- 24 Nisan 2015
- 1.014
- 788
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zmn tamam canım.Burını emzrrken dıgerı pek akmıuo cunku duznlı emzırıyorm bı bırını bı dıgerını.. nrmal zamanda uyırken falan akms oluyo alsmda sureklı takamam onuda yıne gogs pedıne devam anlasılan bısuru oara oda
Yok canım buralara soğuk gelmedi daha. Valla internetten pratik bi yöntem buldum şampuanlı su. Durulama kurulama yapmadım bile. Öyle sildim camları. 20 dk sürmedi bütün ev. Yarın tekrar çağıracak doktor. Bakalım bizim paşa ne zaman gelecekKiz dbakirin sogugunda silme cami usutursun.çokda uzanma yukarlara.bende bekliyom daha:)
Zaten onu görünce anlarsın kuzum değişik obozim dilinde vardi canim bende pamukcuk sandim hatta ilcedeki dr ilac dahi verdi.ama mama kalintisiyms.dedgn gibi ic yanıklarda olurms pamukcuk.
Yok kuzum endişeleneck bir şey yok kimi erken kimi geç düşer bziimde bugün düştü 6 günlük bizimkide, en erken düşüren kızım bu oldu mesela diğerleri daha geç düşürdü hepKızlar bizim bebk 8 günlük oldu çok şükür ama göbeğimiz düşmedi.. doktra gitmm Laz'ım mı
Aynen bende çok merak ediyorum çok yıpratıp hırpalamasa kendini keşke olan sütüde gider Allah korusun.... Rabbim dermansız dert vermesin evlatlarımıza onun haricinde herşeye çözüm var
Aynen bende çok merak ediyorum çok yıpratıp hırpalamasa kendini keşke olan sütüde gider Allah korusun.... Rabbim dermansız dert vermesin evlatlarımıza onun haricinde herşeye çözüm var![]()
Amin canım inşAllahhhh evlat hiçbirşeye benzemez...Amın amın cok farrklı bınduyguymus bu rabbım herkese nasp etsn hayrlı saglklı ewlatlar
Bu arada sezeryan oldum iki gün sonra ayaktaydım hiç yatağa girmedim şimdi her şeyi kendim yapıyorum öyle korkulacak bişey değilmiş ilk iki gün hariç. Bide en zorlandığım emzirirken yara olan göğsüm kafamı duvarlara vurmak istiyordum allahım berbattı ona da krem kullandık 5 günde geçti şimdi işimiz daha kolay
Kızlar çok şükür kızım 16 günlük oldu yaşattığı duygu tarif edilemez allah isteyen herkese nasip etsin bekleyenlere hayırlı doğumlar. Bizim geceleri Gaz sancısı dışında çok şükür bi sıkıntımız Yok sadece çok ağlıyor sabaha kadar uyutmuyor. Mama takviyesi yapıyorum az bişey akşamları. Günüm bebeğimle başlıyor onunla bitiyor gelen giden misafir derken zaman hızla geçiyor. Hamileyken en çok kiloyu takıyordum toplam 7 kilo almıştım şimdi eski kilomdan bile 2 kilo daha zayıfım 59 oldum ve daha da zayıflayacam gibi duruyor bilsem hiç düşünmezdim. Herkese teşekkür ederiz yardımcı olan arkadaşlar vardı yorumlarıyla şimdilik bu kadar hoşçakalın
ne guzel cabuk atlatmıssın allah yavrunu sana bağışlasın nu aradaBu arada sezeryan oldum iki gün sonra ayaktaydım hiç yatağa girmedim şimdi her şeyi kendim yapıyorum öyle korkulacak bişey değilmiş ilk iki gün hariç. Bide en zorlandığım emzirirken yara olan göğsüm kafamı duvarlara vurmak istiyordum allahım berbattı ona da krem kullandık 5 günde geçti şimdi işimiz daha kolay
Allah bagislasin canim:)Yk bebegm 15 gunluk cnm :)