel cabuk atlatmıssın allah yavrunu sana bağışlasın nu arada
canm göğsün ıcın hangi kremı kullandın

Back
X